- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.881
İyi geceler şekerim :*
Geldimmm geldimmmNerdesiniz beeeeee @RosSsS @Brunello Cicinelli bunların işleri var iyi tamam da T Tatlianne20 A Aveline @FinrAnneAslan Pembeemzik @_Silent Scream_ D __Dahlia__ @Lunaparkedisii
İşte geldim burdaayım :) nasılsınız ?
Nasılsın umut kuşumm
Kizlar ben geldimNerdesiniz beeeeee @RosSsS @Brunello Cicinelli bunların işleri var iyi tamam da T Tatlianne20 A Aveline @FinrAnneAslan Pembeemzik @_Silent Scream_ D __Dahlia__ @Lunaparkedisii
İyiyim kuzum hiç sorun değil eşinle zamanının tadını çıkar öptüm çokEternaaLLove canimmmmm serrosum ben giremiyorum esim geldi amerikadan cuma gecesi.saat farkindan degisik zamanlarda yasadigi icin su sira.ona ayak uyduruyorum mecburen.bir dengem bozulduki anlatamam.sen nasilsin napiyorsun bakiyim?
Bende çıkmadan bir bakayım dedim; seroşum nasılsın bugün.??Nerdesiniz beeeeee @RosSsS @Brunello Cicinelli bunların işleri var iyi tamam da T Tatlianne20 A Aveline @FinrAnneAslan Pembeemzik @_Silent Scream_ D __Dahlia__ @Lunaparkedisii
Canimmmm çok iyi yaptın iyiyim kuzum sen nasılsınBende çıkmadan bir bakayım dedim; seroşum nasılsın bugün.??
Ne yapayım canim, az önce kız düştü de ona bakıyordum. Hiç durmuyor bıcırık..Canimmmm çok iyi yaptın iyiyim kuzum sen nasılsın
Ah kıyamam ben ona ya bisiyi varmıNe yapayım canim, az önce kız düştü de ona bakıyordum. Hiç durmuyor bıcırık..
Biraz ağladı da iyi şimdi, öyle valla her yeri merak ediyor karıştırmak istiyorAh kıyamam ben ona ya bisiyi varmıaman dikkat et nurum çok hareketli senin zilli
Perim seni gördüm çok iyi oldumNasılsın umut kuşumm
Ya yerim onun merakınıBiraz ağladı da iyi şimdi, öyle valla her yeri merak ediyor karıştırmak istiyor
Aynen kuzum birde taklitte var taklit eder oldu herseyi..Ya yerim onun merakınıkeşfetme zamanı zillinin
Yaaaa ne diyosun nurum tam yemelik olmuş ozaman senin kızAynen kuzum birde taklitte var taklit eder oldu herseyi..
Öyle öyle kendini sevdiriyor iste..Yaaaa ne diyosun nurum tam yemelik olmuş ozaman senin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?