Yenilgi

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.963
3.351
133
Bir senedir bir dernekte çalışıyordum, şimdi tam açıklarsam ifşa olabilirim diye korkuyorum ama uluslararası bir projeyi yöneten kişinin asistanlığını yapıyordum diyelim. En baştaki yönetim değişti, asistanlığını yaptığım kişi görevden ayrıldı ve benim çalıştığım proje iptal oldu. Projenin iptalini bekliyordum çünkü gerçekten iyi yönetilemedi, ben de buna şahidim ne yazık ki.
Bunun sonucu olarak ben de dün yıllık izindeyken arandım ve bu ay sonu yönetim değişikliği sebebiyle iş akdi sonlandırılacak arkadaşlar arasında olduğum söylendi. Haftaya Perşembeye kadar izinliydim zaten, Cuma da vedalaşıyorum. İhbar sürem bile yok.
Tabii ki bunlar olur normal ama ne bileyim, uzun zaman sonra bir işe yaradığımı hissetmiştim. Burası çalıştığım en uzun işti. Çevremdekilerin, hatta ailemin bile bana gururla baktığını hissediyordum. Ve biliyor musunuz, çok alışmıştım Çok güzel bir hismiş birilerinin size gururla bakması. Bu hissi kaybetmiş olmak canımı yakıyor. Yenilmiş, kaybetmiş hissediyorum.
Anneme hislerimi açtığımda ilginç bir şekilde çok destek oldu, normalde kendisi bu kararda bile beni suçlardı, “sen kendini gösterememişsindir” şeklinde ama bu sefer “bu olur yavrum senden değerli değil” dedi. İş de hemen bulunmuyor biliyorsunuz Şükür ki bir senem dolduğu için tazminat vs. alabiliyorum ama hiçbir şey yaşayacağım değersizlik hissini kapatamıyor
Benzer hisleri yaşadınız mı?
Not: yıllık iznimi de keyfe keder kullanmadım, antidepresan kullanıyordum fakat doktor ilacın dozunu yükseltince çok korkunç bir yan etkisini gördüm (intihar düşünceleri-girişimi) ve hastaneye gitmek zorunda kaldım, ne yazık ki etkileri hemen geçmedi. Biraz kendimi de suçluyorum ama gerçekten ben seçmedim ki, kim bir ilaca daha da zarar görmek için başlar Allah aşkına?

Son düzenleme:
Allah karşına daha güzel fırsatlar ve iş seçenekleri çıkartsın inşAllah. Senlik bir durum yokmuş. Kendini çok yıpratmamaya çalış.
Ya aslında onu ben de biliyorum hani kendimde hata bulmaya çalışıyorum, tek aklıma gelen şey sağlık sorunu ama sağlık sorunlarını da seçemiyoruz ki. Bir insan neden kendine zarar verecek bir ilaca bile bile başlasın ki?
Üzülüyorum sadece. Bu ay hayatımdaki her şey ters gitti, sevgilimi terk ettim, rahatsızlandım, ilaçtan sonra intihar girişimim oldu, sonra da bu iş durumu… Milletin yeni yaşı güzelliklerle başlar, daha doğum günümden bir gün önce başladı her şey

Son düzenleme:
Evet ama hani burası Türkiye, işten insan atmak için sebep aranıyor ya, belki “hmmm zaten sağlık sorunu var, atalım gitsin” olabilir. O kadar inanmışım ki suçlu olduğuma, burada bile linç bekliyorum “yanlış yapmışsın çünkü…” diye

Bazen üzücü olaylar aynı anda olur beklemediğimiz zamanlarda art arda. Sonrasında güzel şeyler olmaya başlar. Böyle düşünmeye çalış. Sevgilim dediğin senden yaşça çok büyük olan mıydı?

Evet. Her şey güzel gibiydi fakat ben yalanlarını yakaladığım için bitti. Baskı sonucu söylenmiş yalanlar da değildi. Bu olmasa devam ederdim.
Heeee bir de Eylül’de çok ağır bir covid geçirdim ve enerjim görülür derecede düştü.

Ben o heriften negatif enerji almıştım bir yorumunda ama yazmak istemedim o zaman. Hastalığın içinde çook geçmiş olsun. Dediğim gibi bazen oluyor ya. Hayat her daimde yolunda gidecek değil ya. Belki yakın zamanda seni çoook mutlu edecek şeyleri arka arkaya yaşayıp bulacaksın. Boşuna suçlama kendini bu süreç için.

Siz elinizden geleni yapmışsınız,koca projeyi tek başınıza kaldırıp götüremezdiniz,birilerinin iş bilmezliğinin cezasını niye siz çekeceksiniz?? Dilerim en kısa sürede daha iyi fırsatlar ve imkanlar çıkar karşınıza Tek yapmanız gereken pes etmemek,hayata daha iyi sarılmak.Siz güçlü olduğunuz sürece herşey halledilir....

Bir şey diyeyim mi hiç beklemeyeceğim şeyler çıktı. Şaşkınım. Annemde yüz tanıma teknolojisi var, bugüne kadar kimi sevse bir şeyi çıkmadı, sevmişti adamı, annem benden daha çok şaşırdı.
Ama niye bu kadar peş peşe geliyor yahu ben de insanım

An... ile başlayan ilacı mı kullanıyordunuz
İntihar düşüncelerini artırması ile bilinir bu yüzden bana uzun süre reçete edilmedi
Yok yok o değil, du…. İle başlıyor. 30 mg’da sorun yoktu da 60’a çıkınca bunlar oldu ve girişimde de bulundum, neyse ki olmadı hâlâ aranızdayım

Kız meraklandırıyorsun ne çıktı? Sonrası güzel şeyler gelecek ben öyle düşünüyorum sende öyle düşün.

Evet işten çıkarmaları çok kötü olmuş. Ama bu konu senden kaynaklı değil. Çünkü biliyorsun korona zamanı birçok iş yeri kapandı, iflas etti. Bu yüzden çoğu kişi işsiz kaldı. Bence bu süreci en çok kendini toparlamaya ayır. Çünkü sağlık gittiğinde ne makamın ne paranın bir önemi oluyor.

Bir iş arkadaşım var orada 15 senedir çalışıyor, bana işi öğretti. Dün kadınla bu konuyu konuştuğumda dedi ki, “Sen ilk değilsin, her seçim sonrasında böyle oluyor, seninle hiçbir alakası yok. X (müdürüm) gidince seni de çıkarttılar. Benim girdiğim dönemden sadece ben kaldım.”

İşsizlik maaşı alırsın tazminatı alırsın yeni başlangıç olarak düşün biliyorum insanın gücüne gidiyor

O nasıl o kadar yıl hâlâ aynı yerde çalışabiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…