Yepis yeni geyik (:

Cok sukur bende iyiyim canim ,coluk cocuk soguk havalar iste klasik

Senin nasil gidiyor ?
Amann iyi oll valla idare eder iste hayatıma bir şeyler katmaya çalışıyorum düşünüyorum ne olacak ne yapcam ne edicem iş arıyorum bulamiyorum sinav sonuçlarını bekliyorum kpss tercihleride başlıyor hayat sürüklüyor bizi bakalim neler olacak bazen bende keske coluklu çocuklu olup hayatımı kurmus olsam diyorum

Yasin kac ki merak ettim ?

Düşünüldüğü gibi değil dimi evlilik
Canim evlilik güzel bıse ama cok fazla sorumluluk gerektiriyor.
Ben 20 yasinda evlendim 22 de anne oldum.
Simdi ki aklim olsaydi 25 26 da evlenirdim mutlaka diyorum.
Evlenincede hayatini yasiyorsun ama bekarken ki gibi degil tabiki :)
Gez dolas arkadaslarinla bulus ailenle doya doya vakit gecir...
Zamani gelince evleniyorsun zaten onun icin acele etme derim ben.

Sende erken evlenenlerdensin desene ama benim böyle konuştuğuma bakma bende Allah izin verirse 25 yaşlarımda düşünüyorum :) biz tanışmışmıydık azize ben adanada yaşıyorum adınızı alabilir miyim hanımefendiciğimm

20 yasinda sütmüşüm evlendigimde.
Simdi herseyii ama herseyii daha detaylii daha ayrintili daha olgun daha mantikli gorebiliyorum. Yillar insana cok fazla tecrube ogretiyor :)
Tanismamistik :)
Bende fatma istanbul .memnun oldum

20 yasinda sütmüşüm evlendigimde.
Simdi herseyii ama herseyii daha detaylii daha ayrintili daha olgun daha mantikli gorebiliyorum. Yillar insana cok fazla tecrube ogretiyor :)
Tanismamistik :)
Bende fatma istanbul .memnun oldum
Kesinlikle öyle her geçen yıl hatta gün insana yeni bir şeyler katıyor bir :) bende çok memmun oldum bir ömür yuvanda sevdiklerinle beraber mutlu ol inşallah

Napim canim uykusuzluktan zombiye donmuş bir vaziyette oturmus kizim hanimefendinin uykusunun gelmesini beklemekteyim
Yaaa kiyamam göz bebeğim alkah sabir versin kuzu çocuklar bole galiba hep uyku nedir saatleri zamanlari bilmezler kiyamam balima .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…