- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.921
Anamm anamm yeni yıla hayırlısıyla girseydikk yaa herkeste bir acayiplik varr bende dahillİyi gbi değil gbi güzel gbi değil gbi mutlu gbi değil gbi çirkin gbj değil gbi hahahahaha karışıklık ortaya valla
Senin caziben beni benden aldıTamam ya gülom tamam ders saatleri içinde benden haber alamıyorsun diye bu kadar yıpratma kendini. Bu yüzden gecelerce ağlamana da bu şekilde depresyonlara girmene de gerek yok. Günün 6 saatini bensiz geçirmek çok zor biliyorum ama bunu kabullenmelisin. Sen ve senin bana karşı olan platonik aşkın ahh ah... Nabıcam bilmiyorum şu dayanılmz ultra etkili öldüren vahşi cazibemi
Acayiplik benim göbek adımın da adiAnamm anamm yeni yıla hayırlısıyla girseydikk yaa herkeste bir acayiplik varr bende dahill
Hahahah sevirem seniii giiizzzAcayiplik benim göbek adımın da adi
Ahahhhsha sev beni ilgi gösteren bana hastayım.ben şuan hahahshhshaHahahah sevirem seniii giiizzz
İlahiiiii ultraa etkiliii öldüren vahşiiii cazibeliiii hatunnnn ayyy buraya bir nefes arasiTamam ya gülom tamam ders saatleri içinde benden haber alamıyorsun diye bu kadar yıpratma kendini. Bu yüzden gecelerce ağlamana da bu şekilde depresyonlara girmene de gerek yok. Günün 6 saatini bensiz geçirmek çok zor biliyorum ama bunu kabullenmelisin. Sen ve senin bana karşı olan platonik aşkın ahh ah... Nabıcam bilmiyorum şu dayanılmz ultra etkili öldüren vahşi cazibemi
Ahahahahahahah kız bunun baş harflerinden SONCBGOD çıkıyo. Bu akrostiş olmayan şiir mi aahahha ya da başka bir dilde "Tubi sen olmasan benim yaşamamın hiçbir anlamı yok, canım tubim, bir tanecik tubim, seni ben yerim, sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor, seni çok seviyorum dünya güzelim az da güzel kız değilsin ha öldüren vahşi cazibelim" anlamına gelen bir kelime mi ?Senin caziben beni benden aldı
O güzelliğin basımı döndüreli aylar oldu
Nasıl anlatsam bilemiyorum o güzelliğini
Carpildim ilk gördüğümde seni
Bana yeniden şiirler yazdıran sarisinm
Gel bogrume nazli nazlı
Oksarm o güzel saclarni
Döküldü yine bak duygularm
Hahahahahhshajahahahaha
Ayyy gel gel otur uzat şöyle ayacıklarınıı ohhh kahvenide koyayım şuraya kendimede bir çayy ilgi köpeğenn olsun seninnn ovayımmı omuzlariniAhahhhsha sev beni ilgi gösteren bana hastayım.ben şuan hahahshhsha
Ahahahhaah cazibeme kapılanların sonu Gülo gibi oluyor görüyorsun kahvesevmeyenim. Ona da dedim zamanında ben kötü çocuğum üzerim seni dedim ama dinlemedi. Siz dinleyin bari ahahahahİlahiiiii ultraa etkiliii öldüren vahşiiii cazibeliiii hatunnnn ayyy buraya bir nefes arasisen çok yaşa emii
Ahahahahhaha bu akrostiş değildi ama manaları çok doğru güzel anlam cikarmissinAhahahahahahah kız bunun baş harflerinden SONCBGOD çıkıyo. Bu akrostiş olmayan şiir mi aahahha ya da başka bir dilde "Tubi sen olmasan benim yaşamamın hiçbir anlamı yok, canım tubim, bir tanecik tubim, seni ben yerim, sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor, seni çok seviyorum dünya güzelim az da güzel kız değilsin ha öldüren vahşi cazibelim" anlamına gelen bir kelime mi ?
ajaahahahhaggagahahhabah
Vuuuhuuuu demekkk vahşi cazibene dayanamadı hiiii çılgınlarrr siziiiiiAhahahhaah cazibeme kapılanların sonu Gülo gibi oluyor görüyorsun kahvesevmeyenim. Ona da dedim zamanında ben kötü çocuğum üzerim seni dedim ama dinlemedi. Siz dinleyin bari ahahahah
Super olur yaaAyyy gel gel otur uzat şöyle ayacıklarınıı ohhh kahvenide koyayım şuraya kendimede bir çayy ilgi köpeğenn olsun seninnn ovayımmı omuzlarini
Kim dayanabilir ki onaaaaVuuuhuuuu demekkk vahşi cazibene dayanamadı hiiii çılgınlarrr siziiiii
Ayy ne olcakk iki ovuverirdimm gülommm dur geleyim hemenSuper olur yaa
Ellerine kiyamam ama şimdi çok ağrır
Ahahahahhaah tam da tahmin ettiğim gibiAhahahahhaha bu akrostiş değildi ama manaları çok doğru güzel anlam cikarmissin
Eee insan öğretmen olunca herşeyi şıp diye anlıyor zekana kurban anlamana hayran oldugm ahhahahsha
Oyyy ouyyyy eridim valla şuan ohh dopingm benim yaaa nasıl da bilir :) yerm seniAhahahahhaah tam da tahmin ettiğim gibiSenin ilgiye mi ihtiyacın var ? Ben sana bir ilgi yüklemesi yapam;
Amanında amannn. Benim gülom regli mi olmuşşşş. Ona gardaşı kıyamaz mıymışşşş. Gardaşı yanında olaymış onun karnına sıcak su torbaları koyup, ayacıklarına sıcak pofuduk çoraplar giydirip, papatya çayları mı yaparmışşşşşş. Gardaşı onu çok mu severmişşşş
Adetjm kuzummmAyy ne olcakk iki ovuverirdimm gülommm dur geleyim hemenşaka bir yana hasta mısın hakikaten
Yani demek istiyor ki arkadaşımız; bu iki kızın ayakları ters, insan değil bunlar. Çarpabilir demek istiyorsun galiba dimi gülom ahahahaAdetjm kuzummm
Gel hadi bndn günah gitti
Şuan bak benim omuzları ovanlar parmaklarıyla değil ayaklarıyla yazıyorlar habern olsun bknz: B Brunello Cicinelli
Bknz :EternaaLLove
Hahahahahshah
Hahahahahh çok iyiydiiiAdetjm kuzummm
Gel hadi bndn günah gitti
Şuan bak benim omuzları ovanlar parmaklarıyla değil ayaklarıyla yazıyorlar habern olsun bknz: B Brunello Cicinelli
Bknz :EternaaLLove
Hahahahahshah
HahahahshahaYani demek istiyor ki arkadaşımız; bu iki kızın ayakları ters, insan değil bunlar. Çarpabilir demek istiyorsun galiba dimi gülom ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?