Doğuma Hazırlık yenidoğan bebeğinize ne marka ve nasıl biberon emzik aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biberon kesinlikle dr brown.. akış hızı anne göğsüne çok yakın olduğu için bebeğim biberondan sonra emmek istemedi sorunu yaşamıyorsunuz.. emzik olarak da nuk'un damaklı emziğini kullanıyorum, memnunum

Ayy kızlar ben burayı devamlı takip edip duruyordum nuby alıyorum diye sen git nuk al .Ay yeni farkettim nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam

dr brown un biberonunu almayı düşünüyorum ama yeni doğan için dar ağızlımı? geniş ağızlı mı almak gerekiyor???....

mrb.17 haftalık hamileyim.biberon ve emzik olarak avent marka almayı düşünüyorum.çünkü önünde kullanan ve memnun olan arkadaşlarım var..bu marka iddialı gaz yapmıyormuş umarım doğrudur..birde dr.browns duydum zaten piyasada biberon ve emzik de gaz yapmayan 2 marka var bence bu ikisinden biri olmalı...

Son düzenleme:
üyelik iptali olan arkadaşım zannedersem geniş düşünemiyor doğmadan önce biberon ve emzik alınmalı bence ben henüz almadım ama alıcam...çünkü çalışan bir anneyim. 3 aylık doğum iznim bitince sütümü sağınca ancak biberonla ben yokken bebeğe verebilirler..

Emzik kesinlikle almadım almayı ve vermeyi düşünmüyorum biberonu şimdilik mecburiyetten aldım 3 ay sonra işe başlıcam için ozaman almam lazımdı ama belki hastanede beni emmez birde biberon derdine düşmiyelim ben bebedorun cam biberonunu aldım plastikten daha iyi

emzik de biberon da almadım kullanmıyorum
önceden almayı da bir nevi şartlanma olarak görüyorum
mamayla beslemek zorunda kalanlara bir sözüm yok
ama anne sütünü sağıp biberonla veren anneleri aklım almıyor
hele istemeyen çocuğa zorla ısrar edenlere sinir oluyorum

bende biberon dr.brown, emzik nuk aldım.Bizimki henüz yolda olduğundan kullanıp kullanmayacağını bilmiyorum ama her ihtimale karşı aldık

arkadaşlar tamam anladık avent yada dr brown iyi diosunuz alalım fakat yenidoğan bir bebek için kaç ml alıncak?? ve de geniş agızlımı olcak dar agızlımı neden kımse aldıgı urunlerın tam açıklamasını yapmaktan çekınır anlamam..bızlerde ılk bebegını kucagına alcak olan anneler olcak tecrubesızız napalım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…