Yeniyılda yeni bir ben için zayıflıyorum

Teşekkürler, sen de gayet güzel kilo vermişsin, darısı başıma.

Bugün yediklerim,içtiklerim:
Kahvaltı ( Yeşilçay, yarım dilim tahıllı ekmek,peynir,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin)
Mandalina
Elma
4 kaşık cacık

daha bir şey yiyemedim, iş çok yoğun geçti, artık vakit de geç oldu, biraz spor yapıp, yeşilçay içeceğim.

merhaba, başlığın çok ilgimi çekti, uğramadan geçemedim.. inşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz bu kilolardan :) kolaylıklar dilerim..

Teşekkürler, evet umarım artık bu kilolar kalıcı bir şekilde gider.

Bu arada 3 lt suyu tamamlamaya çalışıyorum, sporumu yaptım, yeşil çayımı içtim, regl olduğum için karnım şiş biraz:(

Bugün tartıldım 70.4 çıktı. 800 gr. eksilmiş ama ilk günün şişkinliği gitti muhtemelen. Yine de baya sevindim:)
Bugün yediklerim,içtiklerim:
Kahvaltı ( aynısı)
ara öğün- 1 muz
ikindi- İş yerinde kutlama vardı, lahmacun ve baklava getirmişler, ben de 1 çatal ucundan aldım baklavanın, sonra tuttum hemen kendimi
1.5 lt su

yatana kadar suyu 3 lt ye tamamlayıp sporumu yapıcam, acıkınca ya yoğurt ya elma yiyeceğim

Bendeeeee yenii yilaaaa zyiff grmerk istyrnm
Cuma gunu 88.4 pazar gunu 87.9
Ewde malesf tarti yook. Suan ne kdrm blmiyrnmm.. takipte olacgm..
Aksam salata yiceem sadecee

Selaamm,

bende takıldııım peşinee.... ben de 73.9 ile başladım.... en son tartıldığımda 70.9 idim... benimde hedefim bayrama kadar 65.... gazamız mübarek ola....

Ehh hadi bakalım o zaman, birbirimize destek olalım, yavaş yavaş da olsa yeme düzenimizi değiştirelim, sporu hayatımıza katalım.

Ben de 3lt yi tamamladım, 1 kase yoğurt ve 2-3 kayısı yedim, sporumu yaptım sonra yeşil çayımı içtim.

Nivea Body Aerobic videosundaki hareketleri yapıyorum önce, 35 dk kadar, sonra 35 dk koşu bandında yürüyorum en son videonun sonunda kalan 5 dk lık esnemeyi yapıyorum. Bugün işten gelince uyuyacaktım neredeyse, sonra hadi kalk spor yap dedim kendi kendime, umarım bu şekilde bir düzen oturturum.

Benim en büyük problemim aksam 9 dan sonra acıkma hissim ya da sürekli bir şeyler içmek istemem, sütlü kahve gibi, bir başka sıkıntım ise tatlı!!! Hemen hemen her gün çikolata yiyordum, 1-2 tane:25: Bel bölgem yağlı o yüzden.

Ben her gün yazmaya çalışacağım, akşam üstleri, buraya yazmak ve sizin takip etmeniz beni gerçekten motive eder, teşekkür ederim, umarım ben de bu sefer başarıp sizi motive ederim:3:

Bu sabah 69.9 çıktım:) yine de ilk 3 gün hatta 1 haftada verilen kilolar kalıcı değildir, bunu tecrübe ettiğim için çok havaya girmiyorum ama yine de sevindim. Sporu, yeşilçayı,3lt suyu ve gece yememeyi oturtursam bu iş olacak gibi inş. 9 gibi kahvaltımı yine aynı şekilde yaptım, gelişmeleri yazacağım.

kolay gelsin umarım başarırsın. aslında ortak bi yeniyıl topiği mi açsak:) ben de yeniyılda 68 olacağım. 15 kilo var:p

Yeni bir topicde de devam edebiliriz tabi:) Bu arada dün 69.6 cıktım:) sporumu öğlen gibi yapmıstım. Kahvaltıdan sonra yediklerim öğlen 2 muz, aksam 1 elma ve bir avuc kuruyemişti. Bugün işe erken gittiğimden beyaz peynirli domatesli sandviç almıstım sabah yarısını öğlen kalanını yedim, bugün corba içmeyi düşünüyorum.

