- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.961
Şükür i yi yim balım sen nasılsın girusemiyoz pek.Nasilsinnnnn kuzummmm
İyi gecelerrrİyi geceler herkese
İyi geceler güzel anne adayıİyi geceler herkese
Onun yanaklar daha tontos :)İyi geceler güzel anne adayısana söylemeden edemeyeceğim profildeki foton oyuncu kız var ya Alina boz ‘a benziyor
O sensin dimi..Onun yanaklar daha tontos :)
Aynen çirkin benle tanışO sensin dimi..
Tatlı hamiş seniAynen çirkin benle tanış
Geldim geldim burdayım napiyonuz gençlik
anlat canim sendeyiz nedir derdinBir derdim var a açmak istemiyorum ama dert bitmiyo kızlar
Buralarrdayimmm@kahvesevmemben nerdesin kız sen
Can sıkıntın geçti miBuralarrdayimmm
Az önce odamda ablama ufak çaplı bir konser verdim döktüm bütün içimi bak şu şekilde yaptım işaret parmağımı dudağımın yanina yanlamasına şey ettim seda sayan misali bir ifade takılıp dönsenn bilee dönsenn bileee bulamazsınnn benii bendeeeeee öhöm öhömm bu kadar saçmalık yeterCan sıkıntın geçti mi
İyi valla napim dışarı çıktım bu gün biraz yılbasi için zamazingo aldım eve geldim vurdum kafayı yattım ev yemek felanAz önce odamda ablama ufak çaplı bir konser verdim döktüm bütün içimi bak şu şekilde yaptım işaret parmağımı dudağımın yanina yanlamasına şey ettim seda sayan misali bir ifade takılıp dönsenn bilee dönsenn bileee bulamazsınnn benii bendeeeeee öhöm öhömm bu kadar saçmalık yeterehh iste sevgi pıtırcığımm sen nasılsın ne yapıyorsun görüşmeyeli
Kuzum ağaç felan süslüyor musun??İyi valla napim dışarı çıktım bu gün biraz yılbasi için zamazingo aldım eve geldim vurdum kafayı yattım ev yemek felanoovvvv cildirmacalar diyosun en sevdiğim
Oo hazırlıklar erken başlamış deseneİyi valla napim dışarı çıktım bu gün biraz yılbasi için zamazingo aldım eve geldim vurdum kafayı yattım ev yemek felanoovvvv cildirmacalar diyosun en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?