- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
Maşallah darısı başımıza:) sevgi kırıntısına razı olmayın bu güzel bir anlatım.ben ikinci evliliğimi yaşıyorum çok şükür çok mutluyum.eğer kendiniz gibi evlenmiş boşanmış birini bulursanız kafanıza kakamaz.aslında hiç evlenmemiş biri olsa da kakmaması lazım çünkü bilerek sizinle evlenmiş olacak.
size tavsiyem acele etmeyin.boşlukta kalıp ilk karşısınıza çıkan sevgi kırıntısıyla idare etmeyin.artık daha mutlu bir hayatı hakediyorsunuz.sizden daha değerli kimse yok.kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin size yapılan hataları affetmeyni.töleranslı olmasyın
amaç nedir ya??
ben biliyorum sen zahmet etme
Bunye kibar adami kaldiramiyoradenim kafamiz beynimiz ne hale gelmis demek
çekilebilirsinCok komiksin cok zekisin ha ha ha iletişim sıfır kadında
Kattim bileeeeBenideee dualarına kat lütfen....
çekilebilirsin
Ee önce karşimiza odun gibileri, öküz gibileri çıkıyor. Sonra da normal birine rastlayınca da şaşırıyoruz. :):):)Ben normal bir evlilikte ne yasaniyorsa, ikinci evliligimde yasadim.
Yalniz suan yasadigim evlilik anormal geliyor ilk evliligimde yasadiklarimdan dolayi.
Ula bu adam deli mi diyorum. Niye bu kadar hoşgörülü? Niye arabada beklettim diye kizmiyor? Niye böyle niye şöyle vs..
Aslinda olmasi gerektigi gibi adamcagiz.
Ohh yüregine, yazan ellerine saglık arkadaşimİlk evliliğinde mutsuzluğu yaşamış, tutunamamış birine ben mutlulukların en büyüğünü
yakıştırıyorum. İnşallah karşına sana olumsuz her şeyi unutturacak kadar iyi bir erkek çıkar.
Boşanmış olmak kusur değil. Önce sen buna inan ve kendine değer ver.
Bununla karşına gelen herifi eş yapmayı bırak kendine dost bile etme.
Ve gönlüne yakışan doğru insanı bulduğunda önce sen unut geçmişini.
Ona önyargısız, tertemiz bir senle başla.
Çocuklarına da anlatmaktan çekinme elbette.
Hatayı, mutsuzluğu hayatından nasıl silip attığını, ne kadar güçlü olduğunu anlat ki
anneleri gibi güçlü bir birey olsunlar. Hayatta her şey insanlar için. Bunun ayıbı yok..
normali anormal karsiliyoruzEe önce karşimiza odun gibileri, öküz gibileri çıkıyor. Sonra da normal birine rastlayınca da şaşırıyoruz. :):):)
Mutluluklar canım
Kelime dağarcığın hiç geniş değil, kitap okumalısınız haş2hoş2Seviye de sıfır
valla tebriklerEvet TDK sozlugune gore kakinc diye bir kelime var fakat anlami burada uydurulmaya calisilan sey gibi degil.
Kakınç: Öfke, kızgınlık
Gördüğümüz üzere kelimeyi yerleştirince 'yeniden evlenmek ve baş öfke meselesi' gibi bir sonuca ulaşıyoruz.
Kısacası dediğimiz gibi burada kullanılmış olan kelime hala uyduruk
iste tum dusuncelerimi ozeti.. yuregine saglik dostum..Bir insanin acisinin uzerinden prim yapmak nasil da acı! ..
Belki yanlış kullanmış, belki başa kakmak diyecekti..
.
.
Ama huzunluydu, elleriyle tek tek isledigi ceyizi, emek sarfettigi evi, gule oynaya giydigi gelinliği elinden çalındı, yandi, bitti.
Huzurlu bir yuva istedi ama olmadi, huzur ararken huzursuz oldu..
Bir Can yoldasi istedi ama can yoldasi ararken canindan oldu...
.
.
.ve buraya gelip bir
Nefes ararken, sagolun sizin sayenizde NEFESINDEN de oldu..
Bravo arkadaslar, aynen böyle devam..
konu sahibinde once ben tesekkur etmek isterim paylasimina. sevgiler..Bu gece uykum yok, herkes gibi kendi dertlerimi dusunurken, kimin ne derdi var diye forumu karistirmaya basladim ve kendimi orneklerle birseyler yazarken buldum..
Oncelikle bosanma sonrasi sureci en az manevi zararla atlatmani diliyorum.
İki sorunun da cevabi olarak oncelikle Allah'in seni hayirli ve vicdanli insanlarla karsilastirmasini diliyorum.
Sonra yzunu guldurecegini, icini rahatlatacagini dusundugum iki ornekle deneyimlenmis durumu seninle paylasmak istiyorum.
Halam iki evlilik yapti. İlkinden cocugu yok ve eski kocasiyla oldukca problemli bir ayriliklari oldu (cocuktum, hayal meyal hatirliyorum). Bir kac sene sonra halam yeniden evlendi. Bir oglu oldu. Kuzenim seneye universiteye baslayacak ve annesinin ikinci evliligi oldugunu bilmiyor. Neden soylemedigini sordum bir gun, korku - cekinme, neydi sebebi. Bilmesine gerek yok cunku dedi. O evliligimi ben bile gomdum, konusu olmadikca hatirlamiyorum dedi. Ya bi gun ogrenirse dedim, umarim ogrenmez ama utanilacak bir durum yok, bunu ogluma anlatabilirim dedi.
Diger ornegim ise kuzenim. Biten evliliginin ardindan, bekar bir anneydi ve tum hayatini kiziyla ikisine ait olacak bir duzende kurdu. Aradan yillar gecti, hic ummadigi bir yerde hic ummadigi bir adamla tanisti. Su an iki seneyi gecen bir evlilikleri ve bir kizlari daha var. Eşi kuzenimin buyuk kizini inan kendi kizindan ayirmiyor, cogu zaman ozbabasindan daha cok "baba". Kuzenim eski eşiyle gorusmuyor ama cocuk oldugu icin eski eşin ister istemez evde adi geciyor ama herkes sinirlarini bildigi surece hicbir problem yasanmiyor ki senin cocugun yok..
O yuzden kendini simdiden germe ve yipratma olur mu?
Bu biraz sans, biraz nasip kismet gercekten..
O nedenle umarim vicdan sahibi, hayirli insanlar cikar karsina her anlamda..
Eş olarak, arkadaş olarak, forumdaş(?!) olarak..
Sen de bunun icin dua et..
Maneviyat gercekten insani hayata bagliyor..
Evet vallahnormali anormal karsiliyoruz
Yüregine saglik canimBir insanin acisinin uzerinden prim yapmak nasil da acı! ..
Belki yanlış kullanmış, belki başa kakmak diyecekti..
.
.
Ama huzunluydu, elleriyle tek tek isledigi ceyizi, emek sarfettigi evi, gule oynaya giydigi gelinliği elinden çalındı, yandi, bitti.
Huzurlu bir yuva istedi ama olmadi, huzur ararken huzursuz oldu..
Bir Can yoldasi istedi ama can yoldasi ararken canindan oldu...
.
.
.ve buraya gelip bir
Nefes ararken, sagolun sizin sayenizde NEFESINDEN de oldu..
Bravo arkadaslar, aynen böyle devam..
iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?