merhaba hoş geldin
kendimi tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyor hayattan tat alamıyorum kendimi yorgun ve halsiz hissedince yemek yiyorum
çok sıkıntıdayım aslında hiç bişey yok ortada yememek dışında

belki seni takip ettikçe bende yediklerime dikkat ederim başarılar canım :34::34::34:

merhaba hoş geldin
kendimi tutamıyorum yedikçe yiyesim geliyor hayattan tat alamıyorum kendimi yorgun ve halsiz hissedince yemek yiyorum
çok sıkıntıdayım aslında hiç bişey yok ortada yememek dışında

belki seni takip ettikçe bende yediklerime dikkat ederim başarılar canım :34::34::34:

Ben de özellikle çikolata yedikçe cok mutlu oluyordum ama sadece kısa süreliğine, sonra hemen pişmanlık, zayıflama sitelerine bakmalar, liste yapmalar, ertesi gün diyete baslayıp aksamına bırakmalar... Bugün yıllar sonra ilk defa 4 gün üst üste spor yapmıs oldum, cok sevindim, yıllardır yemediğim sey kalmadı, artık bir kerede yememeyi denesem nolur,alısverişe cıktıgımda sürekli l beden aramasam, gömlek giydiğimde dugmesi acılmıs mı dıye sürekli kontrol etmesem, otururken göbegımı ıcerı cekmek zorunda kalmasam... Bu dusuncelerle kendimi motive etmeye calısıyorum, sen de beni takip et cnm, insallah kurutulucaz artık bu kilolardan:34:

Ben de özellikle çikolata yedikçe cok mutlu oluyordum ama sadece kısa süreliğine, sonra hemen pişmanlık, zayıflama sitelerine bakmalar, liste yapmalar, ertesi gün diyete baslayıp aksamına bırakmalar... Bugün yıllar sonra ilk defa 4 gün üst üste spor yapmıs oldum, cok sevindim, yıllardır yemediğim sey kalmadı, artık bir kerede yememeyi denesem nolur,alısverişe cıktıgımda sürekli l beden aramasam, gömlek giydiğimde dugmesi acılmıs mı dıye sürekli kontrol etmesem, otururken göbegımı ıcerı cekmek zorunda kalmasam... Bu dusuncelerle kendimi motive etmeye calısıyorum, sen de beni takip et cnm, insallah kurutulucaz artık bu kilolardan:34:

haklısın gerçekten pantolon giyiyorum basenlerim davul gibi sanki patlayacklar gibi duruyor

yedikten sonrada pişman oluyorum.sabah işe giderken mis başak unlu mamüllerin önünden geçiyorum canım nasıl simit çekiyor anlatamam alıp yiyesim geliyor ancak dur olmaz diyorum hem maddi hemde manevi yönden çöküntüdeyim para yetiştiremiyorum gereksiz harcamalarımdan dolayı pogaça simit yerine yogurtlu müsli yiyecegim

Bugün yine 69.6 çıktım. Artık daha yavaş gidecek muhtemelen. Haftada 1-1.5 kilo versem bile kafi. Dün sporumu yaptım, suyumu içtim, aksam yogurtlu havuc yemiştim, bir de yarım kase corba.
Bugün sabah 1 haslanmıs yumurta yedim, öğlen bir dilim kepek ekmekle peynır,zeytin, az oncede 1 bardak sıcak sut ıctım, boğazım bıraz kotu. Bugun spor yapmıyorum, 1 gunluk ara verıp yarın devam edıcem, zaten sımdı yuruyerek bır yere gitmem gerekecek. İnş grip fln olmam, o zaman hıc halım olmuyor spor da yapamıyorum :25:

tebriklerr 5 günde verdiğin kilo gerçekten iyi:21: zamanla yavaşlicak bende bu konuda roblemliyim iki haftadır kilomda bi değişiklik yok almadığım için mutluyum tabi ama 100-200 bile gitse insan daha motive oluyor bende seni takip edeyim de motive olayım 70-9 arası kilo verenlerin topiğindeyim bekleriz seni de :34::10::10:

Back
X