Benim bir bankada kiralık kasam var ancak bu ay suresi dolacak, su an yurtdisinda olduğum icin kasa sözleşmesini bankaya gidip yenilemem mumkun degil. Sözleşmesi yenilenmeyen kasaya ne olur? Banka kasayı bana sormadan boşaltır mi?
bankaya arayacaktım ama telefonum Turkiye numarasını atayamıyor. Şubeye mi mail atmalıyım sormak icin direk yada genel mail adreslerine mi sizce? Bir de cevap verirler mi sizce?
Bankaların mail adresleri var .Mesela banka ismini yazıp iletişim.yazinca "bize yazın"diye bir bölüm çıkıyor.Durumun acil olduğunu, kendilerini telefonla arayamadiginizi yurt dışında olduğunuzu yazın ya da müşteri temsilcimiz varsa ona hemen mail atın ben maaşımı ziraat bamkasindan alıyorum.İnterneg bankacılığı hesabımda müşteri temsilcim ve mail adresi var.Bir deneyin eğer sorun olacaksa bir yakininizdan bankayı aramasını soyleyin
Is bankasinda kiralik kasam var ama her sene gidip sozleme imzalamiyorum ucreti mesaj olarak bilgilendiriyorlar hesabimda o miktarda para oluyor kendileri otomatik olarak cekiyor zaten
Benim bir bankada kiralık kasam var ancak bu ay suresi dolacak, su an yurtdisinda olduğum icin kasa sözleşmesini bankaya gidip yenilemem mumkun degil. Sözleşmesi yenilenmeyen kasaya ne olur? Banka kasayı bana sormadan boşaltır mi?
Hayır bunlar süreli sözleşme olsa dahi eğer iki taraftan biri sözleşmeye itiraz etmezse otomotik yenileniyor bankanızı da arayıp sorsanız daha kolay olur
Hesaben kasa ucretinin odenmesi yeterli, eger guncellenmis sozlesme gerekir ise internet bankaciligi uzerinden mobil onay ya da sms sifre ile sozlesme onaylanabiliyor.
Banka kasanizi bosaltamaz