- 30 Mart 2022
- 74
- 73
- 38
- 27
- Konu Sahibi kiboshanim
Amin teşekkürlerÖnceki röntgene göre beyazlık azalmış bu güzelRabbim şifa versin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkürlerÖnceki röntgene göre beyazlık azalmış bu güzelRabbim şifa versin
![]()
Veriyorlar yeni yeni. 2 gündür entübe değil ama bugün nasıl şuan bilemiyorum kan değerleri bu şekildeBir de sütünüzü veriyorlar mı ?
Evet entübasyon hortumu görünmüyor iki hortum olmalıydı ağzında. Entübeden ayrılması da iyi bir şey süt de azıcık gaz yapmış hatta bebişe. Süt aldıkça bu değerler toparlanır. Kan gazına göre bebeğiniz solunumu tölere edebiliyor diyebiliriz bunlar güzel haberlerVeriyorlar yeni yeni. 2 gündür entübe değil ama bugün nasıl şuan bilemiyorum kan değerleri bu şekilde
Çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah hemen iyileşirEvet entübasyon hortumu görünmüyor iki hortum olmalıydı ağzında. Entübeden ayrılması da iyi bir şey süt de azıcık gaz yapmış hatta bebişe. Süt aldıkça bu değerler toparlanır. Kan gazına göre bebeğiniz solunumu tölere edebiliyor diyebiliriz bunlar güzel haberler
Hiç korkmayın haftası kilosu güzel.Uyutup tedavi ediyorlar nefessiz kalmasın diye görürsünüz cabucak toparlayacaktır.Merhabalar benim bebeğim de doğuştan Pnömoni doğdu 38+3 kilosu da 3300 gram şuan entübe durumda çok kötü günler geçiriyorum.umut verici haberler almak için buraya yazmak istedim.
Amin inşallah Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.7 gün oldu entübe olalı tükendim inanın çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasınHiç korkmayın haftası kilosu güzel.Uyutup tedavi ediyorlar nefessiz kalmasın diye görürsünüz cabucak toparlayacaktır.
Ah ah bilmez miyim Allah bütün annelerin yardımcısı olsun içinizi ferahlatacak mucizelerle mücdelenin inşallahAmin inşallah Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.7 gün oldu entübe olalı tükendim inanın çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın![]()
Amin inşallahAh ah bilmez miyim Allah bütün annelerin yardımcısı olsun içinizi ferahlatacak mucizelerle mücdelenin inşallah
Bnde 35 hftlk dgum yptm dun ve bugun rontgeni boyleAyın 10 unda çekilen röntgne bu. Cumartesi pazar çekilmiyormuş. Size çok çok teşekkür ederim bu arada Eki Görüntüle 3535310
1.gun gece 2.gunduzRabbim şifa versin. E nabızdan bakıp röntgenini gönderme şansınız var mı ?
Toparlıyor merak etmeyin. Doğumda oksijensiz kaldı mı?1.gun gece 2.gunduz
Valla 10 sanyi sezeryan sırası gostrdiler agladgninduydum yogum bakima alalim dediler solunumunda biraz sıkıntı var sonra dediler zature olmus anlamadim solunuma bagli bebegm suan dualarinizi eksik etmeyinToparlıyor merak etmeyin. Doğumda oksijensiz kaldı mı?
Bugun ki filmi de boyleToparlıyor merak etmeyin. Doğumda oksijensiz kaldı mı?