- 31 Mayıs 2018
- 26
- 41
- 88
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.421
Eee tanışalım bakalım oza man[/QUOT
Önden seni alayım canım ben acemi kk cıyım
İyiki tanıdım sizi gerçekten her ne kadar uzakta olsam görmesem dahi samimiyetinizi yürekten hissettim gün icinde aklima geliyorsunuz cidden duygusala bağladım şu anOys kuzum benimyerim niyetini kuzucuk
Yaaaa şekerim benim benim içinde hepiniz aynisiniz kuzucumİyiki tanıdım sizi gerçekten her ne kadar uzakta olsam görmesem dahi samimiyetinizi yürekten hissettim gün icinde aklima geliyorsunuz cidden duygusala bağladım şu an
Tamam o zamannn hemen çıktımm bu moddann hadi bakalım yandanYaaaa şekerim benim benim içinde hepiniz aynisiniz kuzucumduygusallık yok yok bak mutlu olalım accik nolur
Hadi ya bend3 izmire gelin geldim alışma sürecindeyim bende canan çok memnun oldumBen Serra canım izmirliyim evliyim uzmanlaşmış kkciyim
HahahahahhhhaTamam o zamannn hemen çıktımm bu moddann hadi bakalım yandan
Hoşgeldin canım neresine geldin bende tüp bebek deniyorum :)Hadi ya bend3 izmire gelin geldim alışma sürecindeyim bende canan çok memnun oldum
Göztepe deyim kuzucum hangi doktora gidiyosunİnşallah hayırla sağlıkla gelir bebeğin hatta bebeklerin
Bucadayım canım sen ?
Zevk ile yollarimYa yerim ben onu yollada stres atiyim
Ayy yok yokkk hiç öyle bir niyetim yokkk yükselll hemennn hemen hemennHahahahahhhhavalla bak düşük moddan gidersek beni toplayamazsin B Brunello Cicinelli ve @RosSsS yardıma çağırman gerekir
Çok doğru söyledin.Göztepe deyim kuzucum hangi doktora gidiyosunamin inşallah her isteyenin kucağı boş kalmasın kuzucum hakedene ama
Cok sukur bende iyiyim canim ,coluk cocuk soguk havalar iste klasikİyii diyelimmm iyilik bulalimm bal kardeş senden naberr nasıl gidiyor bakalım
Yaaaaa gönder asla göndermem ki benZevk ile yollarim
10 dk sonra geri verirsin
Oturmus sarki dinliyor ,hareketli sarkilarda yerinde duramiyor zilli
Kuzucum sana şu kadarını soyliyim irenbede ümit incebozdan uzak dur meymenetsiz bı doktdoktor çünkü 2 negatif denemem oldu orda şimdi Erol tavmergene gidirum canım çok memnunum tavsiye ederimÇok doğru söyledin.Alsancakta özel muayene Ahmet kılyar beye gidiyorum Ayrıca buca kadın doğumada devam ediyorum. Biraz pimpirikliyim. Çok bilmiyorum izmiri var mı tavsiye edebilceğin bi doktor yada tedavini nerede oluyorsun
HahahahahhhhaAyy yok yokkk hiç öyle bir niyetim yokkk yükselll hemennn hemen hemenn
Haaahhh şöyleee sanaa gülmelerrr yakışırrrrHahahahahhhhadüzeldim
Seroşum ♡♡♡Yaaaaa gönder asla göndermem ki benvalla bak sabahlarım ben onunla seve seve
Sağol canım tavsiyen için inşallah bu sefer olur ve kucağına alırsın. Olduktan sonra da ayrı bi stres tutanacak mı kaşbi atacak mıKuzucum sana şu kadarını soyliyim irenbede ümit incebozdan uzak dur meymenetsiz bı doktdoktor çünkü 2 negatif denemem oldu orda şimdi Erol tavmergene gidirum canım çok memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?