yok değilim kuzum ya boyuma göre çok ve ben eskiden 58 dim...yani şimdi 60 a düşebilirsem çok iyi olacak...yani dr dedi ki eğer zayıflarsan gebelik boyunca ancak 73 olursun ama bu kiloyla gebe kalırsan 90 mı kiloya çıkarsın senin için zor olur dedi bana da mantıklı geldi... senin kilon kaç...Zayifsim bence kuzum
canım tam bilmemekle beraber zararlı olabilir diye düşünüyorum...o yüzden zayıfladıktan sonra gebe kalmak daha mantıklı bence..Hem diyet yapıp hem Bebek çalışmaları yapsak ve o ay hamile kalsak bebeğe bir zarar olur mu acaba bende bu konuyu çok merak ediyorum ?
valla iğne, hap kullandığım halde düştüler... nasip olmadı bir türlü anne olmak anlayacağın...Peki geri kalan 3 dusuk nasil oldu teshis konulduysa cnm
İnsAllah cnmm insAllah hamile kalirsin ve bebeini saglicakla kucagina alirsinn.valla iğne, hap kullandığım halde düştüler... nasip olmadı bir türlü anne olmak anlayacağın...
amin,inşallah canım...senin var mı bebeğinİnsAllah cnmm insAllah hamile kalirsin ve bebeini saglicakla kucagina alirsinn.
Yok cnm cocugum.3 dusugum var genetik testin sonucunu bekliyorum. Bu arada senin testin ne kadar zamanda sonuclandi. Ben hastaneyi ariyorum acan yok nettende takip ediyorum ama soonuc cikmamis. Nerdeyse 2 aya yaklasti hala cikmadi sonuc..amin,inşallah canım...senin var mı bebeğin
geçmiş olsun tatlım...valla canım 3 sene oldu ben yaptıralı tam hatırlayamıyorum ama 1 ayı bulmuştu sonucun çıkması diye hatırlıyorum... sen bir araştır bırakma peşini...Yok cnm cocugum.3 dusugum var genetik testin sonucunu bekliyorum. Bu arada senin testin ne kadar zamanda sonuclandi. Ben hastaneyi ariyorum acan yok nettende takip ediyorum ama soonuc cikmamis. Nerdeyse 2 aya yaklasti hala cikmadi sonuc..
doğrudur canım...sana da çok geçmiş olsun...Diyetle bebeğin bi alakası yok canım. Bebeğin ilk 4 ayına kadar da diyet yapabilirsin çünkü bebeğin 4. aya kadar kandan besleniyor. Bende kürtaj olmuştum 11 haftalikken kalbi durmuştu. Şimdi bi kızm var 15 aylık. Kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım
doğrudur canım...sana da çok geçmiş olsun...
rica ederim tatlımÇok sağol canım teşekkür ederim
rica ederim tatlımÇok sağol canım teşekkür ederim
sanmıyorum, ben içmeye başladım 7-8 ay sonra hamile kaldım. Doktor yazsa bile devlet ödemiyor zaten :)Sagol tatlimmmbana dusunuyosan 3 ay kala icmeye basla.demişti icmemde bi zarar olur mu ki acaba
ALLAH bagislasin canım kizini... gecmis icinde gecmis olsun canim... bende simdi biraz rejim icinde tesekur ederim bilgi iicn canim benimDiyetle bebeğin bi alakası yok canım. Bebeğin ilk 4 ayına kadar da diyet yapabilirsin çünkü bebeğin 4. aya kadar kandan besleniyor. Bende kürtaj olmuştum 11 haftalikken kalbi durmuştu. Şimdi bi kızm var 15 aylık. Kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım
88 filanim tam bilmiyorum canim benim kilomcok kuzumyok değilim kuzum ya boyuma göre çok ve ben eskiden 58 dim...yani şimdi 60 a düşebilirsem çok iyi olacak...yani dr dedi ki eğer zayıflarsan gebelik boyunca ancak 73 olursun ama bu kiloyla gebe kalırsan 90 mı kiloya çıkarsın senin için zor olur dedi bana da mantıklı geldi... senin kilon kaç...
amin,inşallah canım...benimde bir 15 kilo falan vermem lazım...nasip..88 filanim tam bilmiyorum canim benim kilomcok kuzumdoktorda bana 12 kilo ver 75le hamile kalabilrsin dedi. Ama kuzum sana katılıyorum haklisin nekadar zayıf kalırsak okadar daha iyi olur. INŞALLAH sagliklica bebeklerimize ulaşıriz kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?