Aynn canım masaj yapıyorum dedıgın gıbı sureklı boyle sankı dünyanın gazı var afedersin az osursa uykuya dalıyo ırkılerek uyanıyo sıkmaya baslıyo kendınıKarnına ılık zeytinyağı ile masaj yap ılık havlu koy. Bacaklarını karnına doğru kıvırıp açarak hareket yaptır. 40 ı çıkıncaya kadar oluyor öyle çığlık çığlığa gaz çıkarmalar filan.
Olabiliyor dış dünyaya beslenmeye alıştıkça geçecek. Farklı mamalar deneyebilirsinAynn canım masaj yapıyorum dedıgın gıbı sureklı boyle sankı dünyanın gazı var afedersin az osursa uykuya dalıyo ırkılerek uyanıyo sıkmaya baslıyo kendını
Bnde deneyeyim Bı ınsalah ıse yarar ya yavrum kıvrandıkca onunla birlikte bnde aglıyorum istah tan da kesildi dun den berı aynn Bı gecse ne zormuş bu gaz sıkıntısıKolik buyuk ihtimal.
Buzuki Orhan Kolik sarkilarini acin,youtube da var.
Bnm oglum onlari dinlerken pat put cikarirdi gazini ardinda da kaka yapardi.
Erkek bebekler daha bi gazli oluyor, 5. Ay sonu bitmisti bizde sonra dis basladi
Sabir sabir, bol bol kucaginiza alin
Insalah ya bebelac nutri konforu kullanıyorum 2 gr sutum vardı oda sıkıntıdan gıtcek Vala arada emiyor ama cogunlukla mama verıyorum cunku doymuyor onerbılecegın mama varmis pek canımOlabiliyor dış dünyaya beslenmeye alıştıkça geçecek. Farklı mamalar deneyebilirsin
Her mama her bebeğe iyi gelmiyor özellikle gazlı olunca deneyerek gitmek gerekiyor. Bebelac hala işe yaramamış görünüyor aptamil conformil dene istersen bir de.Insalah ya bebelac nutri konforu kullanıyorum 2 gr sutum vardı oda sıkıntıdan gıtcek Vala arada emiyor ama cogunlukla mama verıyorum cunku doymuyor onerbılecegın mama varmis pek canım
Bir de bebeği slinge koymayı dene öyle gezdir evde. Temas kur kokunla sakinleştir. Mesela emzirirken de sakinleştirirken de üst kısmın çıplak olsun tenine değsin kucağındayken. Sen ne kadar gergin olursan o da o kadar gergin olur. Evde kv filan varsa postalaInsalah ya bebelac nutri konforu kullanıyorum 2 gr sutum vardı oda sıkıntıdan gıtcek Vala arada emiyor ama cogunlukla mama verıyorum cunku doymuyor onerbılecegın mama varmis pek canım
Tekız evde kucagımda sakınlesıyo bırde aguline dıe şurup aldım onu verıyorum günde 3 kere faydası vardır buyuk ihtimalBir de bebeği slinge koymayı dene öyle gezdir evde. Temas kur kokunla sakinleştir. Mesela emzirirken de sakinleştirirken de üst kısmın çıplak olsun tenine değsin kucağındayken. Sen ne kadar gergin olursan o da o kadar gergin olur. Evde kv filan varsa postala
Kucağında sakinleşiyorsa 60-70 liraya esnek sling alıp bağla hem o sırada elin kolun boşalır işini de yaparsınTekız evde kucagımda sakınlesıyo bırde aguline dıe şurup aldım onu verıyorum günde 3 kere faydası vardır buyuk ihtimal
Az daha toparlnsın denıcem boyle bısey cnmKucağında sakinleşiyorsa 60-70 liraya esnek sling alıp bağla hem o sırada elin kolun boşalır işini de yaparsın
Ahhh Ahh benim oğlum tam 2 buçuk aylık. Dogumdan sonra eve geldik çocuk sürekli uyuyor emmek için kalkıyor herşey tikirinda süper gidiyor. Tam bir hafta sonra feryat figan başladı kesin bişey oldu bu çocuğa dedik hopp hastaneye koştur... Dr muayene etti gazı var dedi ee ne olacak yani dedik sabredeceksiniz dedi. İşte o gün gaz maceramız başladı. Denemedgimiz şey kalmadi. Biogaiga, Sapsimpleks,Nurse harveys, Zinco ve binimum tüm damlalar...Bitkiselgillerden denediklerimiz Kimyon tohumu,Nane,Rezene,Anason,Muskat cevizi ...Masaj yağları, acı elma yagi,badem yağı. ...Arabada gece vakitleri dolasmalar.Yapmadığımız denemedigimiz şey kalmadi. İnsan bi umut belki bu çare olur deyip herşeyi deniyor ama nafile. Herkes bişeyden fayda buldu ama biz hala bulamadık. Psikolojim şu an için pek iyi değil,evin içinde gezdirmekten bel ve omurilik sağlığım yerinde değil. Doktor doktor gezmekten vazgeçtik çünkü hepsi aynı şeyi söylüyor. Ben geçecek diye umitlenmiyorim çünkü umudum kalmadı. Velhasil kelam Allah sabır versin senin ki yine iyiymiş daha kötü örnekleri var diye anlattım.
Erkek bebeklerin kızlara göre böyle bir sıkıntısı var fakat gerçekten çok büyük sabır işi insan bazen sinir krizlerine giriyor lohusalık dönemi zaten zor birde böyle bişey eklenince daha da zorlaşıyor annelikte burda başlıyor işte inan seni çok iyi anlayabiliyorum ama kendini olabildiğince rahatlatmaya çalış çünkü sütün etkileniyor bu sefer bebekte etkilenip birde ayriyeten strese giriyor bunları anlatıyorum hepsini biliyosun tabiki ama destek olmak istedim emin ol bir aya bir şeyi kalmicak sana agulucak gülücükler aticak he yine herşey düzene girmicek ama onlar sağlıklı olsun bize yeterAhhh Ahh benim oğlum tam 2 buçuk aylık. Dogumdan sonra eve geldik çocuk sürekli uyuyor emmek için kalkıyor herşey tikirinda süper gidiyor. Tam bir hafta sonra feryat figan başladı kesin bişey oldu bu çocuğa dedik hopp hastaneye koştur... Dr muayene etti gazı var dedi ee ne olacak yani dedik sabredeceksiniz dedi. İşte o gün gaz maceramız başladı. Denemedgimiz şey kalmadi. Biogaiga, Sapsimpleks,Nurse harveys, Zinco ve binimum tüm damlalar...Bitkiselgillerden denediklerimiz Kimyon tohumu,Nane,Rezene,Anason,Muskat cevizi ...Masaj yağları, acı elma yagi,badem yağı. ...Arabada gece vakitleri dolasmalar.Yapmadığımız denemedigimiz şey kalmadi. İnsan bi umut belki bu çare olur deyip herşeyi deniyor ama nafile. Herkes bişeyden fayda buldu ama biz hala bulamadık. Psikolojim şu an için pek iyi değil,evin içinde gezdirmekten bel ve omurilik sağlığım yerinde değil. Doktor doktor gezmekten vazgeçtik çünkü hepsi aynı şeyi söylüyor. Ben geçecek diye umitlenmiyorim çünkü umudum kalmadı. Velhasil kelam Allah sabır versin senin ki yine iyiymiş daha kötü örnekleri var diye anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?