- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.741
Benimkii sadece tahminn mavisimm korkmaa ic gudu ic sezi diyelimmHahahahahhhhailtifatlarini yerim senin korkuttun beni nuroşum
İsmin çok güzel memnun oldum:) çalışmadan kariyer nasıl oluyor anlat heleHmm bende Serra evliyim çocuğum yok kuş annesiyim iki tane sincabim var biri @RosSsS biri @Brunello Cicinelliizmirliyim kova burcuyum yukselenim yay çalışmıyorum kariyer yapıyorum
Yazdım ya la :)))Sen kimsin pikii bende seni taniyim memnun olayim dimii :)))
Benimde kizim akrep burcuu33 yaşındayım evliyim. 1 yaşında kızım var. Şu anda kolumun üstünde uyuyor:)
Akrep burcuyum.
iki kuzu aksam yemek bekleyen koca mecbur canimAy çok geçmiş olsun ne kötü etkiliyor o boğaz ağrısı şişmesi insanin psikolojisini çok sinir bozucudikkat et kendinee hastaymissin ne isi bırak boşver
Tamam senden korkmayayim minnosumBenimkii sadece tahminn mavisimm korkmaa ic gudu ic sezi diyelimm
Ustlerde kalmis gormemisim ama simdi gordumYazdım ya la :)))
oy oyy:)Benimde kizim akrep burcuu
Korkma serosumm ben icimden geceni solerim herzamanTamam senden korkmayayim minnosum
Ustlerde kalmis gormemisim ama simdi gordum
Davet etmediniz ki geleyim :) sanırım şimdi davet edildim gelirim artıkKara-Elmas sen niye hiç gelmiyon bakim
Hahahahahhhhaİsmin çok güzel memnun oldum:) çalışmadan kariyer nasıl oluyor anlat helekim bu sincaplar:))
Ben de çalışmıyorum.
Tuvalete gidemiyorum altıma yapacam az kaldı
Öpücük öpücük öpücük galp galp galpppBende adini biliyorum fistikimm unutmadimm azizemm
Yerim içiniKorkma serosumm ben icimden geceni solerim herzaman
Yerim kii o opucukleride kalplerideeÖpücük öpücük öpücük galp galp galppp
Gel hep gel emiDavet etmediniz ki geleyim :) sanırım şimdi davet edildim gelirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?