- 20 Nisan 2007
- 4.066
- 10.468
- 733
- 45
- Konu Sahibi handeac123
-
Malesef akrabalara cok ayip olur diyip duruyor bende diyorum sagliktan onemlimi olumden donduk diyorum anlatilmiyor bu erkeklereEşin çok ilginç anne evlat ölümden dönüyorsunuz ve
covid şuan yine aynı şekilde pik sadece konu olmuyor
ve eşin ayıbı düşünüyor
Haklısınız siz müsaade vermeyin ki 8 aylıkken kabul edeceğinizi dediğiniz halde kim alınırsa alınsın bende kabul etmezdim
Esim hakim olma sebebi onun akrablari taki takilacagindan ve annesi baski yapmasi hastanede yatigimiz masraflar takilar kadar vardir bunu anlamiyor malesef. Ben kendi akrabalarimada soyledim zaten gelmeyin diye ama ama o illa gelecek diyorSiz haklısınız
Eşiniz erkek olarak bebek mevludü misafir gelmesi olayına bu kadar hakim mi kaynana mı dolduruyor ki? Şahsen ben benimkinin böyle birşeyden çok haberi olduğunu bile sanmıyorum da.
Gelmek isteyene 30 günlükken covid geçirip hastanede yattığı için bağışıklığı çok düşük doktorumuz 6 aylık olana kadar daha izole yaşamamızı tavsiye ediyor. 6. Aydan sonra beklerim diyin
Hayır ,hadi eşinizle annesinde akıl yok akrabalarda da yok !!! Eşimin kuzeninin bebeği oldu 2 aylık daha görmeye falan gitmedik altı aylık olsun öyle görür ,hediyesini veririz. Sanki millet çocuğunu sokakta buluyor. Size sabır diliyorum .Malesef akrabalara cok ayip olur diyip duruyor bende diyorum sagliktan onemlimi olumden donduk diyorum anlatilmiyor bu erkeklere
Biz bebekle gidiyoruz, kendi kendinize yapın mevludu de. Arkadaş, ölümden dönmüşsünüz ama hala elalem derdindeler...Evet anesinin baskisi cok buyuk onlarda ona baski yapiyor cocukla ugrasiyorum birde esim ustume geliyor
Malesef yok daha hastanede kucagina aldi akrabalari sevdiler eve geldik yol gecen hani oldu öyle kovid kaptik zaten misafirlerin bitanesi koronaymis hepimize bulaşti. Dogrusu bu bencede herkes cahil karsi tarafin yerini kimse koymuyorHayır ,hadi eşinizle annesinde akıl yok akrabalarda da yok !!! Eşimin kuzeninin bebeği oldu 2 aylık daha görmeye falan gitmedik altı aylık olsun öyle görür ,hediyesini veririz. Sanki millet çocuğunu sokakta buluyor. Size sabır diliyorum .
Evet, çok doğru yapıyorsunuz. Kulaklarınızı tıkayıp devam edin. Canınız söz konusuyken kime ayıp olacaksa olsun.Merhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce
Siz doğru yoldasınız . Ben olsam bu sulaleden kimseye göstermem o derece sinir oldum şu an ...Malesef yok daha hastanede kucagina aldi akrabalari sevdiler eve geldik yol gecen hani oldu öyle kovid kaptik zaten misafirlerin bitanesi koronaymis hepimize bulaşti. Dogrusu bu bencede herkes cahil karsi tarafin yerini kimse koymuyor
Ya yemin ederim cahil geldik cahil gidicez. Lan hasta hasta ne işin var küçücük çocuğun evinde??? Ay böyle insanları görünce nefret ediyorum gelenek görenek adı ile dayatılan şeylerden....Malesef yok daha hastanede kucagina aldi akrabalari sevdiler eve geldik yol gecen hani oldu öyle kovid kaptik zaten misafirlerin bitanesi koronaymis hepimize bulaşti. Dogrusu bu bencede herkes cahil karsi tarafin yerini kimse koymuyor
Ay altının gramı olmuş 1000 TL eşinizi hayalkırıklığına uğratıcam ama eskidenmiş o her bebeğe bi çeyrek. Hayret bişi, gelecek 5-10 kuruş için yine bebeği riske atıyorEsim hakim olma sebebi onun akrablari taki takilacagindan ve annesi baski yapmasi hastanede yatigimiz masraflar takilar kadar vardir bunu anlamiyor malesef. Ben kendi akrabalarimada soyledim zaten gelmeyin diye ama ama o illa gelecek diyor
Cami de okutup , bir garibanı sevindirin bence illaki mevlüt istiyorsa eşiniz.
Sahşi fikrim hem çocuk hem siz risk altında olmazsınız.
sağlıkla büyütün
Merhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce
Instagramda muzisyenanne var belki biliyorsunuzdur. Oglu daha birkac aylikken disaridan kaptigi bir virus sebebiyle kalp nakli olmak zorunda kaldi. Siz haklisiniz. Elalem cocugu gorsun diye riske atmak istememeniz normal. Zaten 5 gun hastanede yatmis cocuk. Ben de aynisini yapardim.Merhaba kizim daha 30gunluken covid oldu 5 gun hastanede yattik bende covid oldum muhtemelen gelen misafirler cocuga ve bana bulastirdi. Zor bir surecti allah bilir olumun kiyisindan donduk Bundan dolayi bundan sonra eve kimse gelmesin mevlutde istemiyorum . Eve gelmek isteyenler var geri ceviriyorum, eşimle surekli kavga ediyoruz o herkesi cagirmak istiyor ayip oldugunu soyluyor. Ben red ediyorum 7 8ayli olana kadar bagisikligi guclenene kadar boyle karar aldim covidden dolayi dogrumu yapiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?