Yepis yeni geyik (:

Bu konunun taaaa temelinde var problem canim. ihtiyaci yokken elindeki altinlari istemesi cok sacma sakin werme. Bosuycaksada bosasin bakalim ole kolay degil bu isler kendini de sakın ezdirme. Onun kafasinda baska seyler oldugu nedense geldi icime. ama allah islah etsin onu insallah tez zamanda duzelir. ne desem bilemedim allahim ewladinizin yuzune sizin yuzunuze baksin dirlik birlik olan bi yuwa nasip etsin

Başlarım öyle kocaya ne bu be cocugunu görmeden altın peşine düşmüş bosarsa basasin pislik adam

Başlarım öyle kocaya ne bu be cocugunu görmeden altın peşine düşmüş bosarsa basasin pislik adam
Manevi desteğiniz için teşekkür ederim.kocamin yaşadığı tramvatik şeylerin sorumlusu ben degilim.ve babasinin annesine yasattiklarini kocam bana reva görüyor.yalniz evi terketmemek gerekiyor.fakat evden soğudum.

Olur bebekim ölürse bemmbeyazz olurs sen dert etme ❤ :)

Manevi desteğiniz için teşekkür ederim.kocamin yaşadığı tramvatik şeylerin sorumlusu ben degilim.ve babasinin annesine yasattiklarini kocam bana reva görüyor.yalniz evi terketmemek gerekiyor.fakat evden soğudum.
Hayir sakın sakın ewini terketme at koşturur dengesiz adam. Bide ne diyerek istiyo altinlariniki onuda anlamadim hala dusunuyorum yemek mi istiyor. Bide ailen cevren yokmu bi titretcek. Ben buyugume solerdim yoksa boyl

Aleyküm selâmmım :) ne yapayım beaa yatağıma geçtim bdv'ye bakınıyordum öyle sen ne yapıyorsun melekimmm
Aman dikkat et bana giden var :))
Bende napim biraz uymusim sonra adamida kaldırdım yatağa uyudu bende doneledim geri kalktim uyku gelmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…