Yeniden mi yumurtluyorum , Ovülasyon testi koyulaşıyor tekrar

Çoook tebrik ederim gebesin hayırlı olsun belirti var mıydı
Normalde yumurtlamadan sonra beyaz akıntım olurdu. Bu sefer su gibi sürekli oldu. Arada bir kaşık ağrısı ve bel ağrısı oldu ama çok az . Birde ovülaysob testinden şüphelendim bugünde böyle çıktı

Eklentiler

• 50F4C5EE-0343-4636-955A-5D0FABEDAF02.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 53
Hadi bakalım darısı bize dua etmeyi unutma

Hamilesin canim benim gözün aydın zaten ilk kızımda testim kalmaisti ovulasyon testi yapmıştım pozitifi görmüştüm kan verdim kanda gorunmedi o derece kandan bile erken çıkıyor

Bence sen hamilesin ilk gebeliğim de ovulasyon ile öğrendim ikincide akıntım sefaf şu gibiydi kasik bel ağrım var kanla netleştir güzel haberini bekliyoruz

Kizlar selam, 2 uygulama kullaniyorum regl takibi icin hepsinde yumurtlama gunlerim bu hafta, bugun pik gunum ama bu ay sansa birakmamak icin ovulasyon testi almistim pik gunum olmasina ragmen testler o kadar silik cikiyor ki, gec mi yumurtluyorum bu ay anlayamadim? Marka laboquick, guvenebilir miyim sizce?

Evet güvenebilirsiniz benim 15. Gün yumurtlama diyordu uygulama 18. Gün oldu

Kızlar bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bakarmisin
Adet düzensizliği var erken oluyorum
Bugün akıntı içinde kılcal kırmızı kan var

Eklentiler

• IMG_20250819_130747.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 43
Bende geç yumurtladım ama tuttu ve tek gün değerlendirdim nasipse oluyor inşallah
Öncelikle tebrik ederiim sizi , benim testlerimede bakabilirmisiniz ya chatgpy ye sordum 24-36 saat sonra pozitif oluşacak diyor yani yarın piki görürüm heralde yeni başladım kafam çorba oldu
Öğlen yaptım ilkini sonrakinide 3 te yaptım biraz daha koyu çıktı A aydk

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…