Acaba gebemi kaldınız?Kızlar merhaba çatlamanın üzerinden 6-7 hün geçti bazı günler 2 test yaptım sıkıntıdantestler böyle gidiyor sanki tekrar pik yapacak gibi. 2 kez yumurtlayacak olabilir miyim. Bugün adetimin 25. Günü . Genelde 30-32 günde bir oluyorum. Böyle bir şey mümkün öü
Ayyyy hadi inşallah değerlendirdik pik gününü . Onunla alakası olabilir miAcaba gebemi kaldınız?
Pcos yok ama tekrar mı yumurtluyorum acabaUmutlandırmak istemem ama bazen gebelik durumlarında da adete yakın ikisi koyu çıkabiliyor pcos var mı
Olabilir Eltiminde böyleydi hamile çıktı ayy inşallah darısı baiıma. Bende 3. Uvalasyonu şimdi yapacağımAyyyy hadi inşallah değerlendirdik pik gününü . Onunla alakası olabilir mi
İnşallah canım bende 1 yıldır bekliyorum. 3 kez hamile kaldım kese görünmeden bitti. İnşallah hamile kalırız bu ay sağlıklı olurOlabilir Eltiminde böyleydi hamile çıktı ayy inşallah darısı baiıma. Bende 3. Uvalasyonu şimdi yapacağım
Pcos yok ama tekrar mı yumurtlayacağim dedim kaşık ağrım var hafif hafif bilemedimUmutlandırmak istemem ama bazen gebelik durumlarında da adete yakın ikisi koyu çıkabiliyor pcos var mı
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinİnşallah canım bende 1 yıldır bekliyorum. 3 kez hamile kaldım kese görünmeden bitti. İnşallah hamile kalırız bu ay sağlıklı olur
Hafif kasık ağrısı oluyor canım o kadar. Oğlumada da sadece bel ağrısı vardı ama çok fazlaydı başka bir şey yoktu. Şu an bel ağrım falan yokİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinbaşka belirtilerin var mı
İnşallah inşallah yaa benimde testime bakarmısjnİnşallah canım bende 1 yıldır bekliyorum. 3 kez hamile kaldım kese görünmeden bitti. İnşallah hamile kalırız bu ay sağlıklı olur
Benimde bir kızım var çok isterim birde oğlum olsun nasip tabideİnşallah canım bende 1 yıldır bekliyorum. 3 kez hamile kaldım kese görünmeden bitti. İnşallah hamile kalırız bu ay sağlıklı olur
İnşallah sağlıklı olsunda rabbim gönlünüze göre versinBenimde bir kızım var çok isterim birde oğlum olsun nasip tabide
En alttaki pik olmuşİnşallah inşallah yaa benimde testime bakarmısjn
Aminn yaa inşallahİnşallah sağlıklı olsunda rabbim gönlünüze göre versin
Evet kaçırmayın tabi ya 3 gün üst üste değerlendirin ya da bir dolu bir boş değerlendirinŞimdi
Girsek mi
İlişkiye eşim evde
Sus kızBana bi gülme geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?