- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Arkadaşlar 15 gün önce sezeryan doğum yaptım. Uykumuz düzensiz. Sütümüz bir gün haddinden fazla var, bir gün az. Yani her şeyimiz düzensiz. Yaklaşık 10 gün sonra memlekete yolculuk yapmamız şart. Çok düşünüyorum benim için otobüste çocuk emzirmek büyük sıkıntı. Kaldı ki sütüm olacak mı bilmiyorum yarın ne olacağım hiç belli değil. Dün çok iyiyken bugün resmen sütüm kesilmiş gibi bir türlü düzene giremedi. Yolculuk 6-7 saat. Yalnızca yolculukta mama vermeyi düşünüyorum. Lohusa iken evimden çıkmamam gerektiğini düşünebilirsiniz ama şart olmasa inanın ben de düşünmezdim. Benim durumuma düşen tecrübeli anneler olmuştur diye düşünüyorum. Sizler neler yaptınız? Bebeğime bir seferliğe mahsus mama versem olur mu?
Kafama bir sürü şey takılıyor. Yol uzun. Bebeği herkesin içinde emzirmeye utanırım. Hadi diyelim örtü vs kapattık emzirdik zaten arka koltuk seçeceğim. Ama ya süt olmazsa? Ya çocuk doymazsa? Her ihtimale karşı yanıma mama alsam gerektiği durumda versem kötü mü yapmış olurum? Hiç içime sinmiyor ne yapmalıyım sizce?
Kafama bir sürü şey takılıyor. Yol uzun. Bebeği herkesin içinde emzirmeye utanırım. Hadi diyelim örtü vs kapattık emzirdik zaten arka koltuk seçeceğim. Ama ya süt olmazsa? Ya çocuk doymazsa? Her ihtimale karşı yanıma mama alsam gerektiği durumda versem kötü mü yapmış olurum? Hiç içime sinmiyor ne yapmalıyım sizce?