- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.161
Özlenmez miiOhh valla öğrenciliğinin kıymetini billlll. Tembelli yapıp, ders çalıştığım günleri öyle özlüyorum ki
İyiyiz kuzucukkk. Hoşgeldinnnn. Ben kendi adımı aşırı derecede yorucu geçti. Senin nasıl geçti ?
Senin baya bir yorucu gecmis hakikatenİyiyiz kuzucukkk. Hoşgeldinnnn. Ben kendi adımı aşırı derecede yorucu geçti. Senin nasıl geçti ?
Mercimek çorbası pirinç pilavı, çökertme kebabı, tatlı olarak da un kurabiyesi. Döktürdüm bugünOoo menüde neler varrr, misafirler kimmm. Ağır misafirler mi yoksa
Hayırdır kuzum nen var ? Neden uyuyamadın ki ?Hosbuldum.benim de uykusuz gecti.sersem gibi dolandim tum gun.uyuyamadim da
Oooo çökertme kebabı falannnnnMercimek çorbası pirinç pilavı, çökertme kebabı, tatlı olarak da un kurabiyesi. Döktürdüm bugünEşimin işten arkadaşıyla eşi gelcek.
HahahahaVurmayın beni burdan
Ayyy koca sabahtir hic birşey yapmadm inanır misin :)Benimde öyle kuzum havalardan heralde
Naggggbeeerrrr :)Seeeğğğlaammmm
Mercimek çorbası pirinç pilavı, çökertme kebabı, tatlı olarak da un kurabiyesi. Döktürdüm bugünEşimin işten arkadaşıyla eşi gelcek.
Hayırdır kuzum nen var ? Neden uyuyamadın ki ?
Hayır olsun. Neyin stresini yapıyorsun kuzum anlatmak ister misin?Stres galiba.kabusla uyandim.tekrar uyuyamadim.
İyilik gardaşım, senden ?Naggggbeeerrrr :)
İyilik gardasm uzermde bi bosvermislik havası bi depresyon havası var :)İyilik gardaşım, senden ?
İnşallah cicinellammOooo çökertme kebabı falannnnnSüpersinnn. Bende eşimin işten arkadaşlarıyla geleceği seviyeye ışınlanmak istiyorummmm
arslan benim 5 aylik kuzumun adi teyzesiiiAslan kim ki kuzum ?
Hayır olsun. Neyin stresini yapıyorsun kuzum anlatmak ister misin?
Senin seranatini yerim ben yaaKK'da kimin gitmesi gerektiğinden kimin kalması gerektiğinden anlıyor demekki kız çukulatamGitme yoksa atlarım en yakın köprüden.Hafızaya gerek yok, bu olur tek hadisennnnnn. Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde, git gide yaşlanırsın bir akıl hastahanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?