İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Yenii Fantazi Kostümlerr :):)

yalniz boyle camasirlari giymek icin sutun gibi vucut lazim...basenli ya da ayva gobekli bir kadinda dusunemiyorum bu ic giyimleri, cok komik durur:))...

Hicte dogru degil bu soylediginiz. Herkesin ustune yakisan urun mutlaka vardir. Ondan otesi fizikten cok kadinin nasil davrandigidir. Mesela sutun gibi vucudu olup vucudunu kullanamayan bir kadinla balik etli ama cilveli vucudunu kullanabilen bir bayan arasinda elbet fark vardir. Onemli olan bayanin durusu etkileyici olmasi kendini guzel bulmasidir. Kendinizi guzel bulup vucudunuzu begenirseniz sizide herkes begenir.

Fakat manken gibi vucudunuzda olsa soguk durur vucudunuzu kullanamazsaniz ozguven yoksa kesinlikle cekici olamazsiniz. 53 kilo ve 70 kilo arasinda oldugum zamanlar oldu. Su an 60 kiloyum ve hic bir zaman ne cok zayifken ne de kiloluyken hic sorun yasamadim. Mesela zayifsaniz evet giyim seceneginiz daha cok ama kilolu bayanlar hic korkmasin onlar icinde giyilebilecek cok sey var. Mesela baseniniz varsa cok siki g string ler giymeyin bacaklari kasip kotu gosterir onun yerine dantel g string ler giyilebilir boyle elastik ve kalin serit olanlarda bunlar popoyu daha guzel yuvarlak gosterir.Gogusler duzgun ise karninizi saklamak icin korse giyin. Ayva gobekler icin babydoll giyilebilir.belden sonra genisleyen modeller. Her vucut tipini daha guzel gosterecek ic camasiri illaki var. Herkesin tek tip kalipan cikmis gibi olmasini bekleyemeyiz. Zaten oyle olsa herkes cok sikici olurdu. Kiminin poposu buyuktur guzeldir,kiminin gogsu,kiminin gogusleri yoktur ama onuda seksi bulan erkekler var, bAZI erkekler cok ince kadin severken kimisi balik etli sever... herkesin zevki farlidir sonucta. Bu iccamasiri yapn bayanlar model ve genelde olculeri ayni olmak zorunda ama biz gercek kadinlariz ve boyle tek tip olma zorunlulugumuz yok. Cesitlilik guzeldir bence.

Bende çok beğeniyorum. Sizce bunları internetten almak sağlıklı mı

Kesinlikle çok önemli bir konu mesela ben bu tarz ürünleri mağazaya gidip alamıyorum :) İnternetten alırken dikkat edilmesi gereken şey bence değişim yapmamaları. Değişim yapıyorsa bile açılmamış ürünü değiştirmeli.

Hijyen ve sağlık için çok önemli. Dikkat edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…