Yeniden soruyorum sizi rahatsız ediyorum ama yardım edin lütfen

Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık.

Ciddi misiniz
Burada hamile kalmaya çalışan onca kadın varken, utanın biraz ya!!!

Valla cinselliğe karşı olmayan bir insan olarak diyeceğim şu bu kadar takıyorsan yapmayacaksın. Ya da iyice bilgileneceksin. Başa geldikten sonra öğrenmekle olmuyor bu hayat. Ama bir şey olmaz
Bir daha yapmam zaten ders oldu bana. Sizin fikriniz de bişey olmaz yönünde değil mi. Erkek arkadaşım da diyor ısrarla abartma öyle bir ihtimal yok diye ama korkuyorum ben

Bir daha yapmam zaten ders oldu bana. Sizin fikriniz de bişey olmaz yönünde değil mi. Erkek arkadaşım da diyor ısrarla abartma öyle bir ihtimal yok diye ama korkuyorum ben
Hala erkek arkadasiniz mi o insan? Helal olsun ona

Böyle başlıkları okurken gözümün önüne gelen: karanlık bi odada kadınlarkulübü’nün klasik pembe renkli temasının ışığı monitörden yüzüne vurmuş, tek elle başlık açan terli bir Harun abi. Diğer sekmelerde neler olduğunu bilmem anlatmama gerek var mı?

Tam anlamadım ama ne anlatmak istediniz. Risk var mıdır sizce

Kaç gün oldu bu yaşanalı kuşkun varsa ertesi gün hapı kullanabilirdin

Omzundan yeni bir kol çıkar, kesin bilgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…