Bebek İkinci El yeniler herşey çok ucuz en pahalısı 10 tl erkek bebek çocuk

bekleten arkadaslardan henüz kesin cevap alamadım
ilk ciddi alıcıya veriyorum artık haberiniz olsun bekletmiycem

Son 2 resim ayni yelek mi.yanindaki pantolon mu kazak mi.cep telefonundan anlasilmiyor.kac aylik icin.fiyati nedir?

Cnm cogunu begendim tek tek yazarsan daha ii olur beden ve fiyatlarini cok sagol...

canım ilk eklediklerim 0 -6 ay arası kot yelekli takım hariç o 1 yaş 2. eklediklerim 2 -3 yaş kısa kollu atletler hariç onlarda 0-6 ay en son eklediklerim 4-5 yaş en son eklediğim takım elbise hariç hepsinin fiyatı 2 tl ile 10 tl arasında değişiyo toplu alımda uyguna vericem hepsini

Son 2 resim ayni yelek mi.yanindaki pantolon mu kazak mi.cep telefonundan anlasilmiyor.kac aylik icin.fiyati nedir?

canım ilk eklediklerim 0 -6 ay arası kot yelekli takım hariç o 1 yaş 2. eklediklerim 2 -3 yaş kısa kollu atletler hariç onlarda 0-6 ay en son eklediklerim 4-5 yaş en son eklediğim takım elbise hariç hepsinin fiyatı 2 tl ile 10 tl arasında değişiyo toplu alımda uyguna vericem hepsini canım hangisini sordugunu anlayamadım pek

kalanlar çok ucuza gidicekkk alın arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…