Yeniden umut yeşersin❤❤

Zayifsim bence kuzum
yok değilim kuzum ya boyuma göre çok ve ben eskiden 58 dim...yani şimdi 60 a düşebilirsem çok iyi olacak...yani dr dedi ki eğer zayıflarsan gebelik boyunca ancak 73 olursun ama bu kiloyla gebe kalırsan 90 mı kiloya çıkarsın senin için zor olur dedi bana da mantıklı geldi... senin kilon kaç...

Hem diyet yapıp hem Bebek çalışmaları yapsak ve o ay hamile kalsak bebeğe bir zarar olur mu acaba bende bu konuyu çok merak ediyorum ?
canım tam bilmemekle beraber zararlı olabilir diye düşünüyorum...o yüzden zayıfladıktan sonra gebe kalmak daha mantıklı bence..

amin,inşallah canım...senin var mı bebeğin
Yok cnm cocugum.3 dusugum var genetik testin sonucunu bekliyorum. Bu arada senin testin ne kadar zamanda sonuclandi. Ben hastaneyi ariyorum acan yok nettende takip ediyorum ama soonuc cikmamis. Nerdeyse 2 aya yaklasti hala cikmadi sonuc..

Diyetle bebeğin bi alakası yok canım. Bebeğin ilk 4 ayına kadar da diyet yapabilirsin çünkü bebeğin 4. aya kadar kandan besleniyor. Bende kürtaj olmuştum 11 haftalikken kalbi durmuştu. Şimdi bi kızm var 15 aylık. Kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım

Yok cnm cocugum.3 dusugum var genetik testin sonucunu bekliyorum. Bu arada senin testin ne kadar zamanda sonuclandi. Ben hastaneyi ariyorum acan yok nettende takip ediyorum ama soonuc cikmamis. Nerdeyse 2 aya yaklasti hala cikmadi sonuc..
geçmiş olsun tatlım...valla canım 3 sene oldu ben yaptıralı tam hatırlayamıyorum ama 1 ayı bulmuştu sonucun çıkması diye hatırlıyorum... sen bir araştır bırakma peşini...

doğrudur canım...sana da çok geçmiş olsun...

ALLAH bagislasin canım kizini... gecmis icinde gecmis olsun canim... bende simdi biraz rejim icinde tesekur ederim bilgi iicn canim benim

88 filanim tam bilmiyorum canim benim kilomcok kuzum doktorda bana 12 kilo ver 75le hamile kalabilrsin dedi. Ama kuzum sana katılıyorum haklisin nekadar zayıf kalırsak okadar daha iyi olur. INŞALLAH sagliklica bebeklerimize ulaşıriz kuzummmm

amin,inşallah canım...benimde bir 15 kilo falan vermem lazım...nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…