yeniden evlenmek ve baş kakıç meselesi

o kayinvalide olacak vicdansiz dusunememis mi herkes bunu yasayabilir? kendi tek kez evlendi diye bu onun kisisel basarisi mi? igrenc insanlar..

o kayinvalide olacak vicdansiz dusunememis mi herkes bunu yasayabilir? kendi tek kez evlendi diye bu onun kisisel basarisi mi? igrenc insanlar..

CANIM NELER GEÇİYOR UNUTULUYOR EVLİLİKTE AMA BEN UNUTMADIM ASLA. UNUTAMAM DA. TEK BİR SÖZÜM VAR ONA. ÖLEMESİN.. CANINI VEREMESİN...

CANIM NELER GEÇİYOR UNUTULUYOR EVLİLİKTE AMA BEN UNUTMADIM ASLA. UNUTAMAM DA. TEK BİR SÖZÜM VAR ONA. ÖLEMESİN.. CANINI VEREMESİN...
bos ver, sen yine de beddua etme, Allah a havale et, O goruyor nasilsa.. hem esin de cok sukur yanindaymis, aldirma ve unut gitsin, kimbilir nasil bi sevaba girersin..

Başınızdan geçenler daha çok taze olduğu için böyle hissetmeniz çok normal. Zamanla geçecek, emin olun.

Ben de boşandım, ikinci evlilik mi, ASLAAAA derdim.

Şimdi arada yeniden evlensem nasıl gelinlik giyerim diye modellere bakıyorum :)

2 tane de çocuğum var.

Tanıştığım herkese, boşandığımı ve 2 çocuğum olduğunu söylüyorum. Benim için kesinlikle saklanacak, utanılacak bir durum değil bu. Bir defo değil, eksiklik değil.

Belediyenin nikahıyla evlenmişim, çocuklarımı da tüm resmi kayıtlara işletmişim.

Çok afedersiniz ama genelevde çalışmadım, eskortluk yapmadım. Bildiğiniz devletin resmi nikahıyla evlendim ben. Haaa evlendiğim kişi adam çıkmadı, napalım, benim eksikliğim değil bu.

Eğer yarın öbür gün biri bunu yüzüme vurmaya kalkarsa da bu o kişinin eksikliğidir. Evlenmeyi planladığım kişi yaparsa vururum tekmeyi, layık olduğu yere gitsin. Başkası derse, onlara da verilecek cevabım var elbette.

Artık evlenmek, boşanmak hepsi normal şeyler. siz kafanıza takarsanız karşı taraf (eğer karaktersiz biri ise) bunu görüp kullanmaya kalkar.

Siz kendinize telkinde bulunun: Ben şerefsizlik yapmadım, namussuzluk yapmadım. Gayet doğal olan şeyler bunlar.

Bende boşandım ve 2 sene sonra 2. Evliligimi yaptım görücü usulü ile 1 ayda evlendim korku vardı acaba bu nasıl çıkacak iyimi kötümü diye ama Allaha çok şükür korktugum gibi olmadı, ilk tanışmada 1 defa neden boşandıgımı sordu sonra hiç lafını bile açmadı ikimizde çok mutluyuz iyiki eşimle evlenmişim diyorum, o da ilk evliliginden çekmiş bende birbirimizin halinden anlıyoruz, 2. Evliligimde babamın evinden gelinligimle çıktım ilerde çocuklarım olunca dügün fotograflarımı gösteririm diye sade bi nikah oldu, kına gecesi bile yaptık, evlenmek nasıl normalse bence anlaşamayınca boşanmakta o kadar normal, inşallah Allahım senin karşınada Allah korkusu bilen birisini çıkartır ve benim gibi sende ömür boyu çok mutlu olursun.

