Doğuma Hazırlık yenidoğan bebeğinize ne marka ve nasıl biberon emzik aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dr.Brown. küçük 60cc lik gaz yapmayan biberon aldık..

babası sevi bebeden almış emziklerini, ama henüz biberon almadık, açıkçası doğana kadar almayı da düşünmüyorum, ama araştırıyorum iyisini, eğer ihtiyaç olursa doğumdan sonra alırım yada aldırırım.

nuby biberon aldım.anne memesi buyuklugunde ucu varmıs.
ve antı kolık.altında gaz yapmasın dıe delıklerı var.
cam degıl benımkısı sılıkon bıberon en saglıklısı buymus

Kesinlikle ve kesinlikle NUK markayi tavsiye ederim, ben çok memnun kaldim (gerçi hala kullaniyorum küçûk ogluma.) Hem emzigini hem biberonu.

ben avent in biberonunu alıcam,emzik almayı düşünmüyorum..emzik vermicem dr umda aynı şekilde emzik vermemem taraftarı..hiç alıştırmıcam emziğe,dr um emzik anne için büyük rahatlık ama bıraktırırken çocuğun psikolojisi kötü etkileniyor dedi..1,5 ay sonra başlıcam bende alışverişlere allah kısmet ederse..

ben çeşit çeşit emzik biberon almıştım,hiç birisini almadı kızım..ağzına koyunca tükürüyordu..ne emzik nede biberon kullanamadım..bazen almayabiliyor bebekler..o yüzden önce bi tane falan alıp dene bence,ben boşa bi sürü masraf yapmıştım....

silikon uçlumu yoksa kauçuk olan emziklerimi tercih edersiniz.ben silikon aldım bebeğim almazssa kauçuk olanını denycem

bende ilk kızımda nuk chicco bebedor ne bulduysam almıştım hepsi güzel bu markaların dediğiniz gibi cam olanları tercih ediyordum.emzikte nuk kullanmıştım, ikinci bebişim içinde bebedor aldım 0_6 aylık olanlardan chicconun emziklerindende alıcam onlarda güzel.

dr browns biberonu nuk damaklıyı kullanıyorum.
chiccounun emziğini de kullandım ama nuku daha sevdi .

nuby biberon aldım.anne memesi buyuklugunde ucu varmıs.
ve antı kolık.altında gaz yapmasın dıe delıklerı var.
cam degıl benımkısı sılıkon bıberon en saglıklısı buymus

canım ben de nubynin doğal dokunuş serisi biberonunu aldım ,sanırım seninki de ondan , sağlıklı olanın bu olduğunu ben de bikaç yerden okumuştum, ama bu tamamen slikon , yani biz bunu ısıtmak falan istesek ısıtamayız herhalde, o yüzden bi tane de cam biberon alayım diyorum yedek olsun hem .fisfisfis

bende doğacak bebeğime biberon araştırıyorum dr.brown's ta karar kıldım geniş ağızlısını almak istiyorum.biberonun ucu kolay bulunuyomu değiştirmek isteğimde ucunu başka markalarla değiştirsem uyuyomu acaba merak ettim kızlar.

Nerde yaşadığını bilmiyorum istanbul da bulmak çok kolay yada nette başka markalar uymaz doğurmadım henüz ama ablamın 8 sene önceki cam biberonu vardı nuk un onu verdi bana ucu yoktu sadece nuk uç oldu

bende dr brown's un biberonunu aldım hem geniş ağızlısından hemde 250 ml likten

Avent Marka biberon ,uç ve emzik kullandık en güvenilir ve sağlıklı marka Avent bence Nuk,muk haytta kullanmam önermem de bide o kaucuk ucları kullananlar var aman allahım bebeğine nasıl kıyar insan dedirtiyor.

ne kadara aldın acaba biberonu canım

önce aldığım 250 ml lik olanı kampanyaydı ve yanında 4 emzik dahil.biri 0-3 ay, 3-6 ay, 6 ve üstü ve hafif pütürlüler için kesik uçlu emziği dahil 20 liraydı

ikincisi geniş ağızlı olanda yanılmıyorsam 17 ydi galiba.yeni çıkanlar daha iyi dikkat edin üzerinde BPA free yazar.yeni kanuna göre kullanılmaması gerekn bir maddeymiş ve bütün biberonlarda yazmasına dikkat edin.ilkinde yazmıyordu içime sinmedi gibi ama almış bulundum birkere

içerisinde temizleme fırçası ffalan var.

Ben daha 5 aylık hamıleyken esımle nuby nın sılıkon bıberonunu almıstık.150 ml lik olanını. emılecek olan kısım tamamen anne gogsune benzıyor hatta uzerınde kucuk kucuk cıkıntılar var kahverengı kısmında oldugu gıbı gogsumuzun. 4 parcaya ayrılıyor kaynatırken ıyı oluyor. ıkıncı kademe olarak da aventın kını aldık. emzık te avent ın emzıklerını aldım ıkılı.ıkısıne de alıstırdım bı onu emzırttım bı dıgerını.bırı kaybolurse dıgerını yadırgamasın dıye.sımdılık cok memnunuz tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…