- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 31
- Konu Sahibi handeac123
-
Haklisin,eşinin ısrarı kesinlikle ailesinin baskısıdır. Camıde de yapılabiliyor diye biliyorum. Kur-an okutup,yemek,tatlı vs dağıtılıp iş cozulebilir. Eve kabul etmek istemiyorsun anladigim kadarıylaMerhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce
Benim oglumda gelen misafirden virüs kapıp ölümden dönmüstü.Ben anneme kactım 5 ay.Kayınvalide gelene hayır diyemezmiş diye
Birakin kim kızıyorsa kızsın.Siz dogru olanı yapiyorsunuz.
annesinin ağzıyla konuşmaması gerektiğini söyleyin . erkek ne anlasın böyle şeylerden ,kadınların işine karışılmaz. böyle söylemeniz lazım. ne münasebet ya. kocam bunu söylese olur al bebeğini kucağına giy kıyafetini hazırladığın ikramlıkları servis et sen ağırla madem ayıp derdim. asıl kocanızın size böyle emrivaki yapması ayıp .Merhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce
Tesekkür ederim canımCok gecmis olsun
Evet anesinin baskisi cok buyuk onlarda ona baski yapiyor cocukla ugrasiyorum birde esim ustume geliyorHaklisin,eşinin ısrarı kesinlikle ailesinin baskısıdır. Camıde de yapılabiliyor diye biliyorum. Kur-an okutup,yemek,tatlı vs dağıtılıp iş cozulebilir. Eve kabul etmek istemiyorsun anladigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?