Benim iki tanidim var ikinci kez evlenip coluk cocuga karisan.cokta mutlular.cocuklari ilk evliliklerini bilmiyor.bi kizi yasitim hatta.bende annemden ogrendim.niye bilsinki cocuklariniz..cok ince dusunuyosunuz..zamana birakin ve yasayin.hem ne guzel deneyimlisiniz.bi sonraki es adayinizi daha dikkatli secme mantigina sahipsiniz.birde boyle dusunun.ayip degil gunah degil..gecmisin izlerinin geleceginize girmesine izin vermeyin

Benim annem daha önce evli olduğunu ben 18 yaşımdayken söyledi bana. Ben de gayet normal karşıladım.

Benim annem daha önce evli olduğunu ben 18 yaşımdayken söyledi bana. Ben de gayet normal karşıladım.
ben de sunu merak ediyorum; kadin belki uygun yasa gelmesini bekliyo cocugunun, ama o vakit gelmemis, densizin biri cikip ondan once soylerse nasil olur, cocugun psikolojisi, annesine guvenmemesi filan olabilir mi? cok zor isler..

ben de sunu merak ediyorum; kadin belki uygun yasa gelmesini bekliyo cocugunun, ama o vakit gelmemis, densizin biri cikip ondan once soylerse nasil olur, cocugun psikolojisi, annesine guvenmemesi filan olabilir mi? cok zor isler..

Annesi daha önce ona "ben hiç evlenmedim, bu ilk" dediyse tabi ki annem neden bana yalan söyledi diye şok geçirir.

Ama annesi böyle bir şey demediyse tepki verilecek bir şey değil diye düşünüyorum.

Bizler büyütüyoruz biraz da. Ne var yani daha önce evlendiyse.

Sanki kalkıp biri "annen eskiden birini öldürdü, 10 sene hapiste yattı" diyor. Ya da "annen eskiden kötü yoldaydı" diyor.

Büyütmeyelim lütfen. Altı üstü evlenmiş sonra da boşanmış ne var bunda?

ite kaka cevap verilecek bi durum da yok, buyuttugum de
insan bu psikolojideyken aklina binbir sey geliyor ve tecrubelerden faydalanmak istiyor, hatta bazilari cocuk etkilenmesin diye en basit seyleri bile psikolog yardimiyla anlatiyor..
bosanmak bi ayip degil, ben bosanmis insan gorsem yalnizca uzulurum yasadiklarina, oyle asagilama yada acima olmaz..
ama cevredeki herkes boyle degil ve ne yazik ki insanlar da onemli boyle durumlarda, dunyayi dar eden de var huzur veren de.. sadece bizim dusuncelerimiz yetmiyor.. dis dunya gercegi var, yasamak durumunda oldugumuz..

Büyütmeyelim derken Türk kadınlarını kastetmiştim :) Biz kadınlar kendimize değer vermiyoruz, sonra erkeklerden, komşulardan, kayınvalidelerden vs. değer bekliyoruz.

Çocuklarımızı biz yetiştiriyoruz, bence dış dünyayı da öğrensinler ama biz de yetiştirirken onları aynı zamanda eğitelim.

Peki bayanlar kadın da evlenmiş boşanmış erkek de birbirlerini seviyorlar ve ikisi de birbirlerinin ikinci şansı olduklarını düşünüyorlar erkek hala eski karısından ayrılmamış daha doğrusu ayrılamamış öyle bi kadına para odemek istemediği için davayı açamıyor diyim erkeğin bir de çocuğu var ama annesinde bu durumda ne yapmalı kız ?

bu adam bosanmis olmuyo bu durumda, ifadende yanlislik olmus

Bunlar heeeeep kandırmaca
Adam olsun boşansın gelsin
"Öyle bir kadın" ne demek? Eğer bir erkek çocuğunun annesinden, kendisine kaç sene karılık yapmış kadından böyle bahsediyorsa o adam benim gözümde 5 para etmez.

Demin yazmayı unutmuşum, böyle adamların eşleri (nasıl oluyorsa???) bir süre sonra kocalarından hamile kalıyorlar!

demek herkes ayni endiseleri yasiyo baslarda saftcim.. mesajin bi rahatlik hissi verdi Allah a sukur.. cok sagol..

aynen..
hepsi ayak bunlarin..
'şirret(!) kadindan bosanamayan, esas kiza(!) aşik, masum jön' tripleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…