Yepis yeni geyik (:

İyiki tanıdım sizi gerçekten her ne kadar uzakta olsam görmesem dahi samimiyetinizi yürekten hissettim gün icinde aklima geliyorsunuz cidden duygusala bağladım şu an
Yaaaa şekerim benim benim içinde hepiniz aynisiniz kuzucum duygusallık yok yok bak mutlu olalım accik nolur

Göztepe deyim kuzucum hangi doktora gidiyosun amin inşallah her isteyenin kucağı boş kalmasın kuzucum hakedene ama
Çok doğru söyledin. Alsancakta özel muayene Ahmet kılyar beye gidiyorum Ayrıca buca kadın doğumada devam ediyorum. Biraz pimpirikliyim. Çok bilmiyorum izmiri var mı tavsiye edebilceğin bi doktor yada tedavini nerede oluyorsun

Kuzucum sana şu kadarını soyliyim irenbede ümit incebozdan uzak dur meymenetsiz bı doktdoktor çünkü 2 negatif denemem oldu orda şimdi Erol tavmergene gidirum canım çok memnunum tavsiye ederim

Kuzucum sana şu kadarını soyliyim irenbede ümit incebozdan uzak dur meymenetsiz bı doktdoktor çünkü 2 negatif denemem oldu orda şimdi Erol tavmergene gidirum canım çok memnunum tavsiye ederim
Sağol canım tavsiyen için inşallah bu sefer olur ve kucağına alırsın. Olduktan sonra da ayrı bi stres tutanacak mı kaşbi atacak mı
Benin ilk bi düşüğüm var bu ikinci kalp atımı var ama düşük tehlikem varmış yine yemek dışında kalmıyorum yerimden iğne ilaç sonra netleşir dedi bakalım sonuç ne olacak düşüncesinde başlamayla herşeyi zor anneliğin umarıö hepimiz hakkıyla yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…