yeniyim

İnşallah vermeye devam ederim yaa cok tatlısın ins guzel oluruz cidden :halay: iyi yolculuklar canım benim Allahım işlerini rast getirsin :dua:
Hem biz hem de sen güzel haberlerle gel bekliyoruz :KK15:

ay sağol canım:KK200: . şimdi yazabildim inşallaholumlu sonuçlar olur 1 aya belli olcak inşallah hayırlısı olsun bakalım biraz heyecanlı strsli.
diyete gelince diyetin ucunu kaçırdım malesef eve bugün dönebildim hemennn eski moduma dönüyorum. seyehat ve sınav filan derken diyetime dikkat edemedim ama hemen yarın tekrar başlıyorum kararlılıkla bakalımgelişmeleri yazacağım
senin diyetin nasıl gidiyor

ay sağol canım:KK200: . şimdi yazabildim inşallaholumlu sonuçlar olur 1 aya belli olcak inşallah hayırlısı olsun bakalım biraz heyecanlı strsli.
diyete gelince diyetin ucunu kaçırdım malesef eve bugün dönebildim hemennn eski moduma dönüyorum. seyehat ve sınav filan derken diyetime dikkat edemedim ama hemen yarın tekrar başlıyorum kararlılıkla bakalımgelişmeleri yazacağım
senin diyetin nasıl gidiyor
Yaaa olsun tekrar devam et kaldığın yerden :kk77:
Ben de bugun diyetisyene kontrole gittim 64.1'e düşmüşüm :halay: 2kilo vermişim 2si de yağdan :KK76:

Yaaa olsun tekrar devam et kaldığın yerden :kk77:
Ben de bugun diyetisyene kontrole gittim 64.1'e düşmüşüm :halay: 2kilo vermişim 2si de yağdan :KK76:
ay canım çok sevindim tebrik ederim. darısı bana şimdi aldım sanırım ben tartıya korkuyorum. amaaaa amaaa hele ki 20 haziranda kardeşimin mezuniyeti var hemen geri döncem dikkat etceklerime. yarın başlıyorum inşallah güzel haberler vercez daha da :KK200::KK200::KK200::KK200:

Kızlar nasıl gidiyor diyetler? Sesiniz çıkmıyor umarım bırakmamışsınızdır :110:

Back
X