Sormayacam söz söyleyinDuşta ve omuzabak net cevap vereceğim ama bi dahaki ay da gelip "spermleri yutmuş olabilirim hamile olabilr miyim?" diye sormayacaksan
Su an ki psikolojimi bilseniz neye inancam nasil düşüncem bilmiyorumSakın bir şey deme yoksa ben inanacağım, bildiğim her şey yalan olacak.
Sadece su varsa olur, sabun varsa olmaz dedim konu sahibi inandı ya da bizimle gerçekten kafa buluyor.
Bu kadar anksiyeteniz varsa, hatta okb’niz, bi zahmet sevismeyiverinBir sürü saçma sapan yerli yersiz kaynak var bilmiyorum işte Allah kahretsin bilmiyorum ki sizlere soruyorum rahat olmaya çalışıyorum medet umuyorum
Ya yapmayın şunu lütfen dalga geçmeyinMüjde, Geleceğin yüzücülerini doguracaksiniz
Bak dalga olduğunu nasıl anladın.Ya yapmayın şunu lütfen dalga geçmeyin
Oral yolla yapılan sevişme sonucu dısarıya boşalma; duşta lavaboda kilerde pazar çantasında lokasyon farketmeksizin hamile bırakmaz. Omuza, göğse ya da ensene de boşalsa durum degısmez.Su degıl asit yağmuru yağsa hatta sele kapılsan o esnada yine de olmaz tamam mı? Bak sormayacaksın ha.Sormayacam söz söyleyin
Benimde omzuma birisi boşalsa bende kötü olurdumSu an ki psikolojimi bilseniz neye inancam nasil düşüncem bilmiyorum
Sormayacagim teşekkür ederimOral yolla yapılan sevişme sonucu dısarıya boşalma; duşta lavaboda kilerde pazar çantasında lokasyon farketmeksizin hamile bırakmaz. Omuza, göğse ya da ensene de boşalsa durum degısmez.Su degıl asit yağmuru yağsa hatta sele kapılsan o esnada yine de olmaz tamam mı? Bak sormayacaksın ha.
Sormayacagim teşekkür ederimOral yolla yapılan sevişme sonucu dısarıya boşalma; duşta lavaboda kilerde pazar çantasında lokasyon farketmeksizin hamile bırakmaz. Omuza, göğse ya da ensene de boşalsa durum degısmez.Su degıl asit yağmuru yağsa hatta sele kapılsan o esnada yine de olmaz tamam mı? Bak sormayacaksın ha.
Dersimi aldım birdaha yapmam asla.peki bu belirtiler adet yaklaştığı için mi var o zamanBenimde omzuma birisi boşalsa bende kötü olurdum
Gerçekten sakin olun ve bundan sonra uzun müddet kimseyle banyoya girmeyin.
Soruyorum korkuyorum ki soruyorumBak dalga olduğunu nasıl anladın.
O kadar çocuğu olmayan insan var ki hamileligi korkunc gosteriyosunuz resmen...o annelik hislerini korkutucu yapilmamasi gereken bisey gibi gosteriyosunuz...dikkatsizce biseyler yasiyosunuz farzedin ki hamile kaldiniz napacaksiniz bir ve bebegin canina mi kiyacaksiniz...halbuki o istemeyerek olan çocuklar kendi kendine olmuyo yani..1 dakkalik zevk icin kim bilir kac tane istenmeyen bebekerin canina kiyiliyo...korkuyosaniz evlenin ve 7 24 sevisin en azından hamile kalirsaniz ben napacam simdi gibi korkunuz olmaz...yapiyolar yapiyolar ay nikahim yok gidiyim aldirayim öldüreyim o bebegi sanki bir çöp gibi...sizin gibi cahillerin istemedigi cocuga kim bilir kac insan hasret ....Şöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Sonucuna katlanamayacagin seyleri yapma da korkmadaSoruyorum korkuyorum ki soruyorum
İhtimal var mıdır sizceİlk okuduğunda soruyu unutup duşta? Omuza? Haaa ok olanlar
Sanmıyorum.İhtimal var mıdır sizce
Bişey olmaz demi gerçekten çok takıyorum sürekliSanmıyorum.
Sperm akar yolunu bulur merak etmeŞöyle anlatmak istiyorum. Reglime 3 gün var ara ara kasık ağrısı ve karın ağrısı geliyor göğüslerim biraz hassas keyfim yok gibi modum düşük gibi. Regli belirtisi diye düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Şimdi erkek arkadaşım duşta omzuma boşalmıştı su akıyordu o sırada suyla aktı gitti mi vajinama geldi mi bilmiyorum kafam çok karışık. Günlerimi zehir ediyorum kendime yardım edin lütfen
Yolunu bulur derken vajinama miSperm akar yolunu bulur merak etme
Valla cinselliğe karşı olmayan bir insan olarak diyeceğim şu bu kadar takıyorsan yapmayacaksın. Ya da iyice bilgileneceksin. Başa geldikten sonra öğrenmekle olmuyor bu hayat. Ama bir şey olmazBişey olmaz demi gerçekten çok takıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?