Yepis yeni geyik (:

Ayyy bi senlendimmm yahuu :)
Seni şenlendirmeye geldim esmer şekerim (bebeğim caps) Napıyorsunuz bakalım. Ben kendimi anlatam. Bir pıtırcık için düştüm yollara bugün EternaaLLove Okuldan geldim bir de. Yorgunum vesselam. Demin girdim kistli topiğime durum güncellemesi yapmaya. Bir de bazı şıpıdık üyelerin profillerini çızıkladım. Şimdi de buraya geldim buraya çızıklamaya

Owww elektrik aldm haahshhaha
Bnde napim evdeyim bugün Dinleniyorum :) bir girem dedm sesimi duyuramadm bugün kimselere
Kesilmiş mi ne o mecnun gbi çöllere düşürür insani demedi deme tubimm ahhahaha

Owww elektrik aldm haahshhaha
Bnde napim evdeyim bugün Dinleniyorum :) bir girem dedm sesimi duyuramadm bugün kimselere
Kesilmiş mi ne o mecnun gbi çöllere düşürür insani demedi deme tubimm ahhahaha
Benide düşürdü mecnun gibi çöllere, şehrimin nadide ilçelerinden birine Tabi sonu biraz hüsranlı oldu ama olsun problem değilllll halledicezzzz rahat olun bizdeeee EternaaLLove
Kime duyuramadın sesini gıı gülom, ben duydum valla bilemiyorum

Kimseciklere size duyuramadm mesela hahahag
Beni hic dnlemiyor hiiicccc hep ondan oluyor ah ah

İyi gbi değil gbi güzel gbi değil gbi mutlu gbi değil gbi çirkin gbj değil gbi hahahahaha karışıklık ortaya valla
Tamam ya gülom tamam ders saatleri içinde benden haber alamıyorsun diye bu kadar yıpratma kendini. Bu yüzden gecelerce ağlamana da bu şekilde depresyonlara girmene de gerek yok. Günün 6 saatini bensiz geçirmek çok zor biliyorum ama bunu kabullenmelisin. Sen ve senin bana karşı olan platonik aşkın ahh ah... Nabıcam bilmiyorum şu dayanılmz ultra etkili öldüren vahşi cazibemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…