- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.561
Ablamda öyle iste otururken birden fii tarihini anlatir durur geçmişten çık diyorum artk ama nafileHahahahahhhhakuru olarak goriyosan çok severim valla seniiiii yaka silkeleyenim çok oldu hahahahahhhha ben yapılanı asla unutmam 50 yıl geçsin dün gibi ısıtır önüne koyarım ne yazık ki
Ne zaman unuttum iftiraEvet sisiceksin ohhh sonra minik firlicak ohhh olsun sana sen beni unutursan olacağin o işte hıhhaspam seni
Oys sevgi yumagim gelmişGeldim burdayim Mavisim
Yok kuzum alınmadim iyi yaptin çene düşüğü olan bir güzel oluyorAblamda öyle iste otururken birden fii tarihini anlatir durur geçmişten çık diyorum artk ama nafileyani manevi değerlere önem verdiğinden mütevellit duygularını belli eden ve edilmesini istediğinde bunu görememekten kaynaklı tripler çok oluyor ince düşündüğünden yani ayy bilmem anlatabildimmi ama senin tribine henüz tanık olmadığımdan aklimdaki kova profiline göre yorumladim gene çenem düştü
İftira değil bikere tamam mıNe zaman unuttum iftira
Yok kuzum alınmadim iyi yaptin çene düşüğü olan bir güzel oluyor
Benim tatli minigimm bal kupumm nasilsin fistigimOys sevgi yumagim gelmiş
Yaaaaa iyiyim nuroşum sen nasılsın bakım mirosum nasılBenim tatli minigimm bal kupumm nasilsin fistigim
Öpsem yanaklarından, gözlerinden, affeder mi bu madam beni Yedikçe tatlılaşan tatlımİftira değil bikere tamam mı
Nasılsın perim özledin mi benim gibi minnoş bı kızı
Yapma bana bunu ama unut unut iltifat manyağı yapÖpsem yanaklarından, gözlerinden, affeder mi bu madam beni Yedikçe tatlılaşan tatlım
Gel kolumdan bı parca veriyimÖzledim. ❤ Çok açım kız. Seni mi yesem ki?sen nasılsın?
Rabbim daha iyi etsin seni insallah fistikimYaaaaa iyiyim nuroşum sen nasılsın bakım mirosum nasıl
Kıyamazsın sen hamişinee :)) Bebisimle her gun mavisi ziyaret ediyoruz, unutur muyuz :))Yapma bana bunu ama unut unut iltifat manyağı yapzaten hamissin pek kıyamıyorum saana
Yerim o fistigimiRabbim daha iyi etsin seni insallah fistikimbizde iyiz mavisim daha yeni uyuttum mirosu bi bakiyim benim kuzularim napiyo dedim bide ne goreyim bal kupum serosum beni etiketlemiss gorur gormez kosarak geldim
Dehşet açım söz veremem. Akşam az yedim.Gel kolumdan bı parca veriyimçok yeme ama tamam mı hahahahahhhha iyiyim perim neler yapiyosun bakım
Yaaaaa yerim onuKıyamazsın sen hamişinee :)) Bebisimle her gun mavisi ziyaret ediyoruz, unutur muyuz :))
12. haftada olacak inşallah :)) Az kaldı sabırsızlanıyorum tatlış teyzesii :))Yaaaaa yerim onuminik ziyaretcim cinsiyeti belli oldu mu
Opmemmii hic mavisim operim tabideYerim o fistigimida seni de oy teyzesinin balını opeydin etiketlerim tabi cikolatam iyki geldin hoş geldin
HahahahahhhhaDehşet açım söz veremem. Akşam az yedim.gecenin bir vakti sebze sote yaptım onu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?