- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.081
Yukleym seni mi kircam :)Hahahahahhhha bir daha yüklegelsin sularrrr
Benim kaynım ikizler gulom bı bı cesitler yaİkizler kadar değişik bir birçok yok yemnle kardeşim ikizler ayy illalallah :)
Uyumunuza baktn mi hicSevgilimden soğuycam şimdi heaa
Ay yok canım sen dengesini ayarlarım diyorsan kıy nikahıSevgilimden soğuycam şimdi heaa
Anneme soruyorum bir 3 gibi diyor bir aksam diyor yine soraym bakimmDoğum saatini biliyorsan gerisi kolay :)
Ahhahah allah sabir versn bize :)Benim kaynım ikizler gulom bı bı cesitler ya
Minigim benimYukleym seni mi kircam :)
Sor bak bakım :)Anneme soruyorum bir 3 gibi diyor bir aksam diyor yine soraym bakimm
Hahahahahhhha :) benim umrumda olmaz dicem de o günler gelmiyi yüz yüze bakıyoruz yaAhhahah allah sabir versn bize :)
En çok bana :)
Ilk nicklerle tanidigimdan degisince arada sogukluk oluyor bacim:)Ahhaha nasıl tanion kız :)
Nasıl yaniIlk nicklerle tanidigimdan degisince arada sogukluk oluyor bacim:)
Hosbulduk kuzu NasılsınizTatlisim hoşgeldin
Abe ne uyumu biz çocukluk aşkıyız ortaokul 2. Sınıftan taaaaa bu zamana kadarrUyumunuza baktn mi hic
Ahahahh sende yüzüne bakma kendi eline bak en kesin çözüm hahahahHahahahahhhha :) benim umrumda olmaz dicem de o günler gelmiyi yüz yüze bakıyoruz ya
Ya rossa alistim ya bi ara oamistim burda sonradan taniyamamistim unutuyordum sürekli :)Nasıl yani
Anaaaa super yaaaaAbe ne uyumu biz çocukluk aşkıyız ortaokul 2. Sınıftan taaaaa bu zamana kadarrama sallantida iliskimiz son 2 haftadir ay bak aklima geldi
Hahahah hadii hayirlisiiiii bakcezzzAy yok canım sen dengesini ayarlarım diyorsan kıy nikahı
Haklisin canmmIlk nicklerle tanidigimdan degisince arada sogukluk oluyor bacim:)
Bnde yaticam kuzummm valla uyku akioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?