Cileklivanilinn Guru Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 8.234 Emoji Skoru 20.489 Puanlar 348 Yaş 29 25 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lostcherry #21 proje bazlı işlerde sık çalışan değişimi oluyor diye biliyorum ben. sizlik bir şey yok ki
lostcherry Yaşamaya çalışıyorum çok darlamayın Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 3.131 Emoji Skoru 3.597 Puanlar 133 25 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lostcherry #22 Cileklivanilinn .!.: proje bazlı işlerde sık çalışan değişimi oluyor diye biliyorum ben. sizlik bir şey yok ki Genişletmek için tıkla... İşte sıkıntı şu ki geçici bir proje olmayacaktı. Derneğin dünyaya açılması ve uluslararası ilişkilerin kalıcı olarak kurulması gibi düşünebilirsiniz fakat yönetilemedi
Cileklivanilinn .!.: proje bazlı işlerde sık çalışan değişimi oluyor diye biliyorum ben. sizlik bir şey yok ki Genişletmek için tıkla... İşte sıkıntı şu ki geçici bir proje olmayacaktı. Derneğin dünyaya açılması ve uluslararası ilişkilerin kalıcı olarak kurulması gibi düşünebilirsiniz fakat yönetilemedi