• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilemeye çalışırken batirmak.

gamze660gamze

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
462
-16
13
33
Merhaba hanımlar. Benim bir elbisem vardı beyaz renk ince bir kumaş böyle yazlık hafif pamuklu gibi kumaş türünü pek bilmiyorum. Şimdi ben bunu gri renge boyadım viktoria kumaş boyaları ile bir tencerede kaynatarak boyadım ama tencerem biraz küçük kalmış her yerine eşit girmemiş çok belirgin değildi ama rahatsız oldum bu sefer siyaha boyadım ama siyah hiç girmedi aynı gri renk kaldı sadece o hafif gri renk olan yerlere siyah girmiş. Ben şimdi bunu nasıl düzeltebilirim siyah olan rehberi çamaşır suyu ile açsam tekrar gri boyasam olurmu sizce bunu bu boya hakkında bilgisi olan varmı daha önce deneyen arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim 💕

Merhaba hanımlar. Benim bir elbisem vardı beyaz renk ince bir kumaş böyle yazlık hafif pamuklu gibi kumaş türünü pek bilmiyorum. Şimdi ben bunu gri renge boyadım viktoria kumaş boyaları ile bir tencerede kaynatarak boyadım ama tencerem biraz küçük kalmış her yerine eşit girmemiş çok belirgin değildi ama rahatsız oldum bu sefer siyaha boyadım ama siyah hiç girmedi aynı gri renk kaldı sadece o hafif gri renk olan yerlere siyah girmiş. Ben şimdi bunu nasıl düzeltebilirim siyah olan rehberi çamaşır suyu ile açsam tekrar gri boyasam olurmu sizce bunu bu boya hakkında bilgisi olan varmı daha önce deneyen arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim 💕
Yırtılır kopar bı sure sonra ama zaten zarar ettin o yüzden bı dene derim ne kaybetcen artık.zaten kaybettin elbiseyi

Yırtılır kopar bı sure sonra ama zaten zarar ettin o yüzden bı dene derim ne kaybetcen artık.zaten kaybettin elbiseyi
Yok elbise etek kısmı bol yani kesebilirim bir kısmını da parça parça bazı yerlerde en azından küçük yerleri halledebilsem😆
Ya 😆 daha önce çok yaptım güzel de oldu ama bu sefer boyutunu tutturamadim sağlık olsun bakalim😅

Çamaşır makinesinde boyayın bu tip şeyleri. Çamaşır suyu olmaz, rengi eşit akmaz, kumaş da yıpranır zaten. Elinizde kalır elbise.

siyah hiç girmedi aynı gri renk kaldı sadece o hafif gri renk olan yerlere siyah girmiş.

bence elbisenin her yeri aynı kumaş değilmiş

"Nylon, diğer liflerden çok daha hızlı ve çok daha koyu boya yapma eğilimindedir, bu nedenle boya banyosunda ihtiyaç duyulan zaman daha azdır. " şeklinde bir açıklama buldum

muhtemelen o dediğiniz yerlerde boyayı daha çok tutmuş

bol siyah boya ile büyük kapta yeniden siyaha boyayın

bence elbisenin her yeri aynı kumaş değilmiş

"Nylon, diğer liflerden çok daha hızlı ve çok daha koyu boya yapma eğilimindedir, bu nedenle boya banyosunda ihtiyaç duyulan zaman daha azdır. " şeklinde bir açıklama buldum

muhtemelen o dediğiniz yerlerde boyayı daha çok tutmuş

bol siyah boya ile büyük kapta yeniden siyaha boyayın
Siyaha boyamayi denedim ama hiç girmedi

Tencerede iyi olmazki.ben makinede boyuyorum.ve her yeri esit boyaniyo.

Daha önce tencerede yaptım böyle büyük boy tencerede sıkıntı olmamıştı ama bu sefer tencerem biraz küçük kaldığı için oldu makina ise yeni kıyamadım birşey olur diye yapamadım
Benimde yeni.ben deterjan gozune koymuyorum boyayi.on yikama bitince ana yikamada haznenin icine dokuyorum.boyama bitincede icini bos calistiriyorum.pesine beyazda yikadim.hic sorun yasamadim.

Benimde yeni.ben deterjan gozune koymuyorum boyayi.on yikama bitince ana yikamada haznenin icine dokuyorum.boyama bitincede icini bos calistiriyorum.pesine beyazda yikadim.hic sorun yasamadim.
Bir kaç yorum okudum sıkıntı yaşayanlar olmuş o yüzden bende biraz cekinmistim açıkçası bakalım bide öyle deneyeceğim olur umarim

Back
X