- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.441
Valla kuzum baya oluyor ya :)Haaahhh şöyleee sanaa gülmelerrr yakışırrrrsahi siz ne kadar zamandır tanışıyorsunuz @RosSsS ve @Brunello Cicinelli yle yani kardesliginiz ne zamandan
Amann iyi ollCok sukur bende iyiyim canim ,coluk cocuk soguk havalar iste klasik
Senin nasil gidiyor ?
Bayaaa ımmm kaç sene ama merak ettim yahuuu ne var acık anlatsannValla kuzum baya oluyor ya :)
Yasin kac ki merak ettim ?Amann iyi ollvalla idare eder iste hayatıma bir şeyler katmaya çalışıyorum düşünüyorum ne olacak ne yapcam ne edicem iş arıyorum bulamiyorum sinav sonuçlarını bekliyorum kpss tercihleride başlıyor hayat sürüklüyor bizi bakalim neler olacak bazen bende keske coluklu çocuklu olup hayatımı kurmus olsam diyorum
Aman evlenip napcann
Düşünüldüğü gibi değil dimi evlilikAman evlenip napcann
Gencligini yasa doya doyaa gezzz toz
Takil iste .... zaten bigun evlencen
Canim evlilik güzel bıse ama cok fazla sorumluluk gerektiriyor.Düşünüldüğü gibi değil dimi evlilik
Sende erken evlenenlerdensin desene ama benim böyle konuştuğuma bakma bende Allah izin verirse 25 yaşlarımda düşünüyorum :) biz tanışmışmıydık azize ben adanada yaşıyorum adınızı alabilir miyim hanımefendiciğimmCanim evlilik güzel bıse ama cok fazla sorumluluk gerektiriyor.
Ben 20 yasinda evlendim 22 de anne oldum.
Simdi ki aklim olsaydi 25 26 da evlenirdim mutlaka diyorum.
Evlenincede hayatini yasiyorsun ama bekarken ki gibi degil tabiki :)
Gez dolas arkadaslarinla bulus ailenle doya doya vakit gecir...
Zamani gelince evleniyorsun zaten onun icin acele etme derim ben.
20 yasinda sütmüşüm evlendigimde.Sende erken evlenenlerdensin desene ama benim böyle konuştuğuma bakma bende Allah izin verirse 25 yaşlarımda düşünüyorum :) biz tanışmışmıydık azize ben adanada yaşıyorum adınızı alabilir miyim hanımefendiciğimm
Kesinlikle öyle her geçen yıl hatta gün insana yeni bir şeyler katıyor bir :) bende çok memmun oldum bir ömür yuvanda sevdiklerinle beraber mutlu ol inşallah20 yasinda sütmüşüm evlendigimde.
Simdi herseyii ama herseyii daha detaylii daha ayrintili daha olgun daha mantikli gorebiliyorum. Yillar insana cok fazla tecrube ogretiyor :)
Tanismamistik :)
Bende fatma istanbul .memnun oldum
Insallahhh canimmm ..Kesinlikle öyle her geçen yıl hatta gün insana yeni bir şeyler katıyor bir :) bende çok memmun oldum bir ömür yuvanda sevdiklerinle beraber mutlu ol inşallah
İnşallahhh :)Insallahhh canimmm ..
Cumlemiz insallah
Adana.'da havalar nasil ?İnşallahhh :)
Hayırlı geceler kızlar.@mahperi hatun @Aveline @kahvesevmemben T Tatlianne20 @NnuurrrPembeemzik @AnneAslan @imzaben @Brunello Cicinelli karsim @RosSsS @Finr @gulse14 nerdesiniz @_Silent Scream_ @tijeen huuuuuhuuuu findiklarr
Hosbukduk datkim naoiyonuz bakem.Hosgeldin beybiii
Napim canim uykusuzluktan zombiye donmuş bir vaziyette oturmus kizim hanimefendinin uykusunun gelmesini beklemekteyimHosbukduk datkim naoiyonuz bakem.
Yaaa kiyamam göz bebeğim alkah sabir versin kuzu çocuklar bole galiba hep uyku nedir saatleri zamanlari bilmezler kiyamam balima .Napim canim uykusuzluktan zombiye donmuş bir vaziyette oturmus kizim hanimefendinin uykusunun gelmesini beklemekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?