Bir önceki konuda da dedim.Şöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Yok, bunlar değişik fanteziler üzerinde çalışma yapıp bize de makale hazırlayacaklar.Üstte anlattığın olaydan başka bişiy olmadıysa Gebelik mümkün değil. Konu Fake değil dimi ?
Hayır değil sadece o olay gerçekleştiÜstte anlattığın olaydan başka bişiy olmadıysa Gebelik mümkün değil. Konu Fake değil dimi ?
Suyla birlikte etkisi devam eder mi ki halaBir önceki konuda da dedim.
Suyla sperm temas haline girdiyse, rahime ulaşmıştır. Regl sabahı kan testi verebilirsin.
Fikrinizi soruyorum çünkü sağlıklı düşünemiyorumYok, bunlar değişik fanteziler üzerinde çalışma yapıp bize de makale hazırlayacaklar.
Şimdi şampuan veya sabunda varsa olmaz diyeceğim olmayacak.Suyla birlikte etkisi devam eder mi ki hala
Bu sağlıklı düşünme değil şu anda dalga geçmek oluyor. Hamile olabilmen için içinde, rahime, yumurtlama döneminde erkek arkadaşının boşalması gerekiyor.Fikrinizi soruyorum çünkü sağlıklı düşünemiyorum
Suyla falan bir şey olmaz yani demiŞimdi şampuan veya sabunda varsa olmaz diyeceğim olmayacak.
Bu sağlıklı düşünme değil şu anda dalga geçmek oluyor. Hamile olabilmen için içinde, rahime, yumurtlama döneminde erkek arkadaşının boşalması gerekiyor.
Kızmayın lütfen yalvarırımŞimdi şampuan veya sabunda varsa olmaz diyeceğim olmayacak.
Bu sağlıklı düşünme değil şu anda dalga geçmek oluyor. Hamile olabilmen için içinde, rahime, yumurtlama döneminde erkek arkadaşının boşalması gerekiyor.
Hayır kızmıyorum ama hamile değilsin olmazsın lütfen.Kızmayın lütfen yalvarırım
Allah akıl fikir versin. Hamilesin tebrik ederimŞöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Dalga geçmeyin ya lütfen yaAllah akıl fikir versin. Hamilesin tebrik ederim
Suyla birlikteHayır kızmıyorum ama hamile değilsin olmazsın lütfen.
Suyla sperm temasta girdiyse demişsiniz öyle bir ihtimal var mıHayır kızmıyorum ama hamile değilsin olmazsın lütfen.
Duşta ve omuzaŞöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Genel olarak bir yorum yapmak istiyorum.Suyla birlikte
Suyla sperm temasta girdiyse demişsiniz öyle bir ihtimal var mı
Bir sürü saçma sapan yerli yersiz kaynak var bilmiyorum işte Allah kahretsin bilmiyorum ki sizlere soruyorum rahat olmaya çalışıyorum medet umuyorumGenel olarak bir yorum yapmak istiyorum.
Lütfen cinsellik ile ilgili temel bir bilginiz dahi yoksa öpüşmeyin.
Mesajım ise bir ironi, gerçek değil.
Ne diyeyim bu kadar üzüleceksen stres yapacaksan senin için ciddi bir sorun takıntı ise lütfen evlilik öncesi bir şey yaşama.Bir sürü saçma sapan yerli yersiz kaynak var bilmiyorum işte Allah kahretsin bilmiyorum ki sizlere soruyorum rahat olmaya çalışıyorum medet umuyorum
Ders oldu bir daha asla yapmam asla. Sabrınız ve cevaplariniz için teşekkür ederim.Ne diyeyim bu kadar üzüleceksen stres yapacaksan senin için ciddi bir sorun takıntı ise lütfen evlilik öncesi bir şey yaşama.
Sakın bir şey deme yoksa ben inanacağım, bildiğim her şey yalan olacak.Duşta ve omuzabak net cevap vereceğim ama bi dahaki ay da gelip "spermleri yutmuş olabilirim hamile olabilr miyim?" diye sormayacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?