- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #3.021
Bu konunun taaaa temelinde var problem canim. ihtiyaci yokken elindeki altinlari istemesi cok sacma sakin werme. Bosuycaksada bosasin bakalim ole kolay degil bu isler kendini de sakın ezdirme. Onun kafasinda baska seyler oldugu nedense geldi icime. ama allah islah etsin onu insallah tez zamanda duzelir. ne desem bilemedim allahim ewladinizin yuzune sizin yuzunuze baksin dirlik birlik olan bi yuwa nasip etsinderdim büyük kocam mehirimden 9 altin vermiyorum diye beni boşanmak ile tehdit ediyor.isin kötüsü versem sıra diğerlerine gelcek.bi cuval altinim yok.teminatim onlar.dar gun için.onunsa hic ihtiyaci yok.bebegimizi bile görmeden gözü altina takmış kafayı para icin benle evlendiğini illa gözüme soktu.çocuk olunca aradigi ilgiyi bulamadi.kendi hatali oldugu halde .cocuk var bi yere gidemez diye pek bekledi peşinden koşmami napsam bilmiyorum.kari koca çalışıyoruz.babasinin ac gözlü ve yalancı. Olması yüzünden guvenemiyorum.güven vermiyor.evi de terketmemek lazim ama adam bizle ilgilenmiyor.aylarca beraber kahvalti yapmadi.hep anasina aksamyemegine sürüklemeye çalışıyor.anasina gidince kocamin yüzünü görüyorum.hic seven biri gibi degil.val hasıl babasinin annesine yaptıklarını babasinin gazı ile yapmaya calisiyor.gecen geldiginde pazarlık yaptik evlilik icin.meğer altin istiyorsan bizle biraz daha fazla ilgilen dedim.ilgilenirim demedi.yapmasi gereken bazı şeyleri lütuf gibi anlatiyor.kızgınlıktan kizariyor.
Başlarım öyle kocaya ne bu be cocugunu görmeden altın peşine düşmüş bosarsa basasin pislik adamderdim büyük kocam mehirimden 9 altin vermiyorum diye beni boşanmak ile tehdit ediyor.isin kötüsü versem sıra diğerlerine gelcek.bi cuval altinim yok.teminatim onlar.dar gun için.onunsa hic ihtiyaci yok.bebegimizi bile görmeden gözü altina takmış kafayı para icin benle evlendiğini illa gözüme soktu.çocuk olunca aradigi ilgiyi bulamadi.kendi hatali oldugu halde .cocuk var bi yere gidemez diye pek bekledi peşinden koşmami napsam bilmiyorum.kari koca çalışıyoruz.babasinin ac gözlü ve yalancı. Olması yüzünden guvenemiyorum.güven vermiyor.evi de terketmemek lazim ama adam bizle ilgilenmiyor.aylarca beraber kahvalti yapmadi.hep anasina aksamyemegine sürüklemeye çalışıyor.anasina gidince kocamin yüzünü görüyorum.hic seven biri gibi degil.val hasıl babasinin annesine yaptıklarını babasinin gazı ile yapmaya calisiyor.gecen geldiginde pazarlık yaptik evlilik icin.meğer altin istiyorsan bizle biraz daha fazla ilgilen dedim.ilgilenirim demedi.yapmasi gereken bazı şeyleri lütuf gibi anlatiyor.kızgınlıktan kizariyor.
Bu konunun taaaa temelinde var problem canim. ihtiyaci yokken elindeki altinlari istemesi cok sacma sakin werme. Bosuycaksada bosasin bakalim ole kolay degil bu isler kendini de sakın ezdirme. Onun kafasinda baska seyler oldugu nedense geldi icime. ama allah islah etsin onu insallah tez zamanda duzelir. ne desem bilemedim allahim ewladinizin yuzune sizin yuzunuze baksin dirlik birlik olan bi yuwa nasip etsin
Manevi desteğiniz için teşekkür ederim.kocamin yaşadığı tramvatik şeylerin sorumlusu ben degilim.ve babasinin annesine yasattiklarini kocam bana reva görüyor.yalniz evi terketmemek gerekiyor.fakat evden soğudum.Başlarım öyle kocaya ne bu be cocugunu görmeden altın peşine düşmüş bosarsa basasin pislik adam
Olur bebekim ölürse bemmbeyazz olurs sen dert etme ❤ :)Toz degil azizem ya sivisini kullaniyodum bentozu belki iyidir toz olanini hic kullanmadim gerci toz deterjan pek kullanmadim desem yeridir :) kapsul kullaniyodum toz deterjan dayanmiyo bana sivilar cikinca da sivi deterjandan baska kullanmaz oldum baya gidiyo bana sivideterjanlar İstee omodan pek memnun kalamadim annem duzelir diyo yarin ilk is ya ariel alicam yada eskisi gibi persil birinden birini alip tekrar yikicam bakalim beyaz olur tekrar insallah gunesliklerim
Hayir sakın sakın ewini terketme at koşturur dengesiz adam.Manevi desteğiniz için teşekkür ederim.kocamin yaşadığı tramvatik şeylerin sorumlusu ben degilim.ve babasinin annesine yasattiklarini kocam bana reva görüyor.yalniz evi terketmemek gerekiyor.fakat evden soğudum.
Olur bebekim ölürse bemmbeyazz olurs sen dert etme ❤ :)
Ayy telefonumu trip dolayısıyla kapattım da ablamın telefonundan girdim hep yanlış yazmışım bırakamadım siziiii ne yapimmhihihi
Hayırlı gecelerHayırlı geceler bacilar♥
Aleyküm selâmmım :) ne yapayım beaa yatağıma geçtim bdv'ye bakınıyordum öyle sen ne yapıyorsun melekimmmSelam canim nasılsın napiyon bakem
Aman dikkat et bana giden var :))Aleyküm selâmmım :) ne yapayım beaa yatağıma geçtim bdv'ye bakınıyordum öyle sen ne yapıyorsun melekimmm❤
Nasıl sana giden vater kızsız anlamadımAman dikkat et bana giden var :))
Bende napim biraz uymusim sonra adamida kaldırdım yatağa uyudu bende doneledim geri kalktim uyku gelmedi:)
Aynen bazem olmuyom bazende bole uyku olmaykmca kkda dolaniyom:)Nasıl sana giden vater kızsız anlamadımsen genelde baya geç uyuyorsun heralde tatlıııı annee görüyorum seniiii
Ay benim kafa yerinde değil valla ya bana giden okuyunca anlamadım hahahah ay allah korusun dikkat ediyorum@kahvesevmemben kiz ban yeme dedim yani bdv de dolaşırken:) ceza yani
Ayy bu telefon ne iğrenç yazıyor ya saçmalamışım bildiğin ablamın telefonundan girdim bugün başıma gelene bakAynen bazem olmuyom bazende bole uyku olmaykmca kkda dolaniyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?