- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.401
İyii diyelimmm iyilik bulalimm bal kardeş senden naberr nasıl gidiyor bakalımN
Naber caneyy
Nasıl olacağını bende bilmiyorum azize kuşum bağırasim geliyo cidden ama millet ne der bilemiyorumAy hayrolsun niye öyle oldun kidüşünüp kafaya takdıkça daha da moral bozucu oluyor ruh gibi oluyor insan ne yaptığını bilmiyor şöyle avazz avazz bağırası geliyor geçer maviş gözlümm sıkma tatlı canını moralini yüksek tut ama nasıl
Cok sukur iyi be seroş ,kizimi uyutmustum az once uyandi ,tekrar uyutamadim ,kacta uyuyacak Allah bilir :-((İyiyim gibi pembiscik senden naber
Ya yerim ben onu yollada stres atiyimCok sukur iyi be seroş ,kizimi uyutmustum az once uyandi ,tekrar uyutamadim ,kacta uyuyacak Allah bilir :-((
Sanada merhaba canım :)
Yaaaaa yerimmmm nerdesinnn sen !!!Sürprizzzzz
Uyuyamayanlardanmisin hoşgeldinSanada merhaba canım :)
Dönem dönem oluyor senin can sıkıntında bir an evvel terkeder seni insallahNasıl olacağını bende bilmiyorum azize kuşum bağırasim geliyo cidden ama millet ne der bilemiyorumneyse çok sevindim manitonun suprizine Allah sonuna tamamlasin diyim kuzucum
Burdayım işteYaaaaa yerimmmm nerdesinnn sen !!!
Senin aslında sıkı bir dayağa ihtiyacın var biliyon demiBurdayım işte
Senin aslında sıkı bir dayağa ihtiyacın var biliyon demi
Ay kuzum inşallah ya inşallahDönem dönem oluyor senin can sıkıntında bir an evvel terkeder seni insallahamin çok teşekkür ederim
Maalesef öyle gece olunca uyku haram oluyor :)Uyuyamayanlardanmisin hoşgeldin
Ahh ahhh inşallahhhAy kuzum inşallah ya inşallahçok çok mutlu ol emi
Canım geleceğim ve görüşeceğizYani bunu bilmen çok iyi bişi
Eee tanışalım bakalım ozamanMaalesef öyle gece olunca uyku haram oluyor :)
Oys kuzum benimAhh ahhh inşallahhhkimm ne istiyorsaaa en hayırlısı en güzeli nasip olsun inşallah yürekten aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?