- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi BirGonca06
-
Merhabalar benim de 20 kilo fazlam var cocuklardan sonra oturan ve bir türlü veremedigim. Menapozla simdi hersey yavasladi, kilolarimi vermek istiyorum gercekten ama 5 kilo veriyorum büyük bir gayretle sonra geri aliyorum. Kisirdöngüden kurtulamadim gitti.Günaydııınnn.. Tedirgin bir şekilde çıktım baskülüme veeee nihayet 700 gr vermişim Cumadan beriii Aferin bana, maşAllah bana... Vermek istediğim 25 kg ın yanında küçük bir rakam gibi görünse de benim için kocaman ve başarılı bir ilk adım oldu kendileri Sağlıkla huzurla kilo vermeye devam inşAllah diyorum.. Kolaylıkla gitsin kilolar diyorum ve kahvaltı ve yürüyüş programıma doğru yol alıyorum
Merhaba hoşgeldiniizz Ah sormayın hayat boyu istediğim zaman istediğim kiloya inebilen mesleki +tecrübeli bilgilerden dolayı başkalarını zayıflatabilen ben şimdi menopoz + insülin direnci +haşimato canavar üçlüsü yüzünden böyle çırpınıp duruyorum ve direnci kıramıyorumMerhabalar benim de 20 kilo fazlam var cocuklardan sonra oturan ve bir türlü veremedigim. Menapozla simdi hersey yavasladi, kilolarimi vermek istiyorum gercekten ama 5 kilo veriyorum büyük bir gayretle sonra geri aliyorum. Kisirdöngüden kurtulamadim gitti.
Evet yas ilerledikce ve türlü türlü rahatsizliklar eklenince is zorlasiyor gercekten. Ben iki senedir neler yapmadim. Diyetisyenler, mide botoksu, burdaki yarisma gruplari. Herseyi denedim. Yok yok. Her sabah baslayip aksami getiremiyorum. En fazla bir ay dayanabildim. Olmadi olmuyor.Merhaba hoşgeldiniizz Ah sormayın hayat boyu istediğim zaman istediğim kiloya inebilen mesleki +tecrübeli bilgilerden dolayı başkalarını zayıflatabilen ben şimdi menopoz + insülin direnci +haşimato canavar üçlüsü yüzünden böyle çırpınıp duruyorum ve direnci kıramıyorumSiz başladınız mı diyete ya da bir şeyler yapıyor musunuz şu an?
Aa mide botoksu filan da denediniz ve olmadı öyle mi. Akşamı getiremiyorum derken diyeti mi bozuyor sunuz? Diyeti bozmadan devam edip yürüyüş gibi fiziksel aktiviteler de eklediniz mi daha önce?Evet yas ilerledikce ve türlü türlü rahatsizliklar eklenince is zorlasiyor gercekten. Ben iki senedir neler yapmadim. Diyetisyenler, mide botoksu, burdaki yarisma gruplari. Herseyi denedim. Yok yok. Her sabah baslayip aksami getiremiyorum. En fazla bir ay dayanabildim. Olmadi olmuyor.
Ekledim eklemez miyim? Simdi yine yeniden. Mecburen.Aa mide botoksu filan da denediniz ve olmadı öyle mi. Akşamı getiremiyorum derken diyeti mi bozuyor sunuz? Diyeti bozmadan devam edip yürüyüş gibi fiziksel aktiviteler de eklediniz mi daha önce?
Ama vazgeçmeden. Birbirimizle dertleşir, etkili bulduğumuz konuları paylaşır, destek oluruz istediğiniz zaman. Bugün özellikle yedim ben. Yarın yeni baştan.. Başarılar bizeEkledim eklemez miyim? Simdi yine yeniden. Mecburen.
Basarilar bol motivasyonlarAma vazgeçmeden. Birbirimizle dertleşir, etkili bulduğumuz konuları paylaşır, destek oluruz istediğiniz zaman. Bugün özellikle yedim ben. Yarın yeni baştan.. Başarılar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?