yeniyim

kuesge

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
84
61
8
37
kızlar canıma tak etti ve yaz geliyor.
boyum 160. kilomsa az önce tartıldım 69. utanıyorum :(
ve yarından itibaren başlıyorum..

diyetim ise ;
şeker ,kahve yok. ve ne yiyorsam yarısı kadar yicem hepsi bu. özellikle bir diyete uyamıyorum.
sabah kahvaltımda yarısı,
akşam yemeğimin yarısı,
akşamda acıkırsam light galetam.
günlük 3 lt suyu içeceğim.
1saat zumba(evde)
yarım saat pilatesim
ve en az yarım saat akşam yürüyüşüm.

**bugün son bir tatlı kaçamağım ve sınırsız akşam yemeğim olcak. ve artık yarın başlıyorum bu da benim yolculuğum

Merhaba ben de yeniyim. Aynı boydayiz. Ben de bi 20gun once 68.2kg idim. Diyetisyene gittim suan 65kiloyum. Umarım verebiliriz bu kilolari

arkadaşlar merhaba benim üyeliğim eski daha önce burdan arkadaşlarla birbirimize destek verip kilo verdiğimizde oldu evlenene kadar yaklaşık 58 - 60 kilolardayım evlendim 4 ay iş bıraktım ve 78 kiloya çıktım sonra çalışmaya başladım öyle direk yaptığım bişey yok ama 7-8 kilo civarı verdim 70 lerdeyim sanırım evdeki terazi doğru tartmıyor olabilir bu sabah 67 görmüştüm pazartesi işyerinde aç tartılır kilomu yazarım bugün poğça yedim :( ama bundan sonra birlikte devam edebiliriz bende sabit bir diyet listesine uyamam ama az yerim inş :)

arkadaşlar merhaba benim üyeliğim eski daha önce burdan arkadaşlarla birbirimize destek verip kilo verdiğimizde oldu evlenene kadar yaklaşık 58 - 60 kilolardayım evlendim 4 ay iş bıraktım ve 78 kiloya çıktım sonra çalışmaya başladım öyle direk yaptığım bişey yok ama 7-8 kilo civarı verdim 70 lerdeyim sanırım evdeki terazi doğru tartmıyor olabilir bu sabah 67 görmüştüm pazartesi işyerinde aç tartılır kilomu yazarım bugün poğça yedim :KK43: ama bundan sonra birlikte devam edebiliriz bende sabit bir diyet listesine uyamam ama az yerim inş :)
bende tartıldım 69 um ve kendimi sevmiyorummmmm
hoşgeldin canım beraber verelim bende kendime destek arıyorum
motive de oluruz..
ben de diyete tam tamına uymicam hareketimi arttıracağım, yememi de porisyonca kısaltacağım böyle böyle veririm
bu ay hedefim en az 6 kilo verip 63 olmak :(

ya destek olalım mı ? burdan verelim yaza fit girelim ben başlıyorum. bugün son tatlıları yedim
Tabi ki olur ✌️ son tatlı diye abartmadın umarım evdeki tartım digital değil tam bilgilerimi 15gunde bir verebilirim diyetisyene gittikçe. Ama almayi düşünüyorum güzel bi tartı.

arkadaşlar merhaba benim üyeliğim eski daha önce burdan arkadaşlarla birbirimize destek verip kilo verdiğimizde oldu evlenene kadar yaklaşık 58 - 60 kilolardayım evlendim 4 ay iş bıraktım ve 78 kiloya çıktım sonra çalışmaya başladım öyle direk yaptığım bişey yok ama 7-8 kilo civarı verdim 70 lerdeyim sanırım evdeki terazi doğru tartmıyor olabilir bu sabah 67 görmüştüm pazartesi işyerinde aç tartılır kilomu yazarım bugün poğça yedim :KK43: ama bundan sonra birlikte devam edebiliriz bende sabit bir diyet listesine uyamam ama az yerim inş :)
Bir kere yapmışsın yine yapabilirsin bu sefer daha da fazla verebilirsin yeter ki isteyelim

aynen kızlar bende kendimi mutsuz hissediyorum kilo hantallık yapıyo insan yaptığı hiç bişeyden keyif almıyor şimdi yanımda yeşilçayımla erik var onları yicem içicem abartmadan hadi inş.vericez kiloları

aynen kızlar bende kendimi mutsuz hissediyorum kilo hantallık yapıyo insan yaptığı hiç bişeyden keyif almıyor şimdi yanımda yeşilçayımla erik var onları yicem içicem abartmadan hadi inş.vericez kiloları
Ben de aynı histeydim bi iki kilo verebildiğimi görünce daha fazla motive oluyor insan.

Bi de günde 2lt su içmemi istedi diyetisyenim ama ben 1lt anca içebiliyorum. Unutuyorum resmen su içmeyi sizde de böyle bi durum oluyor mu

Ben de aynı histeydim bi iki kilo verebildiğimi görünce daha fazla motive oluyor insan.

Bi de günde 2lt su içmemi istedi diyetisyenim ama ben 1lt anca içebiliyorum. Unutuyorum resmen su içmeyi sizde de böyle bi durum oluyor mu

o susuzluk durumu bende hiç yok canım ya ben üşenmekten içmediğim olur ama genelde 2.5 litreden aşağı su içmem
dediğin gibi 1-2 kilo bile insanın motivasyonunu yükseltiyor

kızlar bugün dikkat ettim iyice.
bakın kızlar yaz geliyor. en basitinden yazın yürücez incecik olalım kendimize gelelim. birbrimize destek olalım yoksa tombik halimize razı olcaz ama aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
biz başaralım tm mı kızlar başarmak zorundayzzz :(

canım kilo aldıkca suyu unuttum adeta. ne yapalım biliyo musun gün boyu her yemek ya da ara öğün öncesi bir bardak götürelim suyu başka yolu yok.
hem yaşımız da ilerlicek cildimiz olabildiğince taze kalsın kendimize bakalım

tartı olayına da bence takılmayın eczanede bile ölçülüyor. zaten kıyafetlerden verdiğimiz belli olur ve etrafta çok dikkatli.

kızlar şunu farkettim onu d aa diyeyim. geçen sene spora yazılmıştım pilates zumba ve sporum vardı. salon yani. ama yediklerime dıkkat etmiyordum. kilom normaldi yani 73 tü vere vere 69 a indim beslenmem istikrarsız olduğu için.
ama çevrem çok vermişsin dedi neden? sebebi sıkılaşmamdı. o yüzden pilates yaparsanız kilo vermek çok farketmez ama sıkılaşırsınız aklınızda olsun

kızlar kilolarımız da birbirine yakın. hazır birbirimizi bulduk bu ay bakın 63 ü görmeden ramazana girmeyelim dişimizi sıkalım mutlu olalım inşallah çok istiyorum:(

Aynen kizlar kilolar yakin bende 78 den 70 sporla düştüm bizdede step plates kardio vardi düzenli gidememe ragmen vermistim sıkılasmistimda sonra bıraktım 1kilo asagi 1 yyukaari almadimda

Kızlar akşam giremedim simfi okuyorum yazdıklarınızı. Su icin bi formül denedim bi uygulama indirdim su icme hatirlaticisi. Bi de senin dedigin gibi öğün önceleri bi bardak su ictim zorla 2ltyi tamamladım. Yavaş yavaş alışırım umarım
Kesinlikle daha çok azimli olmalıyız. Ben de geçen sene spora gidiyodum ve 62kiloydum o zaman hic kilo vermedim dillat etmedigim icin ama ben de baya sıkılasmistim. Ama şuan o kadar vaktim yok en azından kpss'ye giricem o zamana kadar sadece yürüyüş yapabilirim.

Back
X