- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.121
Napiysin bakimBendee iyiyimmm teşekkür ederim
Ders çalıştım birazz balkonda çay keyfi yapcam havaa kapaliii hafif yağmur misss gibiii azizeninn havası bugünnnnNapiysin bakim
Kocamı ise yolladım kahvemi içtim kahvaltımı yapicam sonrada akşam yemeğine bilenicemDers çalıştım birazz balkonda çay keyfi yapcam havaa kapaliii hafif yağmur misss gibiii azizeninn havası bugünnnnsen ne yapiyorsun maviş gözlüü baayannn
Ooo dahaa kahvaltı yapmadin miiiKocamı ise yolladım kahvemi içtim kahvaltımı yapicam sonrada akşam yemeğine bilenicem
Yapmadım daha ya :) mantı yapmayı düşünüyorum yaninada kırmızı mercimek çorbası yapicamOoo dahaa kahvaltı yapmadin miiine var aksam yemeğine bizz mercimek çorba ıspanaklı börek yapcaz
Immhhhh harikeeee menüüüüYapmadım daha ya :) mantı yapmayı düşünüyorum yaninada kırmızı mercimek çorbası yapicam
Hani benByNkoaLa kardeşim ev sahibem @Brunello Cicinelli kardeşimi etikeetlemezsem olmaz AnneAslan Diktorya Secret @Pembeemzik @Tatlianne20 @kahvesevmemben
He işte bide sen bende kimi unuttum diyorumHani ben
HıhıHe işte bide sen bende kimi unuttum diyorum
Ben yay burcuyum canımHayir başak burcuyum benpeki ya senn
Selamm :) Rosss'a geri mi döndünSelamlarr :)
Selam gülom napıyosun nasılsınSelamlarr :)
Çok oldu kız :)Selamm :) Rosss'a geri mi döndün
Fark ettim de şimdi geldi aklıma demek :)Çok oldu kız :)
İyiyim canm.napim bugun bitkinlik var uzerimdeSelam gülom napıyosun nasılsın
Senin hamisligine veriyorum :)Fark ettim de şimdi geldi aklıma demek :)
Vurmayın beni burdanSenin hamisligine veriyorum :)
Benimde öyle kuzum havalardan heraldeİyiyim canm.napim bugun bitkinlik var uzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?