Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3090 gramKilosu ne kadar?
Mllere takılmayın, pompaya gelen süt ve bebeğin çektiği bir değil
[/QUOT
Öyle de sarılık artacak die korkuyorum
Eğer sadece anne sütü alıyorsa 3 saatte bir en az 60 cc anne sütü alması lazım tabi bunu emerken hesaplamanız imkansız ama sorduğunuz için yazıyorum 2 saatte bir de en az 40 cc alması gerekir. Sadece mama alıyorsa 3 saatte bir en az 40 cc, 2 saatte bir verecekseniz de 25-30 cc en az vermeniz gerekir. Ancak ne kadar beslenirse beslensin sarılık olacaksa da oluyor benim bebeğim ilk ay yaklaşık 1500 gr aldı çünkü sürekli besliyordum ama uzamış sarılık oldu 3.aydan sonra düzeldi3090 gram
Benim bebeğimde 13 çıktı sarılık değeri. Emzirme sonrası 30 cc mama veriyorum düşsün diye veya sağdığım sütten 30 cc sizce doğru mu yapıyorum? Nasıl bir yol izlmelemeliyim? 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum çok zor uyanıyor ve memeyi de çok zor tutuyor, her uyanmada bir memeyi verebiliyorumEğer sadece anne sütü alıyorsa 3 saatte bir en az 60 cc anne sütü alması lazım tabi bunu emerken hesaplamanız imkansız ama sorduğunuz için yazıyorum 2 saatte bir de en az 40 cc alması gerekir. Sadece mama alıyorsa 3 saatte bir en az 40 cc, 2 saatte bir verecekseniz de 25-30 cc en az vermeniz gerekir. Ancak ne kadar beslenirse beslensin sarılık olacaksa da oluyor benim bebeğim ilk ay yaklaşık 1500 gr aldı çünkü sürekli besliyordum ama uzamış sarılık oldu 3.aydan sonra düzeldi
Sarılıktan kaynaklı uykusu derindir ben de uyandıramıyordum uyanmayınca da oturup ağlıyordum çok zor uzamış sarılık dönemi Allah kolaylık versin siz emzirme sonrası sütünüzü sağın ne kadar çıkıyorsa içirin mama takviyesi yapacaksanız da emzirme sonrası 60 cc mama yapın ne kadar içerse o kadar kârınaBenim bebeğimde 13 çıktı sarılık değeri. Emzirme sonrası 30 cc mama veriyorum düşsün diye veya sağdığım sütten 30 cc sizce doğru mu yapıyorum? Nasıl bir yol izlmelemeliyim? 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum çok zor uyanıyor ve memeyi de çok zor tutuyor, her uyanmada bir memeyi verebiliyorum
Bu bebekten bebeğe değişiyor yani her bebek aynı oranda emmez ya da her annenin aynı oranda sütü artmaz.Merhaba kızlar 1 haftalık bebeğim var az düzeyde sarılığı var doktor saat başı emzir dedi emzirdigim halde kilosu fazla yükselmedi sarılığı geçmedi saat başı kaç ml süt vermeliyim bilgisi olan var mı