Ben de 11 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kaybettim.kan pihtilasmasi çıktı kan testi sonucunda.coraspin ve folidoce başlattı dr.um hamile kalana kadar.şimdi ilaçlara ek olarak igne de oluyorumMerhaba güzel anneler ve anne adayları
Ben bundan 1 yıl önce 3 aylik bebegimi düşük sonucu kaybettim ama emin olun icimde yara olarak kaldi o bebegim hala bu ay 5.ayi olacakti 6.ayi olacakti diye bunalımlar yasadim bunun sonucu kiloda aldim... simdi 10 15 kilo verip yeniden anne olmak istiyorum aralik ayinda INŞALLAH baslicaz bu sefer kucagima sagliklica almak nasip olur INŞALLAH
Size sorularim olcakti canlar
Bana doktorum dusukten sonra hani vitamin hapi var ya fle baslayan adi folikti sanirim hamile kalmak istedikden 3 ay önce ic demisti size oyle diyen oldu mu?
Bide kizlar diyet yapip hamile kalmak.icin ugrasicam öncesinde diyet yaptigim icin hamile kalmam zorlaşır mı?
Düşük yapan arkdaslae hemen hamile kalabildi mi?
benim doktorum da hamile kalmayı düşündüğüm için folic asit başlattı hamileliğimin ilk 3 ayın da kullandım. Benim arkadaşım kaybetmişti bebeğini 6-7 ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıkla geldi bebeği. Ama diyet konusunu bilmiyorum onu bir diyetisyene sanış istersen. Allah gönlüne göre versinMerhaba güzel anneler ve anne adayları
Ben bundan 1 yıl önce 3 aylik bebegimi düşük sonucu kaybettim ama emin olun icimde yara olarak kaldi o bebegim hala bu ay 5.ayi olacakti 6.ayi olacakti diye bunalımlar yasadim bunun sonucu kiloda aldim... simdi 10 15 kilo verip yeniden anne olmak istiyorum aralik ayinda INŞALLAH baslicaz bu sefer kucagima sagliklica almak nasip olur INŞALLAH
Bana doktorum dusukten sonra hani vitamin hapi var ya fle baslayan adi folikti sanirim hamile kalmak istedikden 3 ay önce ic demisti size oyle diyen oldu mu?
Bide kizlar diyet yapip hamile kalmak.icin ugrasicam öncesinde diyet yaptigim icin hamile kalmam zorlaşır mı?
Merhaba güzel anneler ve anne adayları
canım merhaba...benim de 5 düşüğüm var....neyse bende düşüklerden sonra çok kilo aldım...bende ekim de diyetisyene gideceğim zayıflayıp hamile kalmak istiyorum...zaten kadın doğum dr mda diyetisyene gitmemi önerdi..bakalım nasip fazla kilolarımı verip hedefime inebilirsem en kısa zamanda bebek denemelerine başlıcaz tekrar...bir de kan pıhtılaşması var bende düşüklerimin sebebi bu...Rabbim bana da dileyen herkese de en yakın zamanda bebiş sahib olmayı nasip etsin inşallah..Merhaba güzel anneler ve anne adayları
Cnm gecmis olsun. Kac dusukten aonra pihtilasma teshisi konducanım merhaba...benim de 5 düşüğüm var....neyse bende düşüklerden sonra çok kilo aldım...bende ekim de diyetisyene gideceğim zayıflayıp hamile kalmak istiyorum...zaten kadın doğum dr mda diyetisyene gitmemi önerdi..bakalım nasip fazla kilolarımı verip hedefime inebilirsem en kısa zamanda bebek denemelerine başlıcaz tekrar...bir de kan pıhtılaşması var bende düşüklerimin sebebi bu...Rabbim bana da dileyen herkese de en yakın zamanda bebiş sahib olmayı nasip etsin inşallah..
AMIN canim benim.isteyen herkes bebekleri sagliklca kucagina alsin INŞALLAHBen de 11 haftalık bebegimi kalbi durduğu için kaybettim.kan pihtilasmasi çıktı kan testi sonucunda.coraspin ve folidoce başlattı dr.um hamile kalana kadar.şimdi ilaçlara ek olarak igne de oluyorum
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana da insallah
Sagol tatlimmmbenim doktorum da hamile kalmayı düşündüğüm için folic asit başlattı hamileliğimin ilk 3 ayın da kullandım. Benim arkadaşım kaybetmişti bebeğini 6-7 ay sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıkla geldi bebeği. Ama diyet konusunu bilmiyorum onu bir diyetisyene sanış istersen. Allah gönlüne göre versin
AMIN canimmm benimmmBnada 3 ay once baslamami soyledi 6 ay oldu kullaniyorum hapi. Agustosda kimyasal gebelik yasadim daha onceden 2 dusugum var. İlk dusukten 6 ay sonra hamile kldim. Sizede gecmis olsun Rabbim hepimize tez zamnda sagliki hayirli evlatlar nasip etsin
Coo gecmis olsun canimmm kilolari verip sagliklica bebeklerimize kavusuruz INŞALLAHcanım merhaba...benim de 5 düşüğüm var....neyse bende düşüklerden sonra çok kilo aldım...bende ekim de diyetisyene gideceğim zayıflayıp hamile kalmak istiyorum...zaten kadın doğum dr mda diyetisyene gitmemi önerdi..bakalım nasip fazla kilolarımı verip hedefime inebilirsem en kısa zamanda bebek denemelerine başlıcaz tekrar...bir de kan pıhtılaşması var bende düşüklerimin sebebi bu...Rabbim bana da dileyen herkese de en yakın zamanda bebiş sahib olmayı nasip etsin inşallah..
Alabilirsin cnm. Folik asitin icinde extra vitaminli olanlari var onlardan al daha faydaliAMIN canimmm benimmmonu yazDirmadan alabiliyormiyuz acaba canim?
Cok tesekkur ederimmm kuzum zaten doktorda al.demisti aliyim.ozmanAlabilirsin cnm. Folik asitin icinde extra vitaminli olanlari var onlardan al daha faydali
Ne demek cnm her zaman yardimci oluyoruz birbirimize neticede hepimiz hamile kalmak icin burdayiz Rabbim in iznniyle :)Cok tesekkur ederimmm kuzum zaten doktorda al.demisti aliyim.ozman
INŞALLAH canim benim dualarim hepimiz icinNe demek cnm her zaman yardimci oluyoruz birbirimize neticede hepimiz hamile kalmak icin burdayiz Rabbim in iznniyle :)
canım teşekkür ederim..iki düşükten sonra teşhis konulduCnm gecmis olsun. Kac dusukten aonra pihtilasma teshisi kondu
amin canım inşallah... tatlım ben 73 kiloyumCoo gecmis olsun canimmm kilolari verip sagliklica bebeklerimize kavusuruz INŞALLAH
Sen kac kilosun kuzum
Zayifsim bence kuzumamin canım inşallah... tatlım ben 73 kiloyum
Bende onu cok merak ediyorumHem diyet yapıp hem Bebek çalışmaları yapsak ve o ay hamile kalsak bebeğe bir zarar olur mu acaba bende bu konuyu çok merak ediyorum ?
Peki geri kalan 3 dusuk nasil oldu teshis konulduysa cnmcanım teşekkür ederim..iki düşükten sonra teşhis konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?