Yepis yeni geyik (:

Kizlar yaa benim deterjan dan yana derdim vaar
Beyazlarim icin herzaman ya persil kullanirim yada ariel bu iki markada suana kadar hic bi sorun yasamadim nezaman ki bide omo yu deniyim dedim bugun perdelerimi guneslikleri yikadim makineden ciktiklarinda aman yarabbim dedim gri olmuslar o beyaz gunesliklerim gri aslinda acik renklileride beyaza yakin olanlari da omoyla yikadim ve onlarinda renkleri bi tuhaf olmaya baslamisti daha once hic basima bole bisi gelmedi anneme sordum oda deterjandandir dedi sizce de oylemi oda bikere omo almis beyazlari grilesmis.. benim annemde hep ariel kullanir beyazlar icin arada persil alir bende ondan gorerek oyle aldim hep kaynanamlar hep omo kullanirlar yastik kiliflarinin renginin gri oldugundan sikayet ederdi hep.. bende makineye baglardim eski makine ondan derdim benim makinem yeni benimkiler grilesmiyo derdim.. canim sikildi baya arastirip duruyorum sabahtan beridir makineden midir yoksa deterjandanmidir diye ama deterjandan olduguna inanmaya basladim artik sizce tekrar persil alsam yada ariel iste tekrar yikasam rengi duzelirmi gunesliklerin tullerimide yikiycaktim guneslikleri oyle gorunce yikamadim vazgectim

Bizde kullanmıştık ama hiç bir problemle karşılaşmadık allahalla niye öyle olduki acaba üzme kendini çukulatammm tozdan olduğuna emin misin

anlat canim sendeyiz nedir derdin
derdim büyük kocam mehirimden 9 altin vermiyorum diye beni boşanmak ile tehdit ediyor.isin kötüsü versem sıra diğerlerine gelcek.bi cuval altinim yok.teminatim onlar.dar gun için.onunsa hic ihtiyaci yok.bebegimizi bile görmeden gözü altina takmış kafayı para icin benle evlendiğini illa gözüme soktu.çocuk olunca aradigi ilgiyi bulamadi.kendi hatali oldugu halde .cocuk var bi yere gidemez diye pek bekledi peşinden koşmami napsam bilmiyorum.kari koca çalışıyoruz.babasinin ac gözlü ve yalancı. Olması yüzünden guvenemiyorum.güven vermiyor.evi de terketmemek lazim ama adam bizle ilgilenmiyor.aylarca beraber kahvalti yapmadi.hep anasina aksamyemegine sürüklemeye çalışıyor.anasina gidince kocamin yüzünü görüyorum.hic seven biri gibi degil.val hasıl babasinin annesine yaptıklarını babasinin gazı ile yapmaya calisiyor.gecen geldiginde pazarlık yaptik evlilik icin.meğer altin istiyorsan bizle biraz daha fazla ilgilen dedim.ilgilenirim demedi.yapmasi gereken bazı şeyleri lütuf gibi anlatiyor.kızgınlıktan kizariyor.

Bizde kullanmıştık ama hiç bir problemle karşılaşmadık allahalla niye öyle olduki acaba üzme kendini çukulatammm tozdan olduğuna emin misin
Toz degil azizem ya sivisini kullaniyodum ben tozu belki iyidir toz olanini hic kullanmadim gerci toz deterjan pek kullanmadim desem yeridir :) kapsul kullaniyodum toz deterjan dayanmiyo bana sivilar cikinca da sivi deterjandan baska kullanmaz oldum baya gidiyo bana sivideterjanlar İstee omodan pek memnun kalamadim annem duzelir diyo yarin ilk is ya ariel alicam yada eskisi gibi persil birinden birini alip tekrar yikicam bakalim beyaz olur tekrar insallah gunesliklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…