Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bebeğin beşiğine satıcı sünger yatak daha iyi diyerek onu verdi..ancak içime sinmiyor acaba ortopedik ya da daha kaliteli bir yatak mı alsaydım...siz naptınız bu konuda?
canım ben bebeğime oda yaptım büyüyen karyola aldım onun içinde orda çalışan bayan kesinlikle ortopedik yatak önerdi. gelişim uzmanı kendisi ayrıca bide yatak odamız için park yatak aldım gece yanımızda olsun diye ona da viskonmu ne yatak aldık süngerden daha pahalı ama daha iyi sünger yatağı önermiyolar.
ewet canım viskon da vardı orda sünger yatak da ortopedik te...sonuçta ortopedik olsun viskon olsun hepsi sünger gibi değil mi?ben de bu sünger yatak ortopedik gibi kaplanmış kalın aynı bizim yataklardaki gibi....o yüzden şunu yapmaya karar verdim yorgancıda yünden bir ince döşek gibi bir şey yapıp onun üstüne sereceğim...hem sağlıklı olur hem sıcak tutar hem de yazın terletmez....en son buna karar verdim...senin de hayırlı olsun