Yepis yeni geyik (:

Hahahahahhhha kuru olarak goriyosan çok severim valla seniiiii yaka silkeleyenim çok oldu hahahahahhhha ben yapılanı asla unutmam 50 yıl geçsin dün gibi ısıtır önüne koyarım ne yazık ki
Ablamda öyle iste otururken birden fii tarihini anlatir durur geçmişten çık diyorum artk ama nafile yani manevi değerlere önem verdiğinden mütevellit duygularını belli eden ve edilmesini istediğinde bunu görememekten kaynaklı tripler çok oluyor ince düşündüğünden yani ayy bilmem anlatabildimmi ama senin tribine henüz tanık olmadığımdan aklimdaki kova profiline göre yorumladim gene çenem düştü

Yok kuzum alınmadim iyi yaptin çene düşüğü olan bir güzel oluyor

Yaaaaa iyiyim nuroşum sen nasılsın bakım mirosum nasıl
Rabbim daha iyi etsin seni insallah fistikim bizde iyiz mavisim daha yeni uyuttum mirosu bi bakiyim benim kuzularim napiyo dedim bide ne goreyim bal kupum serosum beni etiketlemiss gorur gormez kosarak geldim

Rabbim daha iyi etsin seni insallah fistikim bizde iyiz mavisim daha yeni uyuttum mirosu bi bakiyim benim kuzularim napiyo dedim bide ne goreyim bal kupum serosum beni etiketlemiss gorur gormez kosarak geldim
Yerim o fistigimi da seni de oy teyzesinin balını opeydin etiketlerim tabi cikolatam iyki geldin hoş geldin

Yerim o fistigimi da seni de oy teyzesinin balını opeydin etiketlerim tabi cikolatam iyki geldin hoş geldin
Opmemmii hic mavisim operim tabide bizde senii kocaman opuyoruz teyzesii sen etiketlersinde ben gelmemmii yaa napiyosunuz bakalim nasilsiniz gulo nerelerde pek gorulmuyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…