- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.141
Ben buralardayım fındığım ara ara bakınıyorumkizlar kizlar nirdesiniz
SeeeğğğlaammmmSelamlarr :)
Çokkkk teşekkür ederim örtmenimm@kahvesevmemben başın sağolsun kuzum, Allah rahmet eylesin üzüldüm
Buradayım ''örütmenim''Ben geldim kızçelerimmmmmm. Kimler burda bakalım. Kendinizi etiketlettirmeyin bana
Sorma kahvesevmeyenim, ölüyorum ayacıklarımın ağrısından. Dün 6 saat ders+ 2 veli toplantısı+ 2 saat matematik kursu geçti başımdan. Bugünde 6 saat ders+ 2 saat kursum vardı. Pestilim çıkmış vaziyetteyim. Bir de öğretmenler günü için velileler falan organizasyon yapmış, sınıf dağıldı toparlayamadım. Öğretmenler günü oldu sana dert günüÇokkkk teşekkür ederim örtmenimmnasıl geçti gününüz
Buranın muhtarı seçicem seni Finr'im hep burdasın maşallah, buralar sana emanet bakBuradayım ''örütmenim''
Kiz ben hic size sormadan pat diye gidermiyim oylee gitmek istemedim zaten kk da istemedi talebde bulundugum halde iptal etmediler sonrada ben vazgecince gitmekten senin onerinle talebimi dikkate almazsaniz memnun olurum dedim peki dediler
Bende sizi cok seviyorum tubiim yaa iyiki tanimisim sizi iyikii
Yok ya bakma bugün boşum. Yoksa fazla giremiyorum ben de bildirim geldikçe bakıyorum :)Buranın muhtarı seçicem seni Finr'im hep burdasın maşallah, buralar sana emanet bakNasıl geçti günün, neler yapıyorsun bakalım kuzucuk
Sorma kahvesevmeyenim, ölüyorum ayacıklarımın ağrısından. Dün 6 saat ders+ 2 veli toplantısı+ 2 saat matematik kursu geçti başımdan. Bugünde 6 saat ders+ 2 saat kursum vardı. Pestilim çıkmış vaziyetteyim. Bir de öğretmenler günü için velileler falan organizasyon yapmış, sınıf dağıldı toparlayamadım. Öğretmenler günü oldu sana dert günüSen napıyorsun kuzum
AnneAslan
saç baş birbirine girmiş haldeyim canimm. aslanla bogustuk igne gibi tirnaklari war yuzumu gozumu yirttiii simdidee eeee eeee faslindayim ew isleri beni bekliyo aksam yemegi falanSorma kahvesevmeyenim, ölüyorum ayacıklarımın ağrısından. Dün 6 saat ders+ 2 veli toplantısı+ 2 saat matematik kursu geçti başımdan. Bugünde 6 saat ders+ 2 saat kursum vardı. Pestilim çıkmış vaziyetteyim. Bir de öğretmenler günü için velileler falan organizasyon yapmış, sınıf dağıldı toparlayamadım. Öğretmenler günü oldu sana dert günüSen napıyorsun kuzum
AnneAslan gel hadi bebem
Ayyy yazik sana yaa cicimmm bu kadarda vicdansızlik olmaz gördüler güzel yürekli öğretmenimizi suistimal ediyorlarSorma kahvesevmeyenim, ölüyorum ayacıklarımın ağrısından. Dün 6 saat ders+ 2 veli toplantısı+ 2 saat matematik kursu geçti başımdan. Bugünde 6 saat ders+ 2 saat kursum vardı. Pestilim çıkmış vaziyetteyim. Bir de öğretmenler günü için velileler falan organizasyon yapmış, sınıf dağıldı toparlayamadım. Öğretmenler günü oldu sana dert günüSen napıyorsun kuzum
Afiyet olsunnAyyy yazik sana yaa cicimmm bu kadarda vicdansızlik olmaz gördüler güzel yürekli öğretmenimizi suistimal ediyorlarahh ne yapayım ben bütün gün tembellik yaptım ders çalıştım şimdi çay içiyorum
Teşekkür ederim :)Afiyet olsunn
Ooo menüde neler varrr, misafirler kimmm. Ağır misafirler mi yoksaYok ya bakma bugün boşum. Yoksa fazla giremiyorum ben de bildirim geldikçe bakıyorum :)
İyiydi canım, şimdi yemeğe başlayacağım akşama misafirler var. Birkaç bir şey falan almaya gideceğim, öyle :))
Aslan kim ki kuzum ?saç baş birbirine girmiş haldeyim canimm. aslanla bogustuk igne gibi tirnaklari war yuzumu gozumu yirttiii simdidee eeee eeee faslindayim ew isleri beni bekliyo aksam yemegi falanwalla bitik durumdayim bende allah kolaylik wersin sanadaa
Ohh valla öğrenciliğinin kıymetini billlll. Tembelli yapıp, ders çalıştığım günleri öyle özlüyorum kiAyyy yazik sana yaa cicimmm bu kadarda vicdansızlik olmaz gördüler güzel yürekli öğretmenimizi suistimal ediyorlarahh ne yapayım ben bütün gün tembellik yaptım ders çalıştım şimdi çay içiyorum
İyiyiz kuzucukkk. Hoşgeldinnnn. Ben kendi adımı aşırı derecede yorucu geçti. Senin nasıl geçti ?Neler yapiyorsunuz kizlar?
Ben anca gelebildim.nasil gecti gununuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?