Yeniden mi yumurtluyorum , Ovülasyon testi koyulaşıyor tekrar

O ne ya bilmiyorum onu söyle
İnstagramda veya youtubede bir ebenin günlüğü diye bir kadın var tam olarak ismi bu (gerçek ismi ebru) Yumurtlama günlerinde ilişkiden hemen sonra 10 saniye kuralı diye bir yöntem öneriyor hemen popişi kaldırıp beklemek anlatmak zor şimdi videoyu görünce anlayabilirsin Başka önerileri, tavsiyeleri hatta takviyeleri var bir göz at istersen

Evet evet biliyorum okudum dinledim o kadınıda, aynen dedğinide yaptım yastık koydum altıma

İlk gebeliğimi ovulasyon ile öğrendim iki kez yumurtlama olabilir bende oldu kaldım ay ama aralarda cok gün yoktu 15 16 pik 17 silik 19 20 pik 22 silikti asla Unutmam hatta post açmıştım kızlar tavuk oldum herhalde 3 cunekz yumurtlama var diye ama gebelikmis 13 gün sonra pozitifti

Tavuk oldum bende bilmiyorum her gün yapmaya devam ediyorum testi bugün çatlamadan 6-7 gün geçti kaset test negatif çıktı

Tavuk oldum bende bilmiyorum her gün yapmaya devam ediyorum testi bugün çatlamadan 6-7 gün geçti kaset test negatif çıktı
Çok erken canım daha 12 den sonra yap bence benim şu anki gebeliğim de 21 22 temmuz ovulasyon koyudu pik değildi ben hamileyim dedim acaba 10 gün vardı regl test bitti 25 inde yenisi geldi öylesine yapmıştım yani tkaip yapmadım baktım 25 de silik 23 de son ilişkim oldu ama benim kafada acaba hamile miyim var meğer yumurtlama imiş 3 gün gecikme ile 5 Ağustos da 10 ile öğrendim değeri bana sürpriz oldu gerçekten hiç aklımda yoktu ara vermiştim ovulasyona 1 senedir yok yani kısmet işi bunlar işte vardiri dedim hep bir vakti zamanı diye hayırlısı olsun bakalım hakkımız da sende tez zamanda kucağına alırsın inşallah

Gebe kalmış olabilirsiniz benim de böyle olmuştu ikinci kez pik oldu sonra gebe kaldığımı öğrendim

Geçen ay bende çatlamanın 12. Günü pik vermişti gebelik yoktu. Ama senin daha 7 gün geçmiş zaten varsa da çıkmaz ki yeni yerleşme olıyordur . 2 3 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Bugün yaptım çatlamanın 7. Günü negatif geldi. Ovülasyon yaptım pik değil ama koyu

Geçen ay bende çatlamanın 12. Günü pik vermişti gebelik yoktu. Ama senin daha 7 gün geçmiş zaten varsa da çıkmaz ki yeni yerleşme olıyordur . 2 3 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Aaaa çatlamanın 12. Günü neden pik yaptı acaba

Bnce hamilesin cnm test yap bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…