Ya sağmaya da korkar oldum. Nedense sütümü sağınca resmen kesiliyor o gün bebeğim aç kalıyor. Sağabildiğim süt de en fazla 60 ccZorunlu durumda mama verilebilir. Yada sütun çok olduğu gün sağsanız nasıl olur bilemedim ki
Ya sağmaya da korkar oldum. Nedense sütümü sağınca resmen kesiliyor o gün bebeğim aç kalıyor. Sağabildiğim süt de en fazla 60 cc
Bebek emdikçe sut artar o yüzden sağınca azalıyor gibi gelir birde o gün yediğimiz içtiğiniz etki ediyor olabilir bol bol emzirin bol bol su için dereotu kuru incir tüketim sütünüz artar insallahYa sağmaya da korkar oldum. Nedense sütümü sağınca resmen kesiliyor o gün bebeğim aç kalıyor. Sağabildiğim süt de en fazla 60 cc
Çok şükür mamaya mecbur kalacak kadar sütsüz kalmadık daha. Sadece hastanede ilk gün mama verdim 2 şırınga. Daha önüm dışında mama almadık. Ama kıt kanaat yetiyor bazen sütüm. Bazen yarım doyuyor gibi geliyor. Bariz sütüm azaldığı oluyor. Özellikle dün gece sütüm gelmedi gece helak olduk damla damla süt geldi doymadı yavrum. Karışık çay içtim tatlı yedim de öyle düzeldi sabahına. Çok dengesiz süt durumu. Henüz tamamen kesilmedi ama her an kesilebilir gibi. Tamamen kesilmediği sürece de mama vermemMama da verirsin emzirirsin de
Yalnız şimdi evde süt yokken ne yapıyorsun
O zaman mama vermiyor musun
Gitmem lazım diyorsun da ayındaki kontrolü atlama
İlk aydaki kilo boy baş çevresi ölçümü vs önemli
Biraz kafamda netleştirdim durumu. Sütüm olursa mama vermeyeceğim ama sütün olmama ve yetmeme ihtimaline karşı mama bulunduracağım yanımda. Mecbur kalırsam mama veririm. Yoksa dediğin gibi zaten arka koltuk seçeceğim örtüyle emziririm.Sütün var mama vermeye gerek yok istediğin anda da emzirebilirsin emzirme örtüsü alip ,otobüs değilde uçak tercih etsen daha kolay olmaz mı?
Emzirme önlüğü değil de emzirme pançosu al canım önlük pek güvenli gelmiyor bana o yüzden ben de panço düşünüyorum Banndu Emzirme Pançosu sitesi de var bir bak istersen onunla daha rahat edersin. Zaten normal bir insan gözünü dikip emziren bir kadına bakmaz diye düşünüyorum...Arkadaşlar 15 gün önce sezeryan doğum yaptım. Uykumuz düzensiz. Sütümüz bir gün haddinden fazla var, bir gün az. Yani her şeyimiz düzensiz. Yaklaşık 10 gün sonra memlekete yolculuk yapmamız şart. Çok düşünüyorum benim için otobüste çocuk emzirmek büyük sıkıntı. Kaldı ki sütüm olacak mı bilmiyorum yarın ne olacağım hiç belli değil. Dün çok iyiyken bugün resmen sütüm kesilmiş gibi bir türlü düzene giremedi. Yolculuk 6-7 saat. Yalnızca yolculukta mama vermeyi düşünüyorum. Lohusa iken evimden çıkmamam gerektiğini düşünebilirsiniz ama şart olmasa inanın ben de düşünmezdim. Benim durumuma düşen tecrübeli anneler olmuştur diye düşünüyorum. Sizler neler yaptınız? Bebeğime bir seferliğe mahsus mama versem olur mu?
Kafama bir sürü şey takılıyor. Yol uzun. Bebeği herkesin içinde emzirmeye utanırım. Hadi diyelim örtü vs kapattık emzirdik zaten arka koltuk seçeceğim. Ama ya süt olmazsa? Ya çocuk doymazsa? Her ihtimale karşı yanıma mama alsam gerektiği durumda versem kötü mü yapmış olurum? Hiç içime sinmiyor ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?