Yenisine eskisinin dedikodusunu yapan erkek¿

Aklinca senin üzerinden ego tatmini yapiyor. Seni kotuleyip kendini yuceltiyor akli sira. Senle sevgiliyken nasildi ki. O zaman da boyle huylari vardir kesin onun
Inan bu kadarını asla beklemezdim

Ailesine benim hakkımda dedikodu yaptığını biliyordum biz tartisinca ailesine şikayet ediyordu onlar da zaten beni sevmemisti bu yüzden

Yani düşündüm de beklenirmis aslında

Akşam üzeri en yakin arkadaşım aradı. Şaşkın bir ses tonuyla bir kızdan benim ex i soran bir mesaj aldığını yazmış. Yanı durum açıkça şöyle, benim eski sevgilim bir kıza yazıyor kız da tevafuken en yakın arkadaşımın facede arkadaşı(meslektaşız çünkü). Kız arkadaşımın eski sevgilimle aynı okukda olduğunu öğrenince taniyordur diye eski sevgilim hakkinda arkadaşıma soru soruyor. Nasıl biridir tanıyor musun diye. Arkadaşım da çok tanımıyorum falan derken kız sizin okulda eskiden sevgilisi varmış kızı öyle anlattı ki kız çok kötü canlandı gözümde falan diyor. Arkadaşım tabi şok olmuş.

Kıza benim için tanıdığım en iyi insanlardandir seni yönlendirmek istemem ama sana böyle birşeyi anlatması bile nasıl biri olduğunu gösteriyor demis çok uzatmamis. Kız da bir aydır evlenme teklif ediyor seni bekleyeceğim diyor aklım karıştı ama istemiyorum falan yazmış.

Daha ne kadar şaşırtabilir beni diyordum. Sasirtabilirmis. Sınırı yokmuş. Geçen hafta konu acmistim benden helallik istiyordu şimdi yaptığına bak. Demek ki bir insan bu kadar yanlış taninabilirmiş..

Sevmiyorum yanlis anlaşılmasın, fakat böyle bir insana zamanında verdiğim kıymet için üzgünüm.

Buraya da içimi dökmek istedim sanırım.
Aklinca senin üzerinden ego tatmini yapiyor. Seni kotuleyip kendini yuceltiyor akli sira. Senle sevgiliyken nasildi ki. O zaman da boyle huylari vardir kesin onun
Inan bu kadarını asla beklemezdim

Ailesine benim hakkımda dedikodu yaptığını biliyordum biz tartisinca ailesine şikayet ediyordu onlar da zaten beni sevmemisti bu yüzden

Yani düşündüm de beklenirmis aslında
Kac yasinda bu acaba

Yapma bunu yapman egosunu tatmin eder benden konusuluyor falan filan. Boyle insanlari gormezden duymazdan geleeksn yok gibi hissetsinler

Dr

Çok ortak arkadaşımız var fakat bu konu kapanali çok oldu şehirler ayrı hayatlar ayrı
Ayri sehirlerdeyseniz bosver ya. Gerek yok. Kendi kendine takilsin. Zatrn hicbir akli basinda kadin eski sevgilisini kotuleyen bir erkekle iliskiye baslamak istemez. Bu hata da onun basina dertolur boylece hep. Guven veremez. Sen bisey hissetmiyorsun dimi artik bide niye ayrilmistiniz ki

Ayri sehirlerdeyseniz bosver ya. Gerek yok. Kendi kendine takilsin. Zatrn hicbir akli basinda kadin eski sevgilisini kotuleyen bir erkekle iliskiye baslamak istemez. Bu hata da onun basina dertolur boylece hep. Guven veremez. Sen bisey hissetmiyorsun dimi artik bide niye ayrilmistiniz ki
Hayir hissetmiyorum ama kendini haklı görüyor ya dayanamıyorum ona

Çok uzun mesele fakat o terketmişti ben uzun süre aşk acısı çektim

Su an ben de cok buyuk bir ask acisi cekiyorum ne kadar mantikli dusunebiliyorum bilmiyorum ama.hic kurcalamasan daha iyi aslinda. Ama yine de bu senn aklini meşgul edecekse umursama hiçbirşeyi icinden geleni yap icinde kalmasindan iyidir.bundan rahatsiz oldugunu bildir.

Çok uzun mesele fakat o terketmk
Su an ben de cok buyuk bir ask acisi cekiyorum ne kadar mantikli dusunebiliyorum bilmiyorum ama.hic kurcalamasan daha iyi aslinda. Ama yine de bu senn aklini meşgul edecekse umursama hiçbirşeyi icinden geleni yap icinde kalmasindan iyidir.bundan rahatsiz oldugunu bildir.
Zamanında çok duygusal hareket ettim artık mantıklı davranmak istiyorum

Geçiyor ınan senin de gececek

Hatta soyle ya. Icimizde tut tut kendi kendimizi yiyoruz. Hatta soyle senun adini agzina almasin bidaha. Gecmis bitmis o kadar aci yasatmis bide yeni tanistigi kizla dedikodunu yapiyor. Ama iste su da olabilir senin duyacagini dusunup de bilerek konustuysa? Oyle bir ihtimal yoksa konus ama soyle içindekileri.gecmiste icinde kalmis seyler varsa onlari da aradan cikar. Hicbisey kalmasin icinde

Çok uzun mesele fakat o terketmk

Zamanında çok duygusal hareket ettim artık mantıklı davranmak istiyorum

Geçiyor ınan senin de gececek
Benimki zor. Evlendi. Yani benim icimde kalacak hep. Ben mi hataliydim onu bile bilemiyorum ama ben de cok duygusal davrandim. Dr du. Sanirim beni kendini layik bulmadi. Bu geliyor aklima su an sadece. Ama sen duygusal davranma. Hazir biseyler bitmis eger tekrar konusursan hatirlayacaksan hicbisry yapma. Eger icimde kalir diyorsan da kalmasin. Zatenyaptiklarindan cok yapamadiklarinin pismanligini duyuyor insan

Back
X