- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.901
İyiyiz sen nasılsın beya..!!kk nin en guzelll hatunlari nasilsinizzz bakemmm
Rossum gelmiş hosgelmis.Beeeenn geldimmm :)
Hosbuldm balimmm nasılsın :)Rossum gelmiş hosgelmis.
İşte geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Vallahi de billahi de geldim pıtırcığımEternaaLLove
B Brunello Cicinelli
@imzabenPembeemzik @kahvesevmemben T Tatlianne20
mahperi hatun veeee daha sayamadiklarmmm heyyooww
Ayyy bi senlendimmm yahuu :)İşte geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Vallahi de billahi de geldim pıtırcığım
Helloovvvvvv madammmm şükür kavuşturanaEternaaLLove
B Brunello Cicinelli
@imzabenPembeemzik @kahvesevmemben T Tatlianne20
mahperi hatun veeee daha sayamadiklarmmm heyyooww
Bugün evde oluncaHelloovvvvvv madammmm şükür kavuşturana
Seni şenlendirmeye geldim esmer şekerim (bebeğim caps)Ayyy bi senlendimmm yahuu :)
İyiyim benim cadı uyudu da bir bakayım dedim şöyleHosbuldm balimmm nasılsın :)
Owww elektrik aldm haahshhahaSeni şenlendirmeye geldim esmer şekerim (bebeğim caps)Napıyorsunuz bakalım. Ben kendimi anlatam. Bir pıtırcık için düştüm yollara bugün EternaaLLove Okuldan geldim bir de. Yorgunum vesselam. Demin girdim kistli topiğime durum güncellemesi yapmaya. Bir de bazı şıpıdık üyelerin profillerini çızıkladım. Şimdi de buraya geldim buraya çızıklamaya
Ohhh çok güzel ypmissin valla :) uyusun minik cadiiiiİyiyim benim cadı uyudu da bir bakayım dedim şöyle
Ayyyy anlat bakemm nasilsinnnn ne yapıyorsun hayattt nasil gidiyorrrBugün evde olunca
Hahahahahah
İyi gbi değil gbi güzel gbi değil gbi mutlu gbi değil gbi çirkin gbj değil gbi hahahahaha karışıklık ortaya vallaAyyyy anlat bakemm nasilsinnnn ne yapıyorsun hayattt nasil gidiyorrr
Benide düşürdü mecnun gibi çöllere, şehrimin nadide ilçelerinden birineOwww elektrik aldm haahshhaha
Bnde napim evdeyim bugün Dinleniyorum :) bir girem dedm sesimi duyuramadm bugün kimselere
Kesilmiş mi neo mecnun gbi çöllere düşürür insani demedi deme tubimm ahhahaha
Kimseciklere size duyuramadm mesela hahahagBenide düşürdü mecnun gibi çöllere, şehrimin nadide ilçelerinden birineTabi sonu biraz hüsranlı oldu ama olsun problem değilllll halledicezzzz rahat olun bizdeeee EternaaLLove
Kime duyuramadın sesini gıı gülom, ben duydum valla bilemiyorum
Tekerleme olmuş buİyi gbi değil gbi güzel gbi değil gbi mutlu gbi değil gbi çirkin gbj değil gbi hahahahaha karışıklık ortaya valla
Tamam ya gülom tamam ders saatleri içinde benden haber alamıyorsun diye bu kadar yıpratma kendini. Bu yüzden gecelerce ağlamana da bu şekilde depresyonlara girmene de gerek yok. Günün 6 saatini bensiz geçirmek çok zor biliyorum ama bunu kabullenmelisin. Sen ve senin bana karşı olan platonik aşkın ahh ah... Nabıcam bilmiyorum şu dayanılmz ultra etkili öldüren vahşi cazibemiİyi gbi değil gbi güzel gbi değil gbi mutlu gbi değil gbi çirkin gbj değil gbi hahahahaha karışıklık ortaya valla
Hahahahah atmasyon benden sorulurTekerleme olmuş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?