Yenidogan mevlüt yapmak ve misafir istemiyorum eşim israr ediyor ne yapmaliyim

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Merhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce

Haklisin,eşinin ısrarı kesinlikle ailesinin baskısıdır. Camıde de yapılabiliyor diye biliyorum. Kur-an okutup,yemek,tatlı vs dağıtılıp iş cozulebilir. Eve kabul etmek istemiyorsun anladigim kadarıyla

annesinin ağzıyla konuşmaması gerektiğini söyleyin . erkek ne anlasın böyle şeylerden ,kadınların işine karışılmaz. böyle söylemeniz lazım. ne münasebet ya. kocam bunu söylese olur al bebeğini kucağına giy kıyafetini hazırladığın ikramlıkları servis et sen ağırla madem ayıp derdim. asıl kocanızın size böyle emrivaki yapması ayıp .

Yaz gelmisken acik havada avluda falan yapin da cenesi dursun kocanizin diycem ama O zaman da gelip yine de bebisi opmek sevmek isterler ama bu da cozum degil , kocaniz bi sussun ya

Watsapta durum guncellemesi yapıyor tadiklarim kovidden dolayı misafir kabul etmiyoruz diye anlayışınız için teşekkür ederim demiş çok hoşuma gitti eşinizin sizi anlaması lazım bu hafta bir çay bahçesinde başka birinin bebek mevludu var çok bunaltirlarsa sizi belki açık havada böyle bişey düşüne bilirsiniz geçmiş olsun

İkizlerim erken doğdu. Korona yoktu o zaman. Doktor hasta olursa en bir ay yatar. Eve kimse gelmesin dedi.
Kimseyi kabul etmedik. Ayıpsa da ayıp umrumda değil. Küsen küsebilir. Hiçbir şey yada hiç kimse evlatlarındam kıymetli değil. Başkaları bebek sevecek diye onları tehlikeye atamam.

haha böyle şeylere karışan kocada allahm sabır ver.gerçekten anasının agzıyla konustugu cok belli. benmde kaynanam kaç senedir portakalda vitamin bebem için şimdiden mevlut planı yapar. nefret ederim düğün dernek mevlüt işlerinden. hayır dedigim halde ben alt katta yaparım evine gelmezler olmaz öyle şey ayıp der benim sabrımı sınar.. hele ki bu hastalık içinde imkansız yani. ben kuzenimin bebesini bile hastalık var diye öpmedim bile. assslaaa izin vermem sizde vermeyin baslarım kocanızın tribine

Haklisin,eşinin ısrarı kesinlikle ailesinin baskısıdır. Camıde de yapılabiliyor diye biliyorum. Kur-an okutup,yemek,tatlı vs dağıtılıp iş cozulebilir. Eve kabul etmek istemiyorsun anladigim kadarıyla
Evet anesinin baskisi cok buyuk onlarda ona baski yapiyor cocukla ugrasiyorum birde esim ustume geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…