Merhabalar,
Gunlugunuzu zevkle okudum ve kendimden cok sey gordum. Ben de yillarimi kilo vermeye calismakla gecirdim - surekli kilo verip aldim ve neticede istedigim kiloya hicbir zaman ulasamadim. Surekli kilo alip vermekten genc yasta vucudumda sarkmalar, selulitler oldu. En son pandemi doneminde 10 kilo aldim ve Nisan ayindan beri vermeye calisiyorum. Aslinda 20 kilo vererek hedefim olan 50 kiloya ulasmak istiyordum ancak malesef kac aydir ancak 4 kilo verebildim.
Cocuklugumdan beri o kadar cok diyet yaptim ve bu konuyu arastirdim ki isin uzmani oldum diyebilirim. 4 farkli diyetisyene gitmisligim de var, tabii hepsine yuklu paralar doktum. Ancak is iradede bitiyor ve ben bir turlu kendimi kontrol edemiyorum. 3-4 hafta iyi gidiyorum kilo veriyorum, rakam oynamamaya baslayinca motivasyonum gidiyor ve tekrar geri aliyorum. Ya da kilo versem bile hemen istahim artiyor/simariyorum ve kilolari geri aliyorum - emeklerim bosa gidiyor. Psikolojik olarak tukenmis vaziyetteyim. Tarti yine zerre oynamiyor ve su an buzdolabindaki her seyi yemek istiyorum.
Moralim bozuk sekilde forumda gezinirken bu basliga rastladim. Gunlugunuz bana ilham verdi, simdi yemek yemek yerine bir yuruyuse cikacagim. Cok tesekkur ederim. Herkese basarilar diliyorum.