Ayy ne bilemEvet kaçırmayın tabi ya 3 gün üst üste değerlendirin ya da bir dolu bir boş değerlendirin
Gülerim ben böyle şeylereSus kızevdeyiz işte boş boş oturacağımıza değerlendirek karnımız tok sırtımız pek daha ne olsun
Bir ebenin günlüğü 10 saniye kuralını da uygula hadi kolay gelsin şekerimAyy ne bilemtutarmıki
TamamGülerim ben böyle şeylerehemen ayağa kalkma en az 1 saat bekle öyle
O ne ya bilmiyorum onu söyleBir ebenin günlüğü 10 saniye kuralını da uygula hadi kolay gelsin şekerim
İnstagramda veya youtubede bir ebenin günlüğü diye bir kadın var tam olarak ismi bu (gerçek ismi ebru) Yumurtlama günlerinde ilişkiden hemen sonra 10 saniye kuralı diye bir yöntem öneriyor hemen popişi kaldırıp beklemek anlatmak zor şimdi videoyu görünce anlayabilirsinO ne ya bilmiyorum onu söyle
Evet evet biliyorum okudum dinledim o kadınıda, aynen dedğinide yaptım yastık koydum altımaİnstagramda veya youtubede bir ebenin günlüğü diye bir kadın var tam olarak ismi bu (gerçek ismi ebru) Yumurtlama günlerinde ilişkiden hemen sonra 10 saniye kuralı diye bir yöntem öneriyor hemen popişi kaldırıp beklemek anlatmak zor şimdi videoyu görünce anlayabilirsinBaşka önerileri, tavsiyeleri hatta takviyeleri var bir göz at istersen
Bunu bizzat yaşadımUmutlandırmak istemem ama bazen gebelik durumlarında da adete yakın ikisi koyu çıkabiliyor pcos var mı
İlk gebeliğimi ovulasyon ile öğrendim iki kez yumurtlama olabilir bende oldu kaldım ay ama aralarda cok gün yoktu 15 16 pik 17 silik 19 20 pik 22 silikti asla Unutmam hatta post açmıştım kızlar tavuk oldum herhalde 3 cunekz yumurtlama var diye ama gebelikmis 13 gün sonra pozitiftiKızlar merhaba çatlamanın üzerinden 6-7 hün geçti bazı günler 2 test yaptım sıkıntıdantestler böyle gidiyor sanki tekrar pik yapacak gibi. 2 kez yumurtlayacak olabilir miyim. Bugün adetimin 25. Günü . Genelde 30-32 günde bir oluyorum. Böyle bir şey mümkün öü
Tavuk oldumİlk gebeliğimi ovulasyon ile öğrendim iki kez yumurtlama olabilir bende oldu kaldım ay ama aralarda cok gün yoktu 15 16 pik 17 silik 19 20 pik 22 silikti asla Unutmam hatta post açmıştım kızlar tavuk oldum herhalde 3 cunekz yumurtlama var diye ama gebelikmis 13 gün sonra pozitifti
Çok erken canım daha 12 den sonra yap bence benim şu anki gebeliğim de 21 22 temmuz ovulasyon koyudu pik değildi ben hamileyim dedim acaba 10 gün vardı regl test bitti 25 inde yenisi geldi öylesine yapmıştım yani tkaip yapmadım baktım 25 de silik 23 de son ilişkim oldu ama benim kafada acaba hamile miyim var meğer yumurtlama imiş 3 gün gecikme ile 5 Ağustos da 10 ile öğrendim değeriTavuk oldumbende bilmiyorum her gün yapmaya devam ediyorum testi bugün çatlamadan 6-7 gün geçti kaset test negatif çıktı
Peki ne zaman gebelik testi yapmıştınız ben dün yaptım negatif çıktıGebe kalmış olabilirsiniz benim de böyle olmuştu ikinci kez pik oldu sonra gebe kaldığımı öğrendim
Bugün yaptım çatlamanın 7. Günü negatif geldi. Ovülasyon yaptım pik değil ama koyu
Aaaa çatlamanın 12. Günü neden pik yaptı acabaGeçen ay bende çatlamanın 12. Günü pik vermişti gebelik yoktu. Ama senin daha 7 gün geçmiş zaten varsa da çıkmaz ki yeni yerleşme olıyordur . 2 3 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Hiç bilmiyorum hamileyim diye düşündüm ama test yaptım kocaman negatifAaaa çatlamanın 12. Günü neden pik yaptı acaba
Bnce hamilesin cnm test yap bnceKızlar merhaba çatlamanın üzerinden 6-7 hün geçti bazı günler 2 test yaptım sıkıntıdantestler böyle gidiyor sanki tekrar pik yapacak gibi. 2 kez yumurtlayacak olabilir miyim. Bugün adetimin 25. Günü . Genelde 30-32 günde bir oluyorum. Böyle bir şey mümkün öü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?