- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.761
Vuhuu dünyanın en güzel kariyeri :))) mutlaka yüksek lisans yapmalısın bu alanda:))Hahahahahhhhaen büyük iş benim ki koca calistiriyom ben yiyom cok tisikkirler efenim bende tanıştığıma memnun oldum sincaplar kardeşlerim
Çok teşekkür ederim ben sevmezdimm de yeni yeni alıştımm@kahvesevmemben adın Azize mi ne kadar güzel bir isim çok severim yaa
Yahu engel olan mi var git sen yapTuvalete gidemiyorum altıma yapacam az kaldı
Kız suduklemeTuvalete gidemiyorum altıma yapacam az kaldı
Haklisin valla.. aman dikkat et kendinee emiiiiki kuzu aksam yemek bekleyen koca mecbur canimgerçi bugun dışardan yiycez ama olsun bitirdim isi gucu yatabildigim kadar yatcam
HahahahahhhhaVuhuu dünyanın en güzel kariyeri :))) mutlaka yüksek lisans yapmalısın bu alanda:))
❤❤ etcem kuzum etmek zorundayimHaklisin valla.. aman dikkat et kendinee emiii
Yee yee bende seni yirimmYerim kii o opucukleride kalpleridee
Var valla kızım yanımda uyuyor poposunu bana yaslamış bırakıp gitsem düşer diye:)) şimdi yeni moda anne koynunda uyumak:/ imdaaattYahu engel olan mi var git sen yap
❤❤ etcem kuzum etmek zorundayim
Aslan bi annebenide bi hayal edin bakim ben nasil bisiyim ic sezileriniz ne diyor
Aaa ismin cok guzel niye sevmiyodun kii sarkisini bile cok severimm adinin dur paylascam senin icinÇok teşekkür ederim ben sevmezdimm de yeni yeni alıştımm
Ay Allah bağışlasın kaç yaşındaVar valla kızım yanımda uyuyor poposunu bana yaslamış bırakıp gitsem düşer diye:)) şimdi yeni moda anne koynunda uyumak:/ imdaaatt
Heyt yürü be :)))Hahahahahhhhaooo doktorami yapıyorum
Ben de bayılırım. Bide Firuze var.Aaa ismin cok guzel niye sevmiyodun kii sarkisini bile cok severimm adinin dur paylascam senin icin
Hahahah yapmaa gızzzzAaa ismin cok guzel niye sevmiyodun kii sarkisini bile cok severimm adinin dur paylascam senin icin
Amin canım 1 yaşında :)Ay Allah bağışlasın kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?