- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık.
Bir daha yapmam zaten ders oldu bana. Sizin fikriniz de bişey olmaz yönünde değil mi. Erkek arkadaşım da diyor ısrarla abartma öyle bir ihtimal yok diye ama korkuyorum benValla cinselliğe karşı olmayan bir insan olarak diyeceğim şu bu kadar takıyorsan yapmayacaksın. Ya da iyice bilgileneceksin. Başa geldikten sonra öğrenmekle olmuyor bu hayat. Ama bir şey olmaz
Ders oldu bir daha yapmam.Yoktur demi ihtimaliCiddi misiniz
Burada hamile kalmaya çalışan onca kadın varken, utanın biraz ya!!!
Hala erkek arkadasiniz mi o insan? Helal olsun onaBir daha yapmam zaten ders oldu bana. Sizin fikriniz de bişey olmaz yönünde değil mi. Erkek arkadaşım da diyor ısrarla abartma öyle bir ihtimal yok diye ama korkuyorum ben
Olup olmamasyla ne alakası var ki şu an. Öyle bir risk var mı diye sormuştumHala erkek arkadasiniz mi o insan? Helal olsun ona
Var varOlup olmamasyla ne alakası var ki şu an. Öyle bir risk var mı diye sormuştum
Gerçekten miVar var
EvetGerçekten mi
Gerçekten çok yardımcı oldunuz içim rahatladı teşekkür ederim
Rica ederim. Hayırlı olsunGerçekten çok yardımcı oldunuz içim rahatladı teşekkür ederim
Dalga geçmeye devam edin Allah size yaşatmaz umarımRica ederim. Hayırlı olsun
Böyle başlıkları okurken gözümün önüne gelen: karanlık bi odada kadınlarkulübü’nün klasik pembe renkli temasının ışığı monitörden yüzüne vurmuş, tek elle başlık açan terli bir Harun abi. Diğer sekmelerde neler olduğunu bilmem anlatmama gerek var mı?Şöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Neyi? Madem emin degilsin neden dalga geçtiğimi düşünüyorsun?Dalga geçmeye devam edin Allah size yaşatmaz umarım
Tam anlamadım ama ne anlatmak istediniz. Risk var mıdır sizceBöyle başlıkları okurken gözümün önüne gelen: karanlık bi odada kadınlarkulübü’nün klasik pembe renkli temasının ışığı monitörden yüzüne vurmuş, tek elle başlık açan terli bir Harun abi. Diğer sekmelerde neler olduğunu bilmem anlatmama gerek var mı?
?Tam anlamadım ama ne anlatmak istediniz. Risk var mıdır sizce
Sabun için tehlikeler var. Sen rahat olabilirsin harun abiTam anlamadım ama ne anlatmak istediniz. Risk var mıdır sizce
Kaç gün oldu bu yaşanalı kuşkun varsa ertesi gün hapı kullanabilirdinŞöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Risk olabilir diyorum, dalga geçme diyorsun. Neden hem dalga geçtiğimi düşünüp hem aşağıda başkasına tekrar risk var mı diye soruyorsun?
İki üç hafta geçtiKaç gün oldu bu yaşanalı kuşkun varsa ertesi gün hapı kullanabilirdin
Omzundan yeni bir kol çıkar, kesin bilgiŞöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?