- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.981
Evet nurum kuruyorumKuzum ağaç felan süslüyor musun??
Selam kahveyi sevmeyen kız nasılsın?? İsmin unutulmaz kolay kolay..Buralarrdayimmm
Sahtemi gercek ağaç mi??Evet nurum kuruyorum
Tabisi ışıkları felan çok güzel oluyor ya millete hediyede hallettim 1 milyoncudanOo hazırlıklar erken başlamış deseneevettt patronnn çıldırdıııı mavişşşş
Sahte kuzumSahtemi gercek ağaç mi??
Ben kutlamam yılbaşını hiçte sevmemm öyle şeyleri sıkıntı basıyor beni geriliyorumEvet nurum kuruyorum
Aslında güzel de ben hiç yapmadım uğraşmak istemiyorum açıkçası..Sahte kuzumgerçekle uğraşamam
SelammmSelam kahveyi sevmeyen kız nasılsın?? İsmin unutulmaz kolay kolay..
Aaaa saçmalama çok eğlenceli oluyor yarın kurarim büyük ihtimal ocağın 2sinde sokerim romantik oluyor kız kucuklugumden beri bayılıyorum ben yılbaşı ağacını süslemeyeBen kutlamam yılbaşını hiçte sevmemm öyle şeyleri sıkıntı basıyor beni geriliyorum
Ohh oh ne güzel.. ee torbadan bana ne çıkar kiTabisi ışıkları felan çok güzel oluyor ya millete hediyede hallettim 1 milyoncudankop gençlik kop
Bende iyiyim kızım uyumadı da onunla uğraşıyorum..Selammmiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın aynen öyle hahahh
O zaman bize foto atarsın bakarız..Aaaa saçmalama çok eğlenceli oluyor yarın kurarim büyük ihtimal ocağın 2sinde sokerim romantik oluyor kız kucuklugumden beri bayılıyorum ben yılbaşı ağacını süslemeye
Yok öyle değil komple yılbaşını sevmiyorumAaaa saçmalama çok eğlenceli oluyor yarın kurarim büyük ihtimal ocağın 2sinde sokerim romantik oluyor kız kucuklugumden beri bayılıyorum ben yılbaşı ağacını süslemeye
Valla kırmızı don bol aldımOhh oh ne güzel.. ee torbadan bana ne çıkar ki
Kuzum benim tel kk ya resim yuklemiyo ya :/O zaman bize foto atarsın bakarız..
Ayy neden uyumadıki acaba.. Allah bağışlasın kaç aylık :)Bende iyiyim kızım uyumadı da onunla uğraşıyorum..
Hahahaha vuuu en sevdiğimmmValla kırmızı don bol aldım
Bozuldu mu acaba?? Değiştirmenin zamanı geldi o zaman..Kuzum benim tel kk ya resim yuklemiyo ya :/
AdddannaliiiYok öyle değil komple yılbaşını sevmiyorumsevgililer gününüü doğum günlerini falan ne bilim kasıntı geliyor bana böyle vittirivizzik gibi değüşüğüm acıkk
Bilmiyorum ki kuzu mune ablaya da sordum olabilir dediBozuldu mu acaba?? Değiştirmenin zamanı geldi o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?