- 27 Ocak 2017
- 347
- 178
- 18
Akşam üzeri en yakin arkadaşım aradı. Şaşkın bir ses tonuyla bir kızdan benim ex i soran bir mesaj aldığını yazmış. Yanı durum açıkça şöyle, benim eski sevgilim bir kıza yazıyor kız da tevafuken en yakın arkadaşımın facede arkadaşı(meslektaşız çünkü). Kız arkadaşımın eski sevgilimle aynı okukda olduğunu öğrenince taniyordur diye eski sevgilim hakkinda arkadaşıma soru soruyor. Nasıl biridir tanıyor musun diye. Arkadaşım da çok tanımıyorum falan derken kız sizin okulda eskiden sevgilisi varmış kızı öyle anlattı ki kız çok kötü canlandı gözümde falan diyor. Arkadaşım tabi şok olmuş.
Kıza benim için tanıdığım en iyi insanlardandir seni yönlendirmek istemem ama sana böyle birşeyi anlatması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor demis çok uzatmamis. Kız da bir aydır evlenme teklif ediyor seni bekleyeceğim diyor aklım karıştı ama istemiyorum falan yazmış.
Daha ne kadar şaşırtabilir beni diyordum. Sasirtabilirmis. Sınırı yokmuş. Geçen hafta konu acmistim benden helallik istiyordu şimdi yaptığına bak. Demek ki bir insan bu kadar yanlış taninabilirmiş..
Sevmiyorum yanlis anlaşılmasın, fakat böyle bir insana zamanında verdiğim kıymet için üzgünüm.
Buraya da içimi dökmek istedim sanırım.
Kıza benim için tanıdığım en iyi insanlardandir seni yönlendirmek istemem ama sana böyle birşeyi anlatması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor demis çok uzatmamis. Kız da bir aydır evlenme teklif ediyor seni bekleyeceğim diyor aklım karıştı ama istemiyorum falan yazmış.
Daha ne kadar şaşırtabilir beni diyordum. Sasirtabilirmis. Sınırı yokmuş. Geçen hafta konu acmistim benden helallik istiyordu şimdi yaptığına bak. Demek ki bir insan bu kadar yanlış taninabilirmiş..
Sevmiyorum yanlis anlaşılmasın, fakat böyle bir insana zamanında verdiğim kıymet için üzgünüm.
Buraya da içimi dökmek istedim sanırım.