Yepis yeni geyik (:

Çokkkk teşekkür ederim örtmenimm nasıl geçti gününüz
Sorma kahvesevmeyenim, ölüyorum ayacıklarımın ağrısından. Dün 6 saat ders+ 2 veli toplantısı+ 2 saat matematik kursu geçti başımdan. Bugünde 6 saat ders+ 2 saat kursum vardı. Pestilim çıkmış vaziyetteyim. Bir de öğretmenler günü için velileler falan organizasyon yapmış, sınıf dağıldı toparlayamadım. Öğretmenler günü oldu sana dert günü Sen napıyorsun kuzum
AnneAslan gel hadi bebem

KK'da kimin gitmesi gerektiğinden kimin kalması gerektiğinden anlıyor demekki kız çukulatam Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden.Hafızaya gerek yok, bu olur tek hadisennnnnn. Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde, git gide yaşlanırsın bir akıl hastahanesinde

Buranın muhtarı seçicem seni Finr'im hep burdasın maşallah, buralar sana emanet bak Nasıl geçti günün, neler yapıyorsun bakalım kuzucuk
Yok ya bakma bugün boşum. Yoksa fazla giremiyorum ben de bildirim geldikçe bakıyorum :)

İyiydi canım, şimdi yemeğe başlayacağım akşama misafirler var. Birkaç bir şey falan almaya gideceğim, öyle :))

saç baş birbirine girmiş haldeyim canimm. aslanla bogustuk igne gibi tirnaklari war yuzumu gozumu yirttiii simdidee eeee eeee faslindayim ew isleri beni bekliyo aksam yemegi falan walla bitik durumdayim bende allah kolaylik wersin sanadaa

Ayyy yazik sana yaa cicimmm bu kadarda vicdansızlik olmaz gördüler güzel yürekli öğretmenimizi suistimal ediyorlar ahh ne yapayım ben bütün gün tembellik yaptım ders çalıştım şimdi çay içiyorum

Yok ya bakma bugün boşum. Yoksa fazla giremiyorum ben de bildirim geldikçe bakıyorum :)

İyiydi canım, şimdi yemeğe başlayacağım akşama misafirler var. Birkaç bir şey falan almaya gideceğim, öyle :))
Ooo menüde neler varrr, misafirler kimmm. Ağır misafirler mi yoksa

saç baş birbirine girmiş haldeyim canimm. aslanla bogustuk igne gibi tirnaklari war yuzumu gozumu yirttiii simdidee eeee eeee faslindayim ew isleri beni bekliyo aksam yemegi falan walla bitik durumdayim bende allah kolaylik wersin sanadaa
Aslan kim ki kuzum ?

Ohh valla öğrenciliğinin kıymetini billlll. Tembelli yapıp, ders çalıştığım günleri öyle özlüